Şimdi Ara

Problems nickli Gm diye dolasan hacker EDaNA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Problems niki serefsizin teki dataci biri..
    ben DARKknights in sahibi zozoz
    bu adam gm filan değil onun bunun item ini calan biri.. adami kestim Colony zone da ve aninda beni hackledi.. suan accountima giremiorum no such registered id diyor tüm clan msg atti knight online a cevap yok GM filan değil dataci istediğine istediğini yapiyor...
    bu adamlar işi ticarete dökmüş güzel olanin malini aliyor.. istediğini banliyor , istediğine istediğini yapiyor ornek finalhit in 70k np sini silmiş..
    knight online boyle adamlara firsat verdikce güvenliği arttikrmadikca kimse bu oyunu oynamak istemicek . Ben siteye defalarca msg attim beni daha sallayan olmadi.. sorunu halledecez happy gaming demişler :) ben oyuna giremiyorum neresi happy bu işin.. Problems denilen adam daha once DEDE yide hacklemis .. hiç acimam yok hapis mi yer ne yerse yesin umrumda değil.. benim onca emeğimi bi anda yedi bitirdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkerlender -- 24 Haziran 2006; 11:29:51 >

• kimsenin ilgisini cekmedi mi konuyarin bigün 5 saniye icinde üstünüzden item giderse sasirmayin
  • Benim ilgimi cekti ama edanada deilim o yüzden fazla ilgilendirmiyo
  • Geçmiş olsun dostum
  • GEÇMİŞ OLSUN ÇANAKKALEDE BANA YAKIN BİZ ARKADAŞLARLA TOPLAŞIP Bİ SLM SÖYLEYELİM :D

ŞAKA Bİ YANA DÖVMEYE GİTCEKSENİZ BANA YAKIN BEN 10-15 SAĞLAM ADAM BULURUM 70+ HEHE YARDIMCI OLABİLECEKSEM PM MEM AÇIK
  • aga madem yeri belli bi güzel sapa çekin yani o aldığı çırptığı itemleride artık bi yerine mi sokarsınız bilemem beni bi adam soyacak o adamın yerini bilecem ve duracam bence
  • yaptiğini birakin bu oyunun hiç bir güvenliği yok. pre üyeyim adamlara msg atiyorum böyle böyle yapti diyorum kimsenin umrunda değil cevap gelmiş konuya bakicaz happy gaming die:) bunlar toptan mallar ben bu oyunu artik oynamicam. edena nin en güzel clanlarindan birini kurdum grade one en güclü ilk 3 warrioru arasinda idim hepsine emek vererek yaptim ne koxp ne dupe ne baska bişe yoktu bende sonuc a bakin.. adami kestim die itemlermi aldi... suan uzakdayim çanakkaleden elbet o tarafa gidecem cafesinde calisan makine birakmicam 1 ayi bulmaz bu virus filan değil patlatacam tüm makineleri kendi ile de bir dağ turu yapicaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senin adına uzuldum eger en ufak bi hile yapmadıysan. ama şunu soylemem gerekirki yasal olarak pek bişeyler yapabilceeni zannetmiorum.
    DEDE ye gelincede hiç uzulmedim ben edenaya ilk girenlerdenim.biz lvl 30 gorevi yaparken adamın raptoru wardı ertesi gun onun partisinde bulundum heal cısından tut okçusuna kadar alayı kospcuydu.bi sonraki goruşumdede +8 yapmıştı raptoru.kimsenin malında gozum yok ben sadece bunnarın imkansız olduunu solemek için yazıorum.

gidipde cafe sini dagıtmaya gelincede saçmalama derim boyle çocukca bişi yaparsan kendin kaybedersin.haklıyken haksız duruma duşersin.

biz zaten bu oyunun bu kadar saçma olduunu bilerek oynuyoruz her oyuna girerken bi yusuf yusuf geliyo.

