Ram:1024 MB Sabit Disk:16 GB Nand Disk depolama Kablosuz Ağ:WiFi Bluetooth:Yok Gps:Yok Ön Kamera:0.3 MP Arka Kamera:2 MP İşletim Sistemi:Android 4.0 İşletim Sistemi HDMI:HDMI bağlantı noktası, Full HD çıkış Pil:5600 MA Li-ion Polymer
Marka:Ainol Novo 10 Hero Tablet PC İşletim sistemi:Google Android 4.1 İşlemci:Amlogic8726-M6 cortex-A9 Dual core 1.5GHz Ram:1GB DDR3 16GB Nandflash Ekran Boyutu:10.1" Ekranı:Çoklu dokunmatik kapasitif IPS ekran Çözünürlük:1280 x 800 Wi-Fi 802.11a/b/g/n network supported / Support for 3G dongles and Ethernet with adapter Dual camera, Front camera is 0.3MP, Rear camera is 2.0MP Pil:8000mAh Lithium battery (seri bağlı)
Arkadaşlar bu iki ürün arasında kararsız kalıyorum, Probook hakkında forumda hiç mesaj bulamadım. Ainol kullanıcı sayısı ise bir hayli fazla. Arada yaklaşık 150 liralık bir fiyat farkı var. Sizin tavsiyeniz ne yönde?
Bu fiyata donanım olarak daha kaliteli olan Dark Evopad R9720 alabilirsiniz. Dört çekirdek mali400 ve çift çekirdek 1.6 ghz rkchip 3066 işlemci barındırıyor. 8000 mah bataryası ve ips panelli ekranı var.
arkadaşlar probook markası ve probook tabletler hakkında bilgisi olan varmı probook prbt 800 tablet alacağımda ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme