Şimdi Ara

+8 ms ye rol roc hangisini verirler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • :))) ???? ms buldum eger bunlardan bir tanesını verırseler alıcam ?? tesekür ederim .. saygılar..

• ikisini de verebilirler hatta ske belt bile olur
  • saol da off ya adam dc bende sans olsa zaten
  • bence hiç birini vermezler

ben olsam vermem
  • +4 rebirth 960m ye görüyorum şuan tam önümde duruyor hatta. yakında +5 rebirthlerde merchanta düşer. ama rol ile rocun düşmesine daha var diye düşünüyorum. roc 17-18 gb falan olmalı xigenon piyasasında. sen nerdesin bilmem.
  • tam x nın ortasındayım hatta ısınlanmada takıldım kaldım :((((
  • şimdi bi dengesize sordum +8 ms fiyatını 18gb dedi. +4 rebirth 960m iken +5rebithte yani 1 rebirth için 800 900m fazla vermek bence saçma. rol verirlerse değiş roc verirlerse sen bilirsin, ihtiyacın yoksa ms ye roc lazımsa değiş. ama priest isen güzeldir ms.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • priestim zaten amacım roc almak elimde para eden sadece ii var birde 3 4 gb var ii yi satıp ms yı almaya calıscaktım adam 15 gb dedide zaten 13 gb ye felan almaya calıscaktım.. sonra rocla takas etmeye calısıcaktım olmadı zaten ... ama +8ms nin degeri +7 ii ye oronla cok düsük geldi herhalde birisi bilmeden satıyo sanmıstım ondan acele etmıstım . .. 1 reb icin o kadar para gömmem ama ii de iyi para kazanılıyo :)
  • Olympia da bugün pazarda MS+8 vardı 999 dan ... ROL ROC henüz görmedim..veriyorlarsa bence alabilirsin.
  • verirlerse al ewt
  • ms+8 e sadece girakon ve ronark gibi serverlarda rol-roc-ske türü itemlar alabilirsin , eski serverlarda mümkün değil

veriyolarsa da hiç durma ver
  • evet pathostada alabilirsin ama daha üst serverlarda sansın yok eğer sanslı olmazsan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^Nike_

bence hiç birini vermezler

ben olsam vermem

aynen... şahsen bende wermem

ama priest charları olanların ihtiyacı olabilir
  • verirlerse al bencede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.