:))) ???? ms buldum eger bunlardan bir tanesını verırseler alıcam ?? tesekür ederim .. saygılar..
ikisini de verebilirler hatta ske belt bile olur
saol da off ya adam dc bende sans olsa zaten
bence hiç birini vermezler
ben olsam vermem
+4 rebirth 960m ye görüyorum şuan tam önümde duruyor hatta. yakında +5 rebirthlerde merchanta düşer. ama rol ile rocun düşmesine daha var diye düşünüyorum. roc 17-18 gb falan olmalı xigenon piyasasında. sen nerdesin bilmem.
tam x nın ortasındayım hatta ısınlanmada takıldım kaldım :((((
şimdi bi dengesize sordum +8 ms fiyatını 18gb dedi. +4 rebirth 960m iken +5rebithte yani 1 rebirth için 800 900m fazla vermek bence saçma. rol verirlerse değiş roc verirlerse sen bilirsin, ihtiyacın yoksa ms ye roc lazımsa değiş. ama priest isen güzeldir ms.
priestim zaten amacım roc almak elimde para eden sadece ii var birde 3 4 gb var ii yi satıp ms yı almaya calıscaktım adam 15 gb dedide zaten 13 gb ye felan almaya calıscaktım.. sonra rocla takas etmeye calısıcaktım olmadı zaten ... ama +8ms nin degeri +7 ii ye oronla cok düsük geldi herhalde birisi bilmeden satıyo sanmıstım ondan acele etmıstım . .. 1 reb icin o kadar para gömmem ama ii de iyi para kazanılıyo :)
Olympia da bugün pazarda MS+8 vardı 999 dan ... ROL ROC henüz görmedim..veriyorlarsa bence alabilirsin.
verirlerse al ewt
ms+8 e sadece girakon ve ronark gibi serverlarda rol-roc-ske türü itemlar alabilirsin , eski serverlarda mümkün değil
veriyolarsa da hiç durma ver
evet pathostada alabilirsin ama daha üst serverlarda sansın yok eğer sanslı olmazsan.
quote:
Orjinalden alıntı: ^^Nike_
bence hiç birini vermezler
ben olsam vermem
aynen... şahsen bende wermem
ama priest charları olanların ihtiyacı olabilir
verirlerse al bencede
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme