Şimdi Ara

Prof Oynama Şansım Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben basketbola resmen aşığım yaşım 16 lise 2.sınıfım tam 2 senedir tamamen basketbola odaklandım resmen asosyal oldum her fırsatta salona gidip en az 2 saat çalışırım, sabah erken kalkıp koşarım kısacası gelişmek için elimden ne geliyosa yapıyorum.Ama son bikaç gündür ilerde basketbol adına bişey yapmıyacaksam bu kadar antremanın fazla ve gereksiz olduğunu düşünmeye başladım.Şimdi kendi klubümde 1 numara oynuyorum iyide oynuyorum boyum 1.72 bundan sonra pek uzayacağımı zannetmiyorum, şuanda yaşıtlarım arasında çokta kısa değilim fakat çoğu iyi klüplerin kısa oyuncular yerine 1 numarada bile uzun oyuncuları tercih ettiğini biliyoruz benim endişem,korkumda bu yönde, örnek olarak bölgesel lig takımlarında bile en kısa oyuncu en az 1.80 boyunda, benim size sorum ben bu boyumla böyle çok çalışmaya devam edersem ilerde bi bölgesel lig, 3.lig yada üni takımında oynayabilirmiyim yoksa oynayamazmıyım yani ne kadar şansım var boş hayallere kapılmamı dersiniz ne düşünüyorsanız yardım ederseniz çok sevinirim dışardan birilerinin bilgisine yorumuna ihtiyacım var bu konuda
    Şimdiden teşekkürler..

• Kardeşim çok net yazıyorum eğer iyi bir antrenörle çalışmazsan prof olma yani para kazanma şansın milyonda bir , iyi bir antrenörle haftada 20 saat üzeri antreman yaparak çalışırsan da şansın binde bir.
  • Türkiyede bu boyla olamazsın kardeş acı ama gerçekler en az 1.90 falan olucaksın oynucaksan
  • 16 yaşındasın ve kulüpte oynamaya devam et. Öncelikle boy çok önemli bir mevzu. 187 civarı olma ihtimalini değerlendir. Boy uzaması için beslenme çok önemli. Sonra antrenman mevzusunda ise sadece salonda dripling ve şut atmak profesyonel basketbolcu olabilmek için yetmiyor.(genelleme yapıyorum)
    Üniversite takımında çok rahat oynayabilirsin. Üniversite takımlarını gözünde çok büyütme. Doğru ve düzenli bir çalışma ile 3. lig vs hayal değil.
  • Yorumlar için teşekkür ederim genlerden dolayı boyum daha fazla uzamaz diye düşünüyorum uzarsada en fazla 2-3 cm
  • daha yaşın küçük öyle değerlendirme.
  • boyum 1,87 ünide bölgeselde pg ve sg oynadım bazen taktiğe göre 3-4 de kayarım ama boyum normale göre kısa kaldığıda oluyor, amatör ligde rahatlıkla oynarsın ama orada takım kalitesine göre değişir tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karabüksporun bölg ligde bi maçını izlemiştim bi adam vardı yargılamak gibi olmasın ama boyu ben gibiydi biraz fazla kiloluydu yani göbeği falan formadan çıkıyodu o adamı oynatmazlar diye düşünürken ilk 5 başladı şaştım kaldım,benim amacımda bölgesel lig yada 3. lig zaten daha ileri gitmemin çok zor olduğunu biliyorum.
    Saolun, çalışmaya devam edeceğim :)
  • yani senin yerinde olsam olabileceğimin en iyisini olmaya çalışırım , kendine bir sınır koyma ama amatör lig bile çok eğlenceli oluyor.Lisede okul takımı , ünide okul takımı bölüm turnuvaları daha sonrası oynayabileceğin ligler 40 yaşına kadar oynarsın istersen, keyif alıyorsan istediğin gibi çalış geliştir kendini zorla girmek istediğin takımları :)
  • Kardeş biz sana burda NBA e gidersin desek gidecek misin ? Veya hayır senden hiçbir şey olmaz desek hemen yarın basketbol oynamayı bıracak mısın ? Burdaki yorumlarla kafanı karıştırma illa pro olacağım diye bir şart yok.Üniversiteyi basketbol burslu okuyabilirsin bu bile sana çok şey kazandırır.Çalışmaya devam et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.