Şimdi Ara

Prof Tuners | Destek Konusu (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
972
Cevap
6
Favori
69.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0003 23/11/10 06:41 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI

8 li diseqc kullanan var mı diye sormuştum. Öneriniz var mı bu kart için?
  • Arkadaşlar şu anda nakliye dahil fiyatı tl olarak ne kadar yapmakta. İndirim kuponu falan varsa olan paylaşabilir mi ?

skystar hd2 pcı kartım var. Bi tanede bundan almak istiyorum yedekte bulunsn işe yarar gibi :)

Ayrıca bir soru daha. Dvbdream kullanan arkadaşlar aygıtı ne olarak seçiyorsunuz. BDA mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

0003 23/11/10 06:41 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI

8 li diseqc kullanan var mı diye sormuştum. Öneriniz var mı bu kart için?

destek veriyor fakat dvb player'lar destek vermiyor. sanırım bi tek progdvb veriyor ama ben okadar cok ugrasmama ragmen olmamişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wapcep_scrol

Arkadaşlar şu anda nakliye dahil fiyatı tl olarak ne kadar yapmakta. İndirim kuponu falan varsa olan paylaşabilir mi ?

skystar hd2 pcı kartım var. Bi tanede bundan almak istiyorum yedekte bulunsn işe yarar gibi :)

Ayrıca bir soru daha. Dvbdream kullanan arkadaşlar aygıtı ne olarak seçiyorsunuz. BDA mı ?

bir onceki sayfada indirim kodu olması lazım.
    toplamda 110 tl gibi bişi olması lazım hersey dahil. 7500 modeli.
  • bizim bankalar dolandırıcı resmen...adamlar kuru yızde 1.5 yuksek alıyolar..kafadan 4 5 dolar fazladan para verıyoruz...dun dolar kuru 1.480 gıbıydı ben aldım 1.54 den falan hesaplamıslar....ya resmen dolandırıcılık baska bısey degıl...:( emeksız dırek 5 doları cebe atıyolar....
  • arkadaşlar bunun kurulumunu nasıl yapıcam
    yardımcı olabilecek varmı acaba...

codec leri nerden bulabilirim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byhasan -- 27 Kasım 2010; 13:59:29 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ürün bize ulaşmadığında (herhangi bir sebepten dolayı gümrük vs. ) site ücret iadesi yapıyor mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byhasan

arkadaşlar bunun kurulumunu nasıl yapıcam

www.dvbsupport.net/

quote:

Merhaba arkadaşlar,
    Ürün bize ulaşmadığında (herhangi bir sebepten dolayı gümrük vs. ) site ücret iadesi yapıyor mu acaba ?

Geçmiş sayfalarda benim başımdan geçen bir hikaye var,özetle ;

Adresi yanlış vermem dolayısıyla,Türkiye'ye gelen ürün tekrar Çin'e gitti ve paramı da iade ettiler.

Yalnız süreç 20 günü buldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAGUT -- 28 Kasım 2010; 13:43:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haserdar

quote:

Orijinalden alıntı: byhasan

arkadaşlar bunun kurulumunu nasıl yapıcam

www.dvbsupport.net/

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Geçmiş sayfalarda benim başımdan geçen bir hikaye var,özetle ;

Adresi yanlış vermem dolayısıyla,Türkiye'ye gelen ürün tekrar Çin'e gitti ve paramı da iade ettiler.

Yalnız süreç 20 günü buldu.

codec ler için tesekkurler.
    bu HD kanallar hep şifreli bende onları nasıl izleyebilirim.

• Dün verdim bakalım siparişi ne kadar sürede ulaşacak
  • kdincol@live.com 7500 kullananların yardımını bekliyorum
  • quote:

kdincol@live.com 7500 kullananların yardımını bekliyorum

bende bekliyorum ama çıkmmadı şimdiye kadar.
    ben hd yayınları ve şifreli kanalları acmayı beceremedim...
  • Kumanda nasıl kuruluyor dvbviewerda?
    Şifreli yayınlar nasıl seyrediliyor biss emu paylaşım gibi?
  • Arkadaşlar 1 hafta geçiyor olmasına rağmen takip numarasının Hong-Kong Post'ta görünmemesi normal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trbugrapc

Arkadaşlar 1 hafta geçiyor olmasına rağmen takip numarasının Hong-Kong Post'ta görünmemesi normal mi ?

Normal bizim pttden yavaş adamlar. Proftuners 1-2günde en geç kargoya veriyor. Hatta takip numarası çalıştığında neredeyse Türkiye'ye gelmiş oluyor. Her gün bakın. Meraklanmayın.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar 1 hafta geçiyor olmasına rağmen takip numarasının Hong-Kong Post'ta görünmemesi normal mi ?

Normal bizim pttden yavaş adamlar. Proftuners 1-2günde en geç kargoya veriyor. Hatta takip numarası çalıştığında neredeyse Türkiye'ye gelmiş oluyor. Her gün bakın. Meraklanmayın.

Teşekkürler hocam, Lin Chen'de telaşa gerek yok dedi ama yine bir Türk'ten duymak güzel
    İnşallah 15 günde elime geçer

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam, Lin Chen'de telaşa gerek yok dedi ama yine bir Türk'ten duymak güzel
    İnşallah 15 günde elime geçer

15 gunde ulaşır eline rahat olabilirsin.

• arkadaşlar Prof Revolution S2 8000 PCI-E kartım 3-5 günönce elime geçti. paket son derece düzgün ve sağlamdı.
    gümrüğe filan takılma olmadı..

kurulumla ilgili çok sıkıntı yaşayan arkadaş olduğu için adım adım kurulumunu anlatıyorum.....

Güvenlik Önlemleri :
    1-Önce bilgisayarı kapatıp fişini prizden çektim. ( kısa devrelere karşı önlem için.)
    2-Vücudumdaki statik elektriği boşaltmak için ellerimi bilgisayarın içindeki metal bölümlere sürttüm.
    3-Varsa uydu cihazlarınızın fişini çekin.
    4- LNB kablosu takıp çıkarırken kesinlikle pc veya receiver kapalı hatta fişi çekik olmalıdır kısa devrelere karşı son derece önemli bir önlem.

Güvenlik önlemlerini aldıktan sonra,

Kartın ve Kabloların Takılması :
    1- Prof Revolution S2 8000 PCI-E kartını, ekran kartımın hemen yanındaki boş pci-e slotuna taktım.
    2- LNB in girişine diseq çıkışımı taktım ve sıkıca vidaladım. ( Hotbird ve Türksat olmak üzere 2 uydu bağlı)

Prof Revolution S2 8000 PCI-E kartının Windows XP ye Tanıtımı
    - Yeni donanım bulunduğunda Kartın cdsinin içindeki driver klasöründeki xp klasörü gösterilir ve böylece xp de kartı tanıtmış olduk.

Prof Revolution S2 8000 PCI-E kartının Windows 7 64 bit tanıtımı
    - bu kartın driveri cd de mevcut değildi ve bende sitesinden indirdim.
    - 64 bit için indirme adresi :http://proftuners.com/sites/default/files/Prof8000_Driver_1.0.0.9_W7_64.zip
    - yeni donanım bulunduğunda indirdiğimiz linkteki driveri gösterip, kurulumu bitiriyoruz.
    http://proftuners.com/sites/default/files/Prof8000_Driver_1.0.0.9_W7_64.zip

Prof Revolution S2 8000 PCI-E kartının DVBViewer Pro ile kullanımı
    - Dvbviewer ile hiçbir özel ayar yapmadan kartımı direkt olarak tanıdı.
    - Aşağıdaki resimlerden görüldüğü gibi 4 lü diseq e bağlı iki uydu hotbird ve türksat ayarlarını görüyorsunuz. kanal tarama hızları skystar 2 ye göre son derece hızlı gerçekleşti ve sorunsuzca bitti.

- özellikle xp ve windows 7 64 bit te kartı tanