Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
401.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya benwww.turkcespiker.com a girdim paket 1 we paket 2 war bi tanesini aindirdim sora napacam o dosyayı
    yardım ederseniz sewinirim..:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: phizikci

quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

evet arkaaşlar yepyeni bir scoreboard yaması
    değişiklikler ise zipli dosyada açıklanmıştır.dosya kaybolmayacak şekilde upload edilmiştir.[/
    b]

http://www.box.net/shared/upy8shb28k

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]

Evo 1.3 ile uyumulu mu bu yama?

Selam..

Benim PES'i bozdu bu yama.

• arkadaslar pes 6 türkce spiker istiyorsanızwww.turkcespiker.com a girin ordan 1. paket'i we kurulum wideosunu indirin

NOT=126 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktsn -- 10 Eylül 2007; 19:50:43 >
  • arkadaşlar, neden 2 kişilik oynayamıyorum bilen var mı.
  • Fenerbahçenin Turkuaz ve Sarı beyaz forması yaması var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bilgin

arkadaşlar, neden 2 kişilik oynayamıyorum bilen var mı.

oyuna girmeden önce oyun klasörünün kurulu olduğu dizine gir.
    oradan settings i çalıştır.
    Player 1 ve Player 2 yi sendeki kollara göre ayarla ve çık
    ondan sonra oyuna gir
    çalışması gerek.
  • arkadaşalr Pes6 da ekranda yukarıdan aşağı doğru bulanık bir çizgi iniyor. Bu sorunu ati kartımda dikey yenilmeyi always on yada always off yaparak çözüyordum ama nvidia kartta çözemiyorum Ben böyle ayrıntılara takılıyorum malesef. Nvidia kartta sorunu çözmek için ne yapacağız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: boranetbilgisayar

quote:

Orjinalden alıntı: Bilgin

arkadaşlar, neden 2 kişilik oynayamıyorum bilen var mı.

oyuna girmeden önce oyun klasörünün kurulu olduğu dizine gir.
    oradan settings i çalıştır.
    Player 1 ve Player 2 yi sendeki kollara göre ayarla ve çık
    ondan sonra oyuna gir
    çalışması gerek.

hay allah senden razı olsun.
    çok teşekkür ederim, yardımın için

• son transferlerın olduu bı patch yokmu yada optıons fıle
  • ilk mesajım sana cok güzel konu tesekkur ederim
  • arkadaşlar öncelikle çok güzel bi konu emeği geçen herkese teşekkürler.ben pes6'yı yeni aldım ve şimdi burdakiyamaları yapmak istiyorum.acak neresinden başlıyayım bilemiyorum.şimdi ben sadece süperpatch ya da evo patch'ini yüklesem yeterli olur mu?ayrıca deneyimli bi arkadaş bana o patch'lerin nasıl kurulduğunu da kısaca açıklarsa çok sevinirim çünkü böyle alengirli işlerden pek anlamam.yardımlarınızı bekliyorum.herkese iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayazoglu -- 5 Kasım 2007; 15:57:45 >
  • yeni patchlar yokmu yha beyler,baya eskidi bizimkiler
  • çok merak ediyorum bu filefront a upload yapan arkadaşın bu siteyi kullanmasının sebebini berbat bi site olması mı acaba rapid dururken neden filefront
  • pes 6 spiker yamasını da atarmısınız
  • Galatasaray forma yada menü patchi yokmu ya
  • ARKADAŞLAR PES 6 DA ŞÖYLE TÜM GÜNCEL TRANSFERLERİN YAPILDIĞI Bİ DOSYASI OLAN VARMI EĞER BÖYLE Bİ DOSYASI OLAN VARSA ONA MİNNETTAR KALABİLİRİM GÖNDERECEK ARKADAŞA MSN Mİ VERRİRİM ORDANDA GÖNDEREBİLİR ŞİMDİDEN ÇOK SAĞOL
  • Arkadaşlar Vista kullanırken 1680x1050 çözünürlük seçebiliyordum şimdi xp kurdum widescreen seçenekler yok...Sorun neden olabilir...Yardımlarınız için teşekkürler...
  • arkadaşlar yokmu bu transfer işlerine meraklı her gerçekleştirilen transferi pc ye uygulayan eğer varsa msn den sadece 1 dosya atıcak hangi dosyayı atıcağını bilmiyorsa be tarif edicem siteye yeni üye oldum ve bende bir PES SEVERİM LÜTFEN YARDIMCI OLUN
  • teşekkürler pacth ler için...
  • arkadaşlar bende pes 2007 var ona pes 6 yamaları olur mu acil bekliyorum cevabınızı
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.