Şimdi Ara

probook PRBT-109 Kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.exa.com.tr/probook/tablet_pc/probook_prbt109-513-18611.html bu tableti almak istyorum kullanan ya da cihazla daha önce tanışan varsa acil yorum yazabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cnbz76

http://www.exa.com.tr/probook/tablet_pc/probook_prbt109-513-18611.html bu tableti almak istyorum kullanan ya da cihazla daha önce tanışan varsa acil yorum yazabilir mi ?

Bunun bir alt modeli mediamarktta var PRBT107 ben inceledim gayet performanslı. Önümüzdeki aylarda bu model vatan stoklarına girecek.
  • Bu modelden bende var kullanıyorum gayet iyi şuan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaymonD7

Bu modelden bende var kullanıyorum gayet iyi şuan..

dostum bu tablet 400 TL Vatanda DM atacaktım ama profilin kapalı.nasıl f/p olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

quote:

Orijinalden alıntı: RaymonD7

Bu modelden bende var kullanıyorum gayet iyi şuan..

dostum bu tablet 400 TL Vatanda DM atacaktım ama profilin kapalı.nasıl f/p olarak

ben 380 almıştım gold'dan indirimde iken şuanlık memnunum int giriyor HD videoları çok rahat açıyor bunu belirteyim lets golf 3 denedim asfalt 7 denedim birde savaş oyunu vardı spartacus benziyodu bilirsiniz işte unuttum adını onun 2.sini denedim gayet iyi sesi fln

• Pazar gunu aldim.Oyun oyanrken kasma var.film izlemek oldukca keyifli.Mini hdmi alirsaniz tv ye aktarabilirsiniz

İnternette surfte takilma yok gibi dokunmatik guzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenaltay

Pazar gunu aldim.Oyun oyanrken kasma var.film izlemek oldukca keyifli.Mini hdmi alirsaniz tv ye aktarabilirsiniz

İnternette surfte takilma yok gibi dokunmatik guzel

ne oynarken kasiyor surekli mi kasma var? wifi cekim guci nasil iyi cekiyor mu? kopmalar oluyor mu? bende almayi dusunuyorum da. bilgilendirirseniz sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet cekim alani oldukca iyi.Temple run oynarken mesela asiri olmasada bir donma var.kopma olmadi simdiye kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.