Şimdi Ara

Prof maaşı uzman doktordan fazla olmali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşünceleriniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • harbiden bu ankaratıplı bu konuları açıyor ikide bir tıpı yeriyor anlamıyorum

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

hocam forumda tıpçı düşmanı kalmadığından kendi kendine düşman yaratıyor bence

• Ankararıplı Tıp sıralamaları düşünce övüyor ve yükseltmeye çalışıyor, tıp sıralamaları yükselince de sövüyor ve düşürmeye çalışıyor. Bence ankaratıplı zıt bir kişiliğe sahip, insanlarla kavga edip boş münakaşalara girmeye bayılıyor

• GunsNRoses46 kullanıcısına yanıt

abi zaten forumda 40-50 kişi var maksimum. forum bitik halde. bari instagramda, tiktokta, twitterda, youtube da yapsında orada ulaşsın insanlara. gerçekten 40-50 kişiye yapmanın anlamı yok

• GunsNRoses46 kullanıcısına yanıt

hesabı birden fazla kişi de kullanıyor olabilir. bir tıpçı olarak bazı yazılarını ve konularını destekliyorum ama bu doktor düşmanı gibi açtığı konuları asla desteklemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavan teşvik ödemesi pratisyen asistan ve uzman doktorun alabileceği üst sınır ne kadar acaba bilen varsa yazabilirmi ve nasıl hesaplanıyor acaba

• mesela mahsuplaşma ne demek brüt tavan ödeme tutarı nasıl hesaplanıyor acaba bilen varsa yazabilirmi acaba

• processustransversus23 P kullanıcısına yanıt

Birden fazla kişi kullanıyor zaten, bunu bir yıl önce fark ettim

Üslubu konudan konuya (hatta bazen aynı konuda bile) değişiyor. Çok bariz birden fazla kişinin kullandığı, insanlar hala nasıl anlamıyorlar kafam basmıyor

• birde mesela eski yıllarda doktor maaşları ortalama olarak ne kadardı mesela 2000 yılında 1990 yılında bu yıllarda maaşlar ne kadardı bilen varsa yazabilirmi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.