Şimdi Ara

Problems nickli Gm diye dolasan hacker EDaNA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 0nlyMakeLove

o adamin kafesine gittim adam hacker bi yere gidiyor giderken kimseye izletttirmiyor.
    bi yere gidip isiliion cıkarıo isilioon buna cakmıo bu cs takıp r ile 3000 wuruo.
    we edit char yapıo 5 m ye 62 lwl char yaptırabilirsin.

cok inandirici
  • sens sence bu konuda ne yapabılırız bız hack magdurları olarak? :(
  • binbasi sen gülmüşsünde ben inaniyorum adamin elinde +10 shard wardi sen inanmamissin ama seninde basina gelebilirdi.. bu arkadas bence dogru söylüyor. edit char yaptiği filan dogru
  • hala ilgilenen olmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkerlender -- 24 Haziran 2006; 11:31:29 >
  • quote:

o adamin kafesine gittim adam hacker bi yere gidiyor giderken kimseye izletttirmiyor.
    bi yere gidip isiliion cıkarıo isilioon buna cakmıo bu cs takıp r ile 3000 wuruo.

Kimseye izlettirmiyorsa onun o damageleri falan kim söyledi sana?

Konuşan bilgisayar?
  • quote:

5m ye edit char olsa Serverlarda editlerden geçilmezdi.

Sallıcaksan seviyeli salla.. mesala 200 m falan de
  • quote:

Orjinalden alıntı: punkerlender

Arkadaslar Problems niki serefsizin teki dataci biri..
    ben DARKknights in sahibi zozoz
    bu adam gm filan değil onun bunun item ini calan biri.. adami kestim Colony zone da ve aninda beni hackledi.. suan accountima giremiorum no such registered id diyor tüm clan msg atti knight online a cevap yok GM filan değil dataci istediğine istediğini yapiyor...
    bu adamlar işi ticarete dökmüş güzel olanin malini aliyor.. istediğini banliyor , istediğine istediğini yapiyor ornek finalhit in 70k np sini silmiş..
    knight online boyle adamlara firsat verdikce güvenliği arttikrmadikca kimse bu oyunu oynamak istemicek . Ben siteye defalarca msg attim beni daha sallayan olmadi.. sorunu halledecez happy gaming demişler :) ben oyuna giremiyorum neresi happy bu işin.. Problems denilen adam daha once DEDE yide hacklemis .. hiç acimam yok hapis mi yer ne yerse yesin umrumda değil.. benim onca emeğimi bi anda yedi bitirdi..

De Seni Nasıl Hackledi Onu Anlatırmsıın Onun Bunun DATASINA giren NEDEN BİZİMKİNE girmiyo

Oyundayken Datana girdi Hemde Bana Feci saçma Geldi...

• benim charlara hiç bir şey olmuyor nedense :D kendim dağıtıyorum şifreyi bi de :D azcık mütevazi itemlerle takılın sizde :D
    şaka bi yana geçmiş olsun
  • sen hiç hayatinda iron necklace kullandinmi bende bu tür uniq itemler wardi ve hepside oyunda bosslardan cikan.. Edana da clan lideri birinin inn inde en degelri uniqler olur clan ilk 5 de ide.. DArkknights i herke bilir burda kimsenin salladiği yok
    ben oyundan d/c oldum hiç abartmiyorum 2048 baglanti war 5 saniye sonra girdim yerim değişmemişti cz de hb nin o civarda benden human in trade ile item alma imkani yok dimi oldu iste.. bunlara akıl sır ermiyor o yüzden dataci dedim.. sende bigün yeni acilmis bi serverde elinde shard +8 veya üstü bilemiosun görürsen ve senin üstünde shell set warsa clan lideriysen sana istediğini yapabiliyorsa boş durmaz .. Problems niki ilk defa kullanilmior gez forumlari adamin hileci dupeci dataci oldugu heryerde geciyor. bos konusacağina arastir salliyosun filan diyerek adamin asabini bozma burda
  • zozoz kardes sen hani su cz de elinde +8 mıdır artık +10 mudur ms ıle doalsan warrior deılmısın ??
    problem konusuna gelınce bencede adam tam bır datacı cunku gecen bırısı bu foruma yıne yazmıstı savasta bunu kesmısler kesenler anında lanmıs
  • kardeş öyle bir adam varsa onun başına başka bir adam musallat etmek lazım dinsizin hakkında imansız gelir
    Not:biz bu adam hakkında konuşuyoruz adam istediği gibi db lerle oynuyor peki bunu görevlendirmiş olamazlar mı aklımda böyle bir şey geçmiyor değil
  • evet o benim elimde mirage sword +8 wardi video ya da basarken cekmiştim . o m.s 2 aydir elimde wardi ve hacklenme tek sebebim o m.s oldu cok dikkat cektim.. item kesinlikle dupe değildi.. simdi kimisi inanir kimisi inanmaz o m.s yüüznden cok kisi sikayet etti beni ama legal oldugugu için silinmedi ...
    problems denilen adam kesinlikle GM deil ticket attim bana salak Ko support diorki hangi mallariniz hacklendi belkide sifrenizi onceden biliyorlardi gibi sacma sapan seyler soruyorlar... rollback diyorum tamam diyen yok.. Bu sorunu ortadan kalddirmzlarsa daha cok kişinin canı yanacak
  • quote:

dostum ben bilgisayar mühendisliği bölümünde okuyorum. hacklenmemin bilgisayarim ile yakinda uzakdan ilgisi yok. oyunda trade koahck su bu hepsini arastirdim bunlarla da ilgisi yok bu adamlarin ya gm tanidiği war yada datalarla oynayabiliyorlar. birinin nP düşürmesi nedir sence? hackleyip gidip 10 bin kere birine olmesimi sence? imkansiz bunlar 10 saniye icinde benim item i calmasi icin charima girmesi lazim ama benim charima girmeden item imi aldi.
    herakletios senide taniyorum. oyunda sürekli görürdüm. Bu adamlar nie bizi iplemior anlamis değilim. belkide gmlerle alakali bir durum hiçbir fikrim yok ama bu olay bana cok oturdu gerekirse antiknightonlineworld.com acar sesimizi duyururum hacklenen adamlar tek tek nikini yazar hacklendiği serveri saatini herseyi yazar gm leri utandirir ve oyunun belki gercek sahibinin dikkatini cekebilir bu durum, zaten baska da bişey gelmez elden
    domainlerini arastirip telefon numaralarini buldum ama robot cikti msg birakin dedi o msg i da ipleyen olmadi . napicaz bilemiyorum

Büyük yazılan yelere tamamen katılıyorum.Bi site açıp hacklenen kişileri serverlerrini yazsan nasıl rezil olurdu k2

• kardes konuyu dagıtmak ıstemem ama sen kendı hatanı bılıyorsun elınde +8 ms ıle gezıosun edana gıbı yerde daha yenı yenı +8 raptorlar pıyasaya cıkmaya basladıgı anda sen +8 ms kullanıosun bence posion demagesını eklemicektin ve kimse +8 oldugunu bılmıcektı gorende ezık sanıcaktı yanına gelınce defeated!.ama kardesım cz de sende cok dıkkat cekıyorsun ssenınle cz de cok karslılastım.bence sen kendı sonunu hazırlamıssın.bu aradada +8 ms kac taneenın arasindan cıktı merak ettım cevaplarsan secınırım
    quote:

evet o benim elimde mirage sword +8 wardi video ya da basarken cekmiştim . o m.s 2 aydir elimde wardi ve hacklenme tek sebebim o m.s oldu cok dikkat cektim.. item kesinlikle dupe değildi.. simdi kimisi inanir kimisi inanmaz o m.s yüüznden cok kisi sikayet etti beni ama legal oldugugu için silinmedi ...
    problems denilen adam kesinlikle GM deil ticket attim bana salak Ko support diorki hangi mallariniz hacklendi belkide sifrenizi onceden biliyorlardi gibi sacma sapan seyler soruyorlar... rollback diyorum tamam diyen yok.. Bu sorunu ortadan kalddirmzlarsa daha cok kişinin canı yanacak

• bence RavaArph i musallat edelim bunun basına oda datacı nede olsa banlandı bı ara data hack yuzunden ama 4 5gun sonra banı acıldı.ama ıkısıde human
    quote:

Orjinalden alıntı: ordinalius

kardeş öyle bir adam varsa onun başına başka bir adam musallat etmek lazım dinsizin hakkında imansız gelir
    Not:biz bu adam hakkında konuşuyoruz adam istediği gibi db lerle oynuyor peki bunu görevlendirmiş olamazlar mı aklımda böyle bir şey geçmiyor değil
  • bi süre önce bende hacklendım edenada acaba bu adamla baglantısı varmıdır
  • walla yok sifremi calmislar yok bise yapmislar boyle seyler olmuyor aslinda .. adam seciyor bakiyor bu adamda saglam item war diyor daliyor aliyor..
    m.s yi yapmak icin 4 ms 3 raptor gitmisti ama benim amacim raptor +8 yapmakti hiçbiri icin +7 den baslamadim. 7 silah wardi cogu +6 dan sonra yandi 2 tane kaldi m.s +8 + raptor +7 onlari da hackleyen aldi... bu arada ben +8 yapicam diyorsan cokda zor bi olay değil u herkez dupe gözüyle bakmasin.. alin izleyin +8 m.d yapmis arkadas Edana da
    http://rapidshare.de/files/21070316/Edana_8MD.avi.html
    noktali yer r.a.p.i.d.s.h.a.r.e

poisen basmak akilli bi davranis değildi ama scream acilinca adami dondururum diye düşünmüştüm....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkerlender -- 25 Haziran 2006; 13:36:27 >

• benim anlmadiğim şey herkez TIKIR TIKIR hackleniyor ama kimsenin sesi cikmiyor ciksada kimse sesini duyuramiyor..
  • o adam daha oyuna yeni başladığımda benim 25 k mı almıştı demek işleri ilerletti
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

cok inandirici

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.