Şimdi Ara

pro2000..alınır mı alınmaz mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar forumu uzun süredir takip ediyorum denemez...ama notebook alırken baya bi yardımı oldu...
    gerçi kim nedese desin gittim yine kendi kafama yatan notebooku aldım hiç de pişman değilim..
    evet aldım pro 2000i ve gayet menunum ve inanamayacağınız ucuz bi fiyata aldım yaklaşık 2700ytl..aslında az para değil fakat gayet tatmin edici özellikleri var;
    PRO 2000ND512
    2.00ghz sonama 533mhz işlemci,2gb DDR2 533mhz(belleği ben yükselttim fiyata dahil),80gb 5400rpm(bu rakamı bi türlü bulamamıştım hiç bi ayrıntıda burda veriyorum),DVD+RW,128Mb nvidia 6600 go ekran kartı işte gerisini çoğunuz biliyosunuz bildiğiniz notebook özellikleri..
    çoğunuz özellikle markalı notebook alanlar şu an içinden bunları hava atmak için yazdığımı düşünecek ama değil..notebook notebooktur sonuçta fark sadece sizin ihtiyaçlarınızı karşılama oranıdır...ayrıca hava atsam elime ne geçecek yaw...
    bu başlığı şunun için attım;herkesin kafasında bu olayla ilgili bi soru var..fason mal alınırmı diye...buna karar verecek olan sizin ihtiyaçlarınız
    1.eğer notebook un tipi düzgün olsun şık dursun taraftarıysanız pro2000 pek uymaz..bakın asla olmaz demiyorum o kadar kötü değil ama şimdi git toshiba quismo nun yanına ya da sony vaionun yanına koy hangisi de sana gülerler katıla katıla...benim için o kadar göze batan bi şey değil çünkü benim kriterim daha çok performans tipi güzel olmasa da olur...ayrıca sadece şıklık değil kasann sağlamlığı ve adaptör vs ile ilgili ayrıntılarda da bu yazdığım firmalar tabi ki pro 2000 den iyidir....
    2.eğer ki sizin için önemli olan olay performans ya da fiyatsa pro2000i direk tercih edebilirsiniz.Ben alalı 2 gün oldu ekranında herhangi bir titreme yok Doom3 gibi bir oyunu sorunsuz takılmadan oynayabilirsiniz (tabi kasmayın antialising i 16x yaparsanız o iş yürümez)mükemmel bir ram+ yüksek bir işlemci+yüksek kapasite harddisk ve şu anda dvd-writer da GODFATHER dvdsinin başına bişey gelme ihtimaline karşı yedeğini alıyorum...

yani sonuçta ürünü belirleyen sizin kriterleriniz onun için sitede kardeş kavgasına dönüşen notebook olayı bana saçma geliyor..herkesin notebooku kendine güzel...ve herkesin notebooku kendi ihtiyaçları çerçevesinde alınmış...gerek olmayan ram miktarı için pro2000 almak kadar sırf şık olsun diye ihtiyacınızı karşılamayacak vaio almak da saçma...
    servis olayına gelince o konuda hiç kimsenin haklı olduğunu sanmıyorum çünkü unutmayalım ki burası türkiye buraya yurt dışında hangi mal gelirse gelsin emin olun türkiye ye irdiği gibi huyu suyu değişir ve hiç bir yerde size farklı muamele yapmazlar marka ne olursa olsun...yani sonuçta bütün servisler berbattır..tanıdığımın teknosa dan alınmış casper marka notebookunu 10 gün gereksiz yere ellerinde tututular ama benim pro2000 gidince pek farklı bi muamele göreceğini sanmıyorum...
    SON OLARAK PRO2000 ALACAKSANIZ ANKARADAKİLER KIZILAY YA DA TUNALIDAKI ORBİM DEN ALIN FİYATLAR ÇOK UYGUN AYRICA BEN HEDİYE MOUSE DA ALDIM:)
    HERKES KENDİNE ÇOK İYİ BAKSIN

• hayırlı olsun da yalnız heryerde hatta imzamda bile var 5400 8mb diye,casper fujitsu siemens onlarda aynı yere yaptırıyor kasalarını yani dell kasadan çok çok iyidir pro2000 lerin en azından eline alınca çatırdamıyor dell gibi garanti olayında da casperdan daha rahat edersin çünkü firma kendine laf söyletmiyor en azından fujitsu gibi bir pil için anakart üzerindeki 200 euro gerekmiyor veya monitör için 400,250$ ver monitörü kap üstelik aynı yerden çıktıkları halde,testleri de yayınlarmısın hele 2gb ram ve 2ghz ile ekran kartı nasıl farkediyor bende merak ediyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgatelli -- 20 Ağustos 2005, 20:23:05 >
  • valla hocam ben 3dmark ın hangi versiyonuyla test yaptığımı hatırlamıyom ama büyük ihtimalle en son versiyonuydu yanılıyosam buraya yazarım
    puan 5444 tü yani iyidir....ama 3dmark 2003se kötüdür tabi..ama galba son versiyonuydu...neyse alet iyidir...gayet güzel gidiyo herkese tavsiye ederim bu arada toplama olduğu için hakketen içinize şüphe düşmesine gerek yok çünkü ben anladım ki herkeste taktik aynı parçaları alıyorlar birleştiriyolar üzerine marka....mesela benim harddisk beklemediğim halde samsung çıktı iyi de oldu....yanlız external bus 400mhz çıktı ona bozuldum 533 olması gerekiyodu neyse napalım olsun..herkes kendine ii baksın...
  • sendeki 3dmark2003 ve driverin eski 67.70 sen 77.70 yükle performans artıyor veya puan demek daha doğru olur forumda vardı yeni dirver guru3d den yükleyebilirsin
  • Kasimus çok iyi yapmışsın güle güle kullan. Yorumlarında objektif olmuş. 2GB DDR2 ram harika!
  • sağol ak_onair....2gb rami windows ta ve programları kullanırken hissediyosun kesinlikle fakat 3dmark05 ekrn kartı ağırlıklı olan bi test aracı olduğu için bizm puan 2220 çıktı..neyse ekran kartının sürücülerini update edince o da düzelir işallah...bir ay kadar forumlarda olamıyacam güncel kalamayacağma yanıyorum ama internet cafeden falan takip edicez artık...herkes kendine ii baksın..
  • 8 yıllık hort

quote:

inanamayacağınız ucuz bi fiyata aldım yaklaşık 2700ytl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    9 ay önce açıldı
    Alınır mı
    4 ay önce açıldı
    Bu monitör alınır mı ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.