Belki gm lerin hepsini haclereyek edanayı kapabilir mi?
quote:
Orjinalden alıntı: punkerlender
Arkadaslar Problems niki serefsizin teki dataci biri.. ben DARKknights in sahibi zozoz bu adam gm filan değil onun bunun item ini calan biri.. adami kestim Colony zone da ve aninda beni hackledi.. suan accountima giremiorum no such registered id diyor tüm clan msg atti knight online a cevap yok GM filan değil dataci istediğine istediğini yapiyor... bu adamlar işi ticarete dökmüş güzel olanin malini aliyor.. istediğini banliyor , istediğine istediğini yapiyor ornek finalhit in 70k np sini silmiş.. knight online boyle adamlara firsat verdikce güvenliği arttikrmadikca kimse bu oyunu oynamak istemicek . Ben siteye defalarca msg attim beni daha sallayan olmadi.. sorunu halledecez happy gaming demişler :) ben oyuna giremiyorum neresi happy bu işin.. Problems denilen adam daha once DEDE yide hacklemis .. hiç acimam yok hapis mi yer ne yerse yesin umrumda değil.. benim onca emeğimi bi anda yedi bitirdi..
Banada Birisi Aynen Şöyle Demişti
O İtemleri GM mi Verdi ? Hyr Hee Albak Msn Xxxx@XXxxx Ne İstersen Veriyor İşte Girdm Msn Ekledim Adama Selam A.s Sen GM Mişsn Evt Dedi Bana İtem Verirmisn İtem Verebilmem İçin ID Ve PAss Bilmem LAzım Bende : legros ID Şifre Yazdm ADam Hadi Lem Benle Dalgamı Geçiyorsn Dedi Bende Sildm Şerefsizi Msnden
Adamları Böyle Kandırıp HAckliyo Şerefsizler...
yok dostum biz böyle numaralara gelmicek kadar olgunlastik oyunda adam bana ne trade atti , ne msn si war ne makinemde koxp war evden giriyorum virus programida war imkansiz yani makinem tertemiz..
Bu ve bunun gibi herifler yüzünden oyun oynanmıyor bende edanad oynuyordum fakat artık oynamıyorum ..:(
konuyu açan ark ım şahsın adına üzüldüm.bende edanda oynarım..msj a geç cvp atıo olabilirim yeni takılmaya başladım bu foruma..hepinizinde dediği gibi hacklenenler ne ses çıkartıor,çıkartanlarınki de duyulmuor bile..mesela clan bug da kalan ark vardı.çocuk elinden geleni yapıor yinede kurtulamıor clanından.. bu tür olaylar yüzünden soğudum oyundan zaten..eskiden pc açıldığı anda direk oyuna atlardım şimdi elim K.O. iconuna zor gidior..
benimde hiç oynuyasim yok en cok clanim icin üzülüyorum 37 kisiden 29 a düştü... clanla birlikte pelerin görevine gittik. birlikte bosslari kestik.. haksizca ben oyundan men edildim. hacklendiğim günden beri itemlerini alalim silahlarini yapalim diyorlar ama istemedim.. ne gerek war yarin bigün yine tam zevk almaya basladiğinda dangalağin biri alir herseyini.. oynamicam k.o
Daha önceden bende ekledim bi tane adres adam sanki yabancı gibi az türkçe konuşuyor gibi gösteriyordu kendini bende ID ve Pass istedi bende dedimki Sen GM sin Sitedeki Admin ile bağlantı kurarak öğrenebilirsin dedim o da bana seni zorlayan yok item sen istiorsun dedi.Bende kardesimin ezik charının ID pass ını verdim 2-3 gun sonra Şifre yanlış dedi bu kadar da olmaz çok sinirlenmiştim ezik charların bile değiştiriyorlar şifrelerini ...:!
Bunun gibilerine!!
evet.. bugun savasta komutan oldum neden kimse yardim etmiyor bu nsil oyun diye söylendim 15 dk sonra char im ban yedi.. yardim etmezler ama aninda atarlar.. K.o yu birktim.. herkeze basarilar
Kardeş dede finalhit biliorum ama daha eziğim edanada cz yapmadım yeni takılmaya başladık ölesine ama çok war böle milletin itemine göz diken işi profesyonelliğe götüren ...... çocukları(noktayı sayın) kotoko efendi bi gm e benzio ama kol vesite hizmetleri harbiden çok kötü warsa yoksa şikayet kısmı premium ve power up store problemlerine işlio şikayet edecek bi merci yok karşımızda yakalarsan benim içinde bi iki tokat at ama olurmu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme