Şimdi Ara

PROF DVB-S2 USB 7500 SÜRÜCÜ HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intel core i7-740qm processor (1,73ghz, 6mb L3 CACHE)
    win 7 home premium
    x64
    nvidia geforce gt 420m 2gb
    4gb ram
    500 gb hdd

arkadaslar prof dvb s2 usb 7500 kurulum cd si laptop x64oldugu için link ile driver için proftuners sitesine yonledırıyor. x64
    le ilgili ne kadar driver varsa indirdim ama zip dosyası ıcınden dosayaları cıkarttıgımda setup bulunmuyor.
    güvenlik kataloğu, kur bilgileri ve sistem dosyası adı altında 3 öge gosterıyor fakat setup yok. geçen ay baska bir harici tv kartı almıstım ondada aynı sorunla karsılasmıstım. ındırdıgım hıcbır drıver da setup gözükmuyor. baska kullanıcılar sorun olmadıgını soyluyor ama ben hep sorun yasıyorum. bılgısayar ayarları ıle ılgılı olabılır mı? ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: canrx

intel core i7-740qm processor (1,73ghz, 6mb L3 CACHE)
    win 7 home premium
    x64
    nvidia geforce gt 420m 2gb
    4gb ram
    500 gb hdd

arkadaslar prof dvb s2 usb 7500 kurulum cd si laptop x64oldugu için link ile driver için proftuners sitesine yonledırıyor. x64
    le ilgili ne kadar driver varsa indirdim ama zip dosyası ıcınden dosayaları cıkarttıgımda setup bulunmuyor.
    güvenlik kataloğu, kur bilgileri ve sistem dosyası adı altında 3 öge gosterıyor fakat setup yok. geçen ay baska bir harici tv kartı almıstım ondada aynı sorunla karsılasmıstım. ındırdıgım hıcbır drıver da setup gözükmuyor. baska kullanıcılar sorun olmadıgını soyluyor ama ben hep sorun yasıyorum. bılgısayar ayarları ıle ılgılı olabılır mı? ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

aygıt yöneticisini kullanarak bilinmeyen aygıta sağ tıklayarak sürücü yükle deyin kur bilgileri olan dosyayı göstermeniz yeterli

diğer bir yöntem konsoldan yükleme yapabilirsiniz.

yönetici olarak dos konsolunu açıp şunu komutu vermez yeterli

C nin içinde prof diye bir klasörü oluşturun içine katalog kur bilgileri ve sistem dosyasını atın
    kur bilgisi dosyasının adını aşağıdaki komutta göstererek enterlayın driver yüklenecektir.

%SystemRoot%\System32\InfDefaultInstall.exe "C:\prof\KUR_BİLGİLERİ.İNF_DOSYASININ_ADINI_YAZIN"

• onlar driver dosyası.aygıt yöneticisinde aygıta sağ tıklayıp güncelleştir dedikten sonra o klasörü göstericeksiniz yol olarak..Sonra da zaten dvb viewer vs programlar ile kullanacaksınız kartı.
  • çok çok çok teşekkur edıyorum. sımdı yuklemeye basladı media center üzerinden tv tanıtımı yüklemesı yapıor suan. Elleriniz dert görmesin
  • http://forum.donanimhaber.com/m_38755596/tm.htm

bu konuda bu kartın konusu..buradan lazım herşeyi takip edebilirsiniz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.