Valla referanslar iyi gibi gözüküyor Nihat Hocanın . Yalnız muayene ücreti olarak 250 tl biraz fazla gibi geldi .
quote:
Orijinalden alıntı: kuntyz
Valla referanslar iyi gibi gözüküyor Nihat Hocanın . Yalnız muayene ücreti olarak 250 tl biraz fazla gibi geldi .
Sendedemi var sorun kardeşim.?
Operasyon ücretide 800-2000 arası dediler ne kadar doğru bilmiyorum
Geçmiş olsun hepimize
quote:
Orijinalden alıntı: PoseDn
quote:
Geçmiş olsun hepimize
Valla kardeş bende aynı dertten müzdaripim benimkini okula yazdırcam yakında :D 2004 den beri var . Ama çok azgın ilerlememiş sanırım 2 cm lik bir kist bendeki . Akıntı da yapmıyor 1 senedir . Apse yok anlıyacağın . Benim şirketten bir arkadaşım klasik cerrahi yöntemle amelyat oldu ama tekrarları . Sonrasında Nihat hocaya tedavi olmuş ve memnun . Bende Nihat hocayı ciddi ciddi düşünmekteyim . Ha birde Orçun Oral Şentürk Bey var onuda ihtimal arasına aldım . Tekrarlamasını istemiyorum hastalığın . Hepimize geçmiş olsun ..
quote:
quote:
quote:
Geçmiş olsun hepimize
Valla kardeş bende aynı dertten müzdaripim benimkini okula yazdırcam yakında :D 2004 den beri var . Ama çok azgın ilerlememiş sanırım 2 cm lik bir kist bendeki . Akıntı da yapmıyor 1 senedir . Apse yok anlıyacağın . Benim şirketten bir arkadaşım klasik cerrahi yöntemle amelyat oldu ama tekrarları . Sonrasında Nihat hocaya tedavi olmuş ve memnun . Bende Nihat hocayı ciddi ciddi düşünmekteyim . Ha birde Orçun Oral Şentürk Bey var onuda ihtimal arasına aldım . Tekrarlamasını istemiyorum hastalığın . Hepimize geçmiş olsun ..
İnşallah geçecek kurtulacağız hocam. Nihat Hoca yada Orçun Oral Şentürk hakkında başka bilgi edinirseniz banada iletin lütfen.
Allah acil şifalar versin hepimize
quote:
quote:
quote:
quote:
Geçmiş olsun hepimize
İnşallah geçecek kurtulacağız hocam. Nihat Hoca yada Orçun Oral Şentürk hakkında başka bilgi edinirseniz banada iletin lütfen.
Allah acil şifalar versin hepimize
Önümüzdeki hafta aksilik olmazsa Nihat Hocaya gidiyorum kardeş , sana bilgi veririm . Geçmiş olsun
arkadaşlar bende de kıl dönmesi sorunu var.. nihat hocanın ismini netten yaptığım araştırmalarda buldum. muaynanesiini aradım ve muayene ücreti 200 TL miş. cerrahi bir müdahaleye karar verilirse fiyatın 800 ile 2500 TL (Muayene ücreti dahil) arasında değişebileceğini söylediler.. fenol ve gümüş nitrat denilen tedaviyi uygulamadıklarını ve küretaj yöntemini uyguladıklarını söylediler.. ameliyattan 1 gün sonra pansumana gidildiğini ve bir hafta sonra dikişlerin alındığını söylediler.. bu dokktora muayene ve ameliyat olan arkadaş varmı bende gitmeyi düşünüyorum çünkü..
@kuntyz
Muayene oldunmu kardeş ?
Ben de Nihat Hoca tarafından ameliyat edildim 3 sene önce. Arkadaşlar tekrarlamasından korkuyorsanız çok daha fazla özen göstereceksiniz ameliyat olduktan sonra o bölgeye. Benim başıma geldi ilk operasyondan sonra pek dikkat etmemiştim, hastalık tekrarladı. Daha sonra ufak bir operasyon daha geçirip kurtuldum. 2 senedir bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
Nasıl aşamalar uygulandı kısaca anlatsanız?
Hastalığınız hangi aşamadaydı birde?