geçmiş olsun umarım hakkın olanı geri alırsın.
  • tamamen haklısn

• adamla aranızı ii tutun abi banada bi 70+ char bulurmusun diin
  • zozoz bende edana server ında oynuyorum. nıck ım herakletios. maalesef bende hack lendım butun herseyım gıttı rollback ıcın sıteye yaklasık 20 tane maıl attım en sonunda cevap verdıler charınız ıncelenecektır falan fılan dıye.3 gun sora tekrar bı maıl geldı charda herhangı bır sorun yoktur ıyı oyunlar yazmıslar. butun ıtemlerım gıttı ama kol team bunu goremıyor. ustelıık hack leyen herıf np mıde dusurmus. bende fazla np yoktu fakat 35 k np dusurmesı benıde cıleden cıkardı. bu KOL team ın bızı iplemesı ıcın ne yapabılırız bence onu dusunelım. adamlar happy gamıng den baska bısey demıolar. !!!
  • bnce pc guvenlıgıne yeterınce onem vermıorsunz ve hack yıorsunuz bu oyunu oynayn bır cok 65 + tanıdıgım var sayk0 dahil (70) onlar neden hacklenmıo mrk edıorum oyuna gelınce tabıkı bırcok edıt char var fakt hıc bırı oynamayı bılmıo orn ben gm olsam kardesıme bi +8 raptor cekrdm ole ole olay tıcarete dokulur k2 de bunn farkında ıste bu yuzden gm degısıklıklerı oluor ? sizlere happy gaming
  • dostum ben bilgisayar mühendisliği bölümünde okuyorum. hacklenmemin bilgisayarim ile yakinda uzakdan ilgisi yok. oyunda trade koahck su bu hepsini arastirdim bunlarla da ilgisi yok bu adamlarin ya gm tanidiği war yada datalarla oynayabiliyorlar. birinin nP düşürmesi nedir sence? hackleyip gidip 10 bin kere birine olmesimi sence? imkansiz bunlar 10 saniye icinde benim item i calmasi icin charima girmesi lazim ama benim charima girmeden item imi aldi.
    herakletios senide taniyorum. oyunda sürekli görürdüm. Bu adamlar nie bizi iplemior anlamis değilim. belkide gmlerle alakali bir durum hiçbir fikrim yok ama bu olay bana cok oturdu gerekirse antiknightonlineworld.com acar sesimizi duyururum hacklenen adamlar tek tek nikini yazar hacklendiği serveri saatini herseyi yazar gm leri utandirir ve oyunun belki gercek sahibinin dikkatini cekebilir bu durum, zaten baska da bişey gelmez elden
    domainlerini arastirip telefon numaralarini buldum ama robot cikti msg birakin dedi o msg i da ipleyen olmadi . napicaz bilemiyorum

• zozoz bende sana katılıorum her konuda arkandayım. benı soyan kısyıde gordum sanırım merch kurmustu moradon da human bı mage dı gercı soyan adamın baska charıda olabılır bu baya ıtemım gıttı +7 chıtın setım gıttı. hadı ıtemınden gectım soyuyosunda neden np mı dusuruosun kol team e bı maıl daha atmayı dusnuorum. adaletınız bumu gıbılerınden bende gold uyeydım ılgılenırler sandım ama bı faydalarını goremedım. acıkcası oyunu bırakmayı bıle dusunuorum fakat bu karaktersız herıflerın yaptıklarının yanınlarına kalması banada cok dokunuyo. ikimizede gecmıs olsun :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueshadowlord -- 24 Haziran 2006; 2:01:36 >
  • artık banlanip banlanmamak filan umrumda değil son 1 aydir tüm savaslarda commander ben oluyorum ybu haftaki savasta yine ben olacam gm ye oyle sesimi duyurmaya calisacam sallamazsa Oyun da olan biteni millete anlaticam
    baska da yapicak bişe yok
  • oyuynun b.ku cıktı zaten ya yenı server gelıo orayamı gecsek ?
  • istersen savasta senin nikinide gecerim hacklenen baska bir arkadas diye.. yeni server e gecmeyi düşünüyorum ama hiç içim rahat değil gercekten , orda da koxp la millet hemen kasicak bowl da donmeye baslicak.
  • clanimdan mage sweetbear in de 10 dk once +9 takilari ve +8 wizzard i gitmis d/c olup girmesi ayni sekilde 10 saniye sürmemis birinin itemi birine vermesi imkansiz oldugu gibi d/c oldugunda bowl da imiş ayni yerde dogmus...
    iste bu sizce basit bi hack olayimi benim basima gelen gibi ?
    datalari karistiriyorlar istedikleri item i cekiyorlar..
    oyun bitti harbi harbi
  • ıstersen gec benım nıck ıde kafana gore takıl cogunluk olursak belkı bıseyler yapar GM ler. edana dada farklı olmadı zaten herkes koxp la fuckko ıle kastı humanlar bı ara bowl a sokmuolardı neysekı banlar olduda bıraz rahatladı. sana mesaj attım bu arada bı bak ıstersen zozoz
  • o adamin kafesine gittim adam hacker bi yere gidiyor giderken kimseye izletttirmiyor.
    bi yere gidip isiliion cıkarıo isilioon buna cakmıo bu cs takıp r ile 3000 wuruo.
    we edit char yapıo 5 m ye 62 lwl char yaptırabilirsin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.