Şimdi Ara

PROBLEMLERDE KONU ANLATIM ÇALIŞMAYA GEREK VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar problemler konusunda konu anlatımı çalışmaya gerek var mı ? zaten mantığı belliymiş denklem kur çözümü bul şeklinde birşey işte gidip işçi havuz muş sayı problemiymiş özel olarak kitaptan veya videolardan çalışmaya gerek var mı yoksa direk soru bankasına mı gömülelim ?

• temelin varsa biraz çözümlü soruları izleyip yada çözümlerine bakıp öğren sonra soru çöz derim.
  • Sadece karekök 0 mat1 problemleri bitirdim . Başka sb falan da çözmedim . Problemden yanlış çıkmıyor . Sadece mesela denklemi hangisinde Nasıl kuracağını falan kavrasan yeter , soru çözmeye gerek yok onun yerine deneme çöz yapamadığım soru tiplerini öğrenmiş olursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andry Shevchenko kullanıcısına yanıt
    hocam ciddi misin ? öyleyse bende alıcam bak o yüzden :D benimde problemlerde sorunum var birde sevmediğim birşey daha var kitaplarda çok garip soruyorlar problemleri yani hiç düşünmeye yönelik değil kalıp sorular var işte şu kadar kişi binerse kaç kişi ayakta kalır , merdivenlerden ikişer ikişer bilmem ne hiç düşünmeye yönelik değilde sanki ezber gibi
  • sen problemleri bildiğini çözebildiğini zannedersin ösym bir problem sorusu sorar bakmıssın 5 dk geçmiş fkat soru çözülmemiş
  • Ciddiyim ilk başta zorlanıyordum denemelerde ama çözdükçe oturuyor , çözümü izledikçe falan , son 10-15 denemede kaçırmıyorum neredeyse soru

• Andry Shevchenko kullanıcısına yanıt
    hocam şöyle bir düzenlermisin . beni mesela 0 bir öğrenci olarak alırsak problemleri sırasıyla nasıl öğrenmem lazım anlatır mısın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paragraf için taktik var mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karekök 0 kitabını boşa almana gerek yok . Git fotokopicilerden sadece prob kısmını çıkart . Zaten 3 -4 saate biter çok değil kısa . Bölüm denemesi al farklı yayınlardan ( 7-8 yayın ) 1-2 bölüm denemesi tfotokopi çektirebilirsin . Denemelerde soru tiplerin görür , yapamadığını öğrenirsen kaçırmazsın kolay kolay . Mesela 3-4-5 sb problemleri indir çözümlüsü pdf yi . Arada bak sorulara çözüm tiplerine

• Reis git fasikul al ben sonuç almıştım denklem nasıl kuruluyor neye göre kuruluyor falan onları öğrendim sonra çoze çoze mantık biraz oturdu bişe bilmiyosan direk atılma önemli olan mantığını çözmek 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 15 Ocak 2016; 20:16:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zafer modülü al

• hocam ne kadar fasikül sonuç yayınlarının ? 0'sam aldığımda işe yarar mı birde ? ve fasiküller ayrı ayrı mı yani tek bir fasikülde işte yaş problemidir işçi havuzdur hepsi var mı yoksa işçi havuz problemleri ayrı sayı problemleri falan ayrı gibisinden mi ?

andry hocam kaç sayfa karekök 0'ın problemler kısmı ? bende yazıcı var çıkartıcam da
  • Hocam ayrı ayrı değişiyor mesela 10 köşetaşı tarama testi ve 2 test oluyor . Böyle böyle problemler . Köşetaşlarıda 4 soru oluyor . İyi anlatıyor . Grafik de mesela 6 köşetaşı vardı

• 4232062yk kullanıcısına yanıt
    Reis açıkçası sadece sonuçla problem de iyi olamazsın onu soyluyum sadece anlatımı basit oğretiyor diye sonuç dedim 1 fasikulde oran orantı sayı kesir yaş problemleri var 2 de faiz v.s var en arkalarındada konularla ilgili tet ve 2013 kadar çıkmış problem sorularını vermiş fiyat işlerde 8-9 arası bişe.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.