Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
401.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: billiejean

Arkadaşlar Windows Vistada kit serveri(pes6) yükleyemiyorum,yükleme başarısız diye bi hata veriyo,böyle bi sorunla karşılaşan var mı acaba?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: billiejean

Arkadaşlar Windows Vistada kit serveri(pes6) yükleyemiyorum,yükleme başarısız diye bi hata veriyo,böyle bi sorunla karşılaşan var mı acaba?

aynı sorunu bende yaşıyorum vistada yükleyebilen yok mu yaw bu mereti

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Robin

arkadaşlar lodmixer ve taraftar patch'ini indirdim ama bunlar nasıl kullanılıyor hiç fikrim yok ufak bir anlatım iyi olurdu

Alıntıları Göster
    ya arkdaşlar ben masstr ligde oynuorum herşyi normal olarak yalnız oyuna girdiğimde taraftarların olmadığı nı gördüm ve change palyer dediğimde ise oyun içinde oyuncuyu değiştiremiyorum artı devre arasında da bunu yapıor ilginç bi hata ama yarıdmcı olucak varsa çok sevinirim ....weulation patchi yüklü oyunda

• quote:

Orijinalden alıntı: crazytown_

ya arkdaşlar ben masstr ligde oynuorum herşyi normal olarak yalnız oyuna girdiğimde taraftarların olmadığı nı gördüm ve change palyer dediğimde ise oyun içinde oyuncuyu değiştiremiyorum artı devre arasında da bunu yapıor ilginç bi hata ama yarıdmcı olucak varsa çok sevinirim ....weulation patchi yüklü oyunda

Alıntıları Göster
    Selamu aleyküm..
    hocam benim patchlerle bi sorunum yok ama konuyla alakası olmasada birşey sorucam şimdi ben pes6 da master league yapıyordum..2008 son sezonu bazı transferle yaptım ve sonra game over yazısıyla karşılaştım..benim bildiğim sınırsız olmalıydı neden game ower yazdı..?sebebini bilen varsa bi yardım etsin allah rızası için kafayı yicem ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: talisman_55

Selamu aleyküm..
    hocam benim patchlerle bi sorunum yok ama konuyla alakası olmasada birşey sorucam şimdi ben pes6 da master league yapıyordum..2008 son sezonu bazı transferle yaptım ve sonra game over yazısıyla karşılaştım..benim bildiğim sınırsız olmalıydı neden game ower yazdı..?sebebini bilen varsa bi yardım etsin allah rızası için kafayı yicem ya...

Alıntıları Göster
    Takımın giderleri var. Elindeki para bu giderlerden az kalınca oyun bitiyor. Bütçe kımında görebilrsin. Adını hatırlamıyorum ama zaten bir senin elindeki para bire giderler yazıyor. Sezon atlarken parandan bu giderler kısmı alınıyor. Elindeki para daha az olduğu ii negatife düştüğünden dolayı kapanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: repocket

Takımın giderleri var. Elindeki para bu giderlerden az kalınca oyun bitiyor. Bütçe kımında görebilrsin. Adını hatırlamıyorum ama zaten bir senin elindeki para bire giderler yazıyor. Sezon atlarken parandan bu giderler kısmı alınıyor. Elindeki para daha az olduğu ii negatife düştüğünden dolayı kapanmış.

Alıntıları Göster
    beyler size bi sorum olacak

ben vista kullanıcısıyım ve PES 6 vistada çalışmıyor ne yaptıysam çalıştıramadım

acaba siz biliyormusunuz diye sormak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Urzais100

beyler size bi sorum olacak

ben vista kullanıcısıyım ve PES 6 vistada çalışmıyor ne yaptıysam çalıştıramadım

acaba siz biliyormusunuz diye sormak istedim

Alıntıları Göster
    arkadaşlar PES 06yı yeni kurdum buraya baktım o kadar çok fazla patch var ki kafam karıştı hangilerini yüklemem lazım bana yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

arkadaşlar PES 06yı yeni kurdum buraya baktım o kadar çok fazla patch var ki kafam karıştı hangilerini yüklemem lazım bana yardımcı olabilir misiniz ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MillionDollarBaby

?

• quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

Alıntıları Göster
    quote:

yukarı

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda'

quote:

yukarı

Alıntıları Göster
    Ya Super yada Evo Patch
    bi patch istiyorum ama nereden indirebilecegiz
    Linkler olu
    bi yardimci olunsun yahu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Robin

arkadaşlar lodmixer ve taraftar patch'ini indirdim ama bunlar nasıl kullanılıyor hiç fikrim yok ufak bir anlatım iyi olurdu

Alıntıları Göster
    saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda'

quote:

yukarı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Pikaj

quote:

yukarı

aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: sexai

Ya Super yada Evo Patch
    Linkler olu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sexai

Ya Super yada Evo Patch
    Linkler olu

Süper Patch
    http://soccercenter.net/dosyalar/dosya/1216

Üye olursan download'a bastıgında linkler çıkacak.
    Linkle filefront linkleri 2 parca halinde toplam 2.02 gb.

suan cekiyorum cok yavas ama

Bu arada super patch icin güncelleştirme falan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: visualize

quote:

Orjinalden alıntı: sexai

Ya Super yada Evo Patch
    Linkler olu

Süper Patch
    http://soccercenter.net/dosyalar/dosya/1216

Üye olursan download'a bastıgında linkler çıkacak.
    Linkle filefront linkleri 2 parca halinde toplam 2.02 gb.

suan cekiyorum cok yavas ama

Bu arada super patch icin güncelleştirme falan var mı ?

Alıntıları Göster
    Süper Patch ile neler değişiyor birde Top Playerdan daha zor bi zorluk derecesi yaması varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: falcoxman

Süper Patch ile neler değişiyor birde Top Playerdan daha zor bi zorluk derecesi yaması varmı

Alıntıları Göster
    türkiye süper ligi pack var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: adizman

türkiye süper ligi pack var mı

Alıntıları Göster
    pes 2008 ve pes 2009 yamaları pes 6ya uyuyor mu acaba?stadlar falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxitech35

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: maxitech35

Hayır uymaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OraLeTH

quote:

Orjinalden alıntı: maxitech35

Hayır uymaz

Alıntıları Göster
    Selamu aleyküm..
    hocam benim patchlerle bi sorunum yok ama konuyla alakası olmasada birşey sorucam şimdi ben pes6 da master league yapıyordum..2008 son sezonu bazı transferle yaptım ve sonra game over yazısıyla karşılaştım.. benim bildiğim sınırsız olmalıydı neden game ower yazdı..?sebebini bilen varsa bi yardım etsin allah rızası için kafayı yicem ya...

Paranı dikkatli kullanmalısın. Yıllık ücreti karşılayamadığın için oyun bitmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: taabbud

Selamu aleyküm..
    hocam benim patchlerle bi sorunum yok ama konuyla alakası olmasada birşey sorucam şimdi ben pes6 da master league yapıyordum..2008 son sezonu bazı transferle yaptım ve sonra game over yazısıyla karşılaştım.. benim bildiğim sınırsız olmalıydı neden game ower yazdı..?sebebini bilen varsa bi yardım etsin allah rızası için kafayı yicem ya...

Paranı dikkatli kullanmalısın. Yıllık ücreti karşılayamadığın için oyun bitmiş.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar pes 6 nın 2011 path i varmı varsa çok ii olur.. Alayını oynadım hele pes 2011 berbat topu alan adamın ayana pranga baglı sanki futbol oyunu değil çin işkencesi .. fifa 11 desen yürüyerek kalaeye git şut a bas gol.. konami pes 6 yı geliştirseydi çok daha iyi ederdi

• harika bir oyun efsane
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosh34

harika bir oyun efsane

konu tarihe bak bee 2006 konuyu açanlar evlidir şimdi hatta cocukları büyümüstür , o zaman çocuktuk biz
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.