Bizde kurtulsak çok iyi olacak valla kardeş
İlk başta ben de bir üniversite hastanesinde ameliyat olacaktım ama ayağa kalkma sürecinin 1 ay sürmesi falan korkuttu beni. Daha sonra bir aile dostumuzdan Nihat Hoca tavsiyesini aldık. Aşamayı net hatırlamıyorum ama ilerlemişti baya hastalık. Akıntı oluyodu sürekli. Ağrı pek yoktu. Sanırım ağrısı olanlar yaranın şişip akıntı yapmadığı kişiler. Tedavi sırasındaki aşamalara gelirsek de; Lokal anestezi uygulanıyor ve çok fazla bir acı hissedilmiyor. Daha sonra doktor kıl dönmesinin gerçekliştiği yere gümüş nitrat enjekte edilip temizleniyor. Yarım saat süren bir operasyon ortalama. Operasyon olan bölgeye tampon uygulanıyor. Başlarda biraz yürüme ve oturmada sıkıntı çekilse de tampon yüzünden, yavaş yavaş alışıyor insan. Sonuçta bu tedavi yönteminin en önemli artısı operasyon bittikten hemen sonra ayağa kalkıp yürüyerek evinize dönebilmeniz. Başarı yüzdesi de gayet yüksek bir tedavi yöntemi. Pansumanlar 2 hafta süreyle 2-3 günde bir uygulanıyor hatırladığım kadarıyla. Daha sonra 1-1 buçuk ay sonra tekrar bir kontrole gidiliyor. Problem yoksa sen sağ ben selamet ayrılıyorsunuz artık Nihat Hoca'nın muayehanesinden.. Tekrarlama kısmına da değiniyim bir kez daha. Kıl dönmesi problemi yaşanan bölge hassas bir bölge olduğu için tekrarlanma riski taşıyor az da olsa. Dediğim gibi her tuvalet ihtiyacı giderildikten sonra o bölgenin kuru bir bez ya da tuvalet kağıdıyla temizlenmesi şart. Saçınızdan kopan saç telleri o bölgede kalıyor ve kıl dönmesine neden olabiliyormuş hocadan öğrendiğim kadarıyla. Sormak istediğiniz başka soru olursa cevaplayabilirim. İnşallah siz de bu dertten en kısa zamanda kurtulursunuz.
Hocam nasıl desem orta hat üzerinde siyah nokta var.
Oraya bastırıyorum bölgeyi yokluyorum şükür ağrı sızı olmuyor.
Bende şükür ağrı sızı akıntıda yok. İnşallah hiç olmaz.
Daha yıl olmadı o bölgeyi ilk görüşümden.
Sizin kaç yıllıktı ? Bölgede ne gibi belirtiler vardı şişlik-delik vs.
Birde benim tam kemiğin üstü herkesde böylemi durum?
Teşekkürler :)
Benim de 1 yılllık bir olaydı başta önemsememiştim ama akıntı başlayınca doktora teşrif ettik.. Önce şişlik oluyordu ben de o bölgede daha sonra akıntı yapıyordu. Çok geciktirmeden bence sen de doktora görünsen çok iyi edersin. Bekletmek hiç bişiye çözüm olmuyo maalesef. En azından kafan rahat olur problem var mı yok mu ona göre nasıl hareket edeceksin bir plan yaparsın. Dilerim bir an önce kurtulursun bu kuşkulardan ve rahatsızlıktan.
Amin , inşallah :)
Hocam Denizlideyim. Burdaki doktorlar daha zor ameliyat dışı birşey önermedi ve açıkcası korktum.
İstanbul'a gelirsem Allah izin verirse tedavimi olup döneceğim.
Buda maddi açıya bakıyor. Toplayabilirsem durumu inan zaten bir gün durasım olmaz.
Allah büyük , bakalım artık :)
Kendisine yaklaşık 1 ay önce " anal fissür (çatlak) " ameliyatı oldum. Öncelikle bu illet hastalığı yaklaşık 10 yıl çeken biri olarak artık hayatımı zindan eden bu hastalıktan kurtulmak için kesin kararımı verdim. Çeşitli hastanelere fiyat araştırması yaptım artık hastaneleri ticarethane hastaları da ticari bir obje olarak gören hastanelerden öyle fiyatlar aldım ki işte ikisi Memorial 1 gece yatışlı 6.500 lira. Onun yan kuruluşu hizmet hastanesi 2.700 lira . Tamda kafam karışık hangi hastane hangi doktor diye araştırırken işte bu " İNSAN EVLADINA " rastladım gerçekten insan evladı. Yukarıdaki fiyatlara karşılık benim operasyonu bu eli öpülesi insan evladı sadece 850 tl alarak aslanlar gibi ameliyat etti. Sonuç mu? bunu 10 yıl çeken kafamamı s..çayım .. Beni bu dertten kurtaran güzel insana şimdi hergün iyi dileklerimi teşekkürlerimi ve dualarımı yolluyorum..
vay bee kendisi benim hocamdır,cerrahiside insanlığıda 10 numaradır, sınavımıda o yaptıydı kolay sorduydu,allah razı olsun sayesinde geçtiydim
quote:
Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^
vay bee kendisi benim hocamdır,cerrahiside insanlığıda 10 numaradır, sınavımıda o yaptıydı kolay sorduydu,allah razı olsun sayesinde geçtiydim
kendisi de cemaatçiydi zaten isabet olmuş.
Şu hastalıktan bu adamın sayesinde kurtuldum ya bende, harbiden helal olsun adama adam işini biliyor.
şu an muayene ücreti nedir bilen varmı?
250 tl muayene. ameliyat 1000 tl (fissür) ama gittiğinizde operasyona karar verirlerse muayene ücreti almıyo. yani 1000 tl ye operasyon + muayene ki bence çok iyi
bu basurdan kurtulamıcaz
fistül ameliyatını ne kadara yapıyor bilginiz var mı ?