Arkadaşlar Windows Vistada kit serveri(pes6) yükleyemiyorum,yükleme başarısız diye bi hata veriyo,böyle bi sorunla karşılaşan var mı acaba?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: billiejean
Arkadaşlar Windows Vistada kit serveri(pes6) yükleyemiyorum,yükleme başarısız diye bi hata veriyo,böyle bi sorunla karşılaşan var mı acaba?
aynı sorunu bende yaşıyorum vistada yükleyebilen yok mu yaw bu mereti
quote:
Orijinalden alıntı: Red_Robin
arkadaşlar lodmixer ve taraftar patch'ini indirdim ama bunlar nasıl kullanılıyor hiç fikrim yok ufak bir anlatım iyi olurdu
Alıntıları Göster
ya arkdaşlar ben masstr ligde oynuorum herşyi normal olarak yalnız oyuna girdiğimde taraftarların olmadığı nı gördüm ve change palyer dediğimde ise oyun içinde oyuncuyu değiştiremiyorum artı devre arasında da bunu yapıor ilginç bi hata ama yarıdmcı olucak varsa çok sevinirim ....weulation patchi yüklü oyunda
quote:
Orijinalden alıntı: crazytown_
ya arkdaşlar ben masstr ligde oynuorum herşyi normal olarak yalnız oyuna girdiğimde taraftarların olmadığı nı gördüm ve change palyer dediğimde ise oyun içinde oyuncuyu değiştiremiyorum artı devre arasında da bunu yapıor ilginç bi hata ama yarıdmcı olucak varsa çok sevinirim ....weulation patchi yüklü oyunda
Alıntıları Göster
Selamu aleyküm.. hocam benim patchlerle bi sorunum yok ama konuyla alakası olmasada birşey sorucam şimdi ben pes6 da master league yapıyordum..2008 son sezonu bazı transferle yaptım ve sonra game over yazısıyla karşılaştım..benim bildiğim sınırsız olmalıydı neden game ower yazdı..?sebebini bilen varsa bi yardım etsin allah rızası için kafayı yicem ya...
quote:
Orijinalden alıntı: talisman_55
Selamu aleyküm.. hocam benim patchlerle bi sorunum yok ama konuyla alakası olmasada birşey sorucam şimdi ben pes6 da master league yapıyordum..2008 son sezonu bazı transferle yaptım ve sonra game over yazısıyla karşılaştım..benim bildiğim sınırsız olmalıydı neden game ower yazdı..?sebebini bilen varsa bi yardım etsin allah rızası için kafayı yicem ya...
Alıntıları Göster
Takımın giderleri var. Elindeki para bu giderlerden az kalınca oyun bitiyor. Bütçe kımında görebilrsin. Adını hatırlamıyorum ama zaten bir senin elindeki para bire giderler yazıyor. Sezon atlarken parandan bu giderler kısmı alınıyor. Elindeki para daha az olduğu ii negatife düştüğünden dolayı kapanmış.
quote:
Orijinalden alıntı: repocket
Takımın giderleri var. Elindeki para bu giderlerden az kalınca oyun bitiyor. Bütçe kımında görebilrsin. Adını hatırlamıyorum ama zaten bir senin elindeki para bire giderler yazıyor. Sezon atlarken parandan bu giderler kısmı alınıyor. Elindeki para daha az olduğu ii negatife düştüğünden dolayı kapanmış.
Alıntıları Göster
beyler size bi sorum olacak
ben vista kullanıcısıyım ve PES 6 vistada çalışmıyor ne yaptıysam çalıştıramadım
acaba siz biliyormusunuz diye sormak istedim
quote:
Orijinalden alıntı: Urzais100
beyler size bi sorum olacak
ben vista kullanıcısıyım ve PES 6 vistada çalışmıyor ne yaptıysam çalıştıramadım
acaba siz biliyormusunuz diye sormak istedim
Alıntıları Göster
arkadaşlar PES 06yı yeni kurdum buraya baktım o kadar çok fazla patch var ki kafam karıştı hangilerini yüklemem lazım bana yardımcı olabilir misiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: A fine day to die
arkadaşlar PES 06yı yeni kurdum buraya baktım o kadar çok fazla patch var ki kafam karıştı hangilerini yüklemem lazım bana yardımcı olabilir misiniz ?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: MillionDollarBaby
?
quote:
Orijinalden alıntı: A fine day to die
Alıntıları Göster
quote:
yukarı
quote:
Orijinalden alıntı: Arda'
quote:
yukarı
Alıntıları Göster
Ya Super yada Evo Patch bi patch istiyorum ama nereden indirebilecegiz Linkler olu bi yardimci olunsun yahu!
quote:
Orijinalden alıntı: Red_Robin
arkadaşlar lodmixer ve taraftar patch'ini indirdim ama bunlar nasıl kullanılıyor hiç fikrim yok ufak bir anlatım iyi olurdu
Alıntıları Göster
saol
quote:
Orijinalden alıntı: Arda'
quote:
yukarı
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Pikaj
quote:
yukarı
aynen
quote:
Orijinalden alıntı: sexai
Ya Super yada Evo Patch bi patch istiyorum ama nereden indirebilecegiz Linkler olu bi yardimci olunsun yahu!
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: sexai
Üye olursan download'a bastıgında linkler çıkacak. Linkle filefront linkleri 2 parca halinde toplam 2.02 gb.
suan cekiyorum cok yavas ama
Bu arada super patch icin güncelleştirme falan var mı ?
Alıntıları Göster
Süper Patch ile neler değişiyor birde Top Playerdan daha zor bi zorluk derecesi yaması varmı
quote:
Orijinalden alıntı: falcoxman
Süper Patch ile neler değişiyor birde Top Playerdan daha zor bi zorluk derecesi yaması varmı
Alıntıları Göster
türkiye süper ligi pack var mı
quote:
Orijinalden alıntı: adizman
türkiye süper ligi pack var mı
Alıntıları Göster
pes 2008 ve pes 2009 yamaları pes 6ya uyuyor mu acaba?stadlar falan?
quote:
Orijinalden alıntı: maxitech35
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: maxitech35
Hayır uymaz
quote:
Orijinalden alıntı: OraLeTH
quote:
Orjinalden alıntı: maxitech35
Hayır uymaz
Alıntıları Göster
Selamu aleyküm.. hocam benim patchlerle bi sorunum yok ama konuyla alakası olmasada birşey sorucam şimdi ben pes6 da master league yapıyordum..2008 son sezonu bazı transferle yaptım ve sonra game over yazısıyla karşılaştım.. benim bildiğim sınırsız olmalıydı neden game ower yazdı..?sebebini bilen varsa bi yardım etsin allah rızası için kafayı yicem ya...
Paranı dikkatli kullanmalısın. Yıllık ücreti karşılayamadığın için oyun bitmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: taabbud
Selamu aleyküm.. hocam benim patchlerle bi sorunum yok ama konuyla alakası olmasada birşey sorucam şimdi ben pes6 da master league yapıyordum..2008 son sezonu bazı transferle yaptım ve sonra game over yazısıyla karşılaştım.. benim bildiğim sınırsız olmalıydı neden game ower yazdı..?sebebini bilen varsa bi yardım etsin allah rızası için kafayı yicem ya...
Paranı dikkatli kullanmalısın. Yıllık ücreti karşılayamadığın için oyun bitmiş.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar pes 6 nın 2011 path i varmı varsa çok ii olur.. Alayını oynadım hele pes 2011 berbat topu alan adamın ayana pranga baglı sanki futbol oyunu değil çin işkencesi .. fifa 11 desen yürüyerek kalaeye git şut a bas gol.. konami pes 6 yı geliştirseydi çok daha iyi ederdi
harika bir oyun efsane
quote:
Orijinalden alıntı: tosh34
harika bir oyun efsane
konu tarihe bak bee 2006 konuyu açanlar evlidir şimdi hatta cocukları büyümüstür , o zaman çocuktuk biz