Şimdi Ara

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş KRİZİN TÜRKİYE DAHA ETKİSİNE GİRMEDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Amerikada eğitim gören ünlü iktisatçı küresel krizin daha türkiyeye gelmediği mart ayından sonra esas kriz gelicek yorumunu yaptı.
    Programın adı aslında Dubai modeli. 1980`lerde Singapur`da uygulanan model. Özü, Türkiye üretmesin! Uluslararası şirketler Türkiye`nin üzerinden geçerken onların kovalarından dökülen birkaç damlayı da Türkiye kendi bardağına toparlasın. Sonuç ortada

sanırım bu gelen dalga krizin rüzgarıydı acaba marttan sonra nolcak

İMF ile anlaşılcak para alıncak buna karşılık belediyelerin şirketleri satılcak elde bişey kalmicak
    yorumunu yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante69 -- 23 Şubat 2009; 0:31:58 >

• Programın adı aslında Dubai modeli. 1980`lerde Singapur`da uygulanan model. Özü, Türkiye üretmesin! Uluslararası şirketler Türkiye`nin üzerinden geçerken onların kovalarından dökülen birkaç damlayı da Türkiye kendi bardağına toparlasın. Sonuç ortada.
  • arkadaşlar bu durum doğruysa durum vahim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante69 -- 23 Şubat 2009; 0:34:58 >
  • 2 yıl önce "imf'den kurtulalım imf'den kurtulalım vatanı sömürüyorlar" diyenler,
    Hükümet imf ile anlaşmaya yanaşmayınca "vay efendim neden anlaşmadınız,tüm dünya imf kriterlerine uyuyor siz niye uymuyorsunuz"
    zamanında ülkemize verilen faiz oranı %56 iken bu oran şimdi %14 biraz daha zorlarsak dahada düşeceğine inanıyorum
    imf ile en uygun koşullarda anlaşma içerisindeler.Hükümeti sevmem ama helal olsun adamlara
  • Girmez ki
    hamdolsun teğet geçti
  • numan kurtulmuş' u takip ediyorum. doğru bir adama benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

numan kurtulmuş' u takip ediyorum. doğru bir adama benziyor.

Adam ÜNİVERSTEDE PROF .DR bu adam yalan atçak birine benzemiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante69 -- 23 Şubat 2009; 0:41:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::KR@L:::

2 yıl önce "imf'den kurtulalım imf'den kurtulalım vatanı sömürüyorlar" diyenler,
    Hükümet imf ile anlaşmaya yanaşmayınca "vay efendim neden anlaşmadınız,tüm dünya imf kriterlerine uyuyor siz niye uymuyorsunuz"
    zamanında ülkemize verilen faiz oranı %56 iken bu oran şimdi %14 biraz daha zorlarsak dahada düşeceğine inanıyorum
    imf ile en uygun koşullarda anlaşma içerisindeler.Hükümeti sevmem ama helal olsun adamlara

senmi ?

secim vaadinde "imf yi bu ulkeden aticaz " diyen bi hukumet vardi 7 sene once

• quote:

Orjinalden alıntı: :::KR@L:::

2 yıl önce "imf'den kurtulalım imf'den kurtulalım vatanı sömürüyorlar" diyenler,

sakın bu pazarlık süreci en iyi anlaşma koşullarının sağlanmasından ziyade, seçim yatırımı için harcanan paraların imf tarafından kısıtlanacağı için olmasın??

• yapıcak birsey yok görücez nolucaksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: dante69

quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

numan kurtulmuş' u takip ediyorum. doğru bir adama benziyor.

o önemli değil kardeş... siyaset işin içine girince ne makamın önemi kalıyor ne mevkinin. benim için önemli olan doğru ve dürüst bir siyaset adamı olması. daha çok yeni. bakalım bekleyip göreceğiz. siyasi çizgisi bu şekilde devam ederse sempatimi kazanır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 23 Şubat 2009; 0:44:42 >
  • Diyoki YOL BİTMİŞTİR

Erken seçime gidebilir bu ülke

alarm da deprem bekliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: dante69

İsmi yanlış hatırlıyor olabilirim,kusura bakmayın ama bu adam bu gece televizyona çıkan Sa adet partisi başkanı değil mi?

Prof olması her şeyde haklı olduğu anlamına gelmiyor bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grk* -- 23 Şubat 2009; 3:28:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.