Şimdi Ara

Pro set giyen Çhar bir parça armor giyse ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 101 leve blade fire light çarım var. Bugün 1 parça nova armor shoulder düştü arkadaşa uygun fiyata vercek. bunu giysem ne olur kazancım kaybım ne olur. pro set giyiyorum.

• Shouldersa pek birşey olmaz da yine de hepsinin pro gitmesi iyi olur. Ayrıca iyi bir garment set yapaliliyorsan garment git derim.
  • Bildiğim kadarıyla. 1 tane bile armor olsa. mesela proda biraz daha hızlısın fakat 1 parça armor giydiğinde armor set giymiş gibi hızın oLuyor diye biliyorum.
  • 1 armor bile taksan proya %10 hız ve %10 mana tasarrufundan yararlanamazsın. onun dışında bişe olmaz.
  • Takımı bozma ayrıca hız konusunda arkadaşlar haklı
  • %10 Speedtense Daha Çok phy Defansı Tercih Ederim Ayrıca Nova Olduğundan Pro Kadar Mag Defansta verir.Bu Yüzden Giymeni Tavsiye Ediyorum,Çünkü Bende Karışık Nova Set Giymeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaramiR

%10 Speedtense Daha Çok phy Defansı Tercih Ederim Ayrıca Nova Olduğundan Pro Kadar Mag Defansta verir.Bu Yüzden Giymeni Tavsiye Ediyorum,Çünkü Bende Karışık Nova Set Giymeyi düşünüyorum.

aynn katılıyorum üstündekinden daha iyi bir armorsa giy derim mag def eşit olur ama phy baya artar bide bi sorum war ozaman armor giyinelim 1 tane proya %10 dahamı hızlı koşuyoruz ikiside aynı şey bide bence garment giymemelisin proya devam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

%10 Speedtense Daha Çok phy Defansı Tercih Ederim Ayrıca Nova Olduğundan Pro Kadar Mag Defansta verir.Bu Yüzden Giymeni Tavsiye Ediyorum,Çünkü Bende Karışık Nova Set Giymeyi düşünüyorum.

+1928
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulks66

quote:

aynn katılıyorum üstündekinden daha iyi bir armorsa giy derim mag def eşit olur ama phy baya artar bide bi sorum war ozaman armor giyinelim 1 tane proya %10 dahamı hızlı koşuyoruz ikiside aynı şey bide bence garment giymemelisin proya devam

elimden gelen bu napalım nova alcak paramız yok

Pro set giyen Çhar bir parça armor giyse ne olur?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.