Şimdi Ara

Problem çözülmüştür silinebilir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Psp lerde garanti süresi boyunca hangi parçalar veya hatalar garanti kapsamına giriyor?Umd değişiminde para alırlar mı ya da lens değişikliğinde?Bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuga Hideki -- 13 Şubat 2009; 19:05:10 >

• benim ilk pspnin zamanında açma kapama tuşu bozulmuştu 2006 da zannedersem

garantiye götürdüm para falan almadılar. pspnin sadece ölü pixellere dair garantisi yok yoksa diğer parçalara var.

ama kullanıcı hatası olmaması lazım tabiki... ben yanımda uyuyakaldım üstüne yatmışım tuşu bozuldu demedim tabi zamanla böyle oldu dedim ö yüzden garanti kapsamına girdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 9 Şubat 2009; 15:45:48 >
  • Garanti; kazalardan, müşteriye tesliminden sonra taşınmadan yanlış ve kötü kullanmadan, ihmalden, doğal afetlerden, yangından, mücbir sebeplerden, elektrik voltajındaki düzensizlikten veya buna benzer bir sebepten yada kullanım kılavuzuna uymayan çalıştırma şekillerinden kaynaklanan arızalarda kullanılamaz. Sony Eurasia Pazarlama A.Ş. kendisi tarafından Sony ürünlerini tamir etmek üzere yetki verilmemiş tamirhane v.s.'nin alette sebep olduğu arızalara garanti vermez.
  • psp de sanırım lens bozuldu düştükten sonra umdyi okumuyor.değişim falan kaça patlar(garantisi mevcut.taktikle falan kandıramazmıyız sonyi )
  • kargo haric 60 ytl ye garantili yaparim.
  • dbaggio yha adam müthiş PSP ustası, PSP'de bi sorun göriim direk sana yollıcam dbaggio..
  • yok parasını ben vermicem zaten bursada serviste yaptırırz parayı verirler hiç umrumda olmaz fiyatında değilim zaten ortalama 60 lira /2 çünkü 2 kişi suçlu 30 30 verirler peki bunu değiştirince orjinalliği gider mi ?
  • servise gotur sansini dene bi.garanti kapsamindan yaparlar buyuk olasilik.

yapmazlarsa da ben burdayim :)

cemsnt@ umarim bozugunuz kiriginiz olmaz da hep gulerek gorusuruz :) olsada hallederiz
  • @dbaggio daha servise götürmedim abimin evlenme vs işleri var ondan sonra.baya yoğunuz bu aralar.ama bişey dikkatimi çekti belki anlarsın psp hemen açıldığı zaman umd çalışıyor fakat biraz geç açıldığında umd çalışmıyor aklıma çok kötü şeyler geliyor psp nin çöp olması gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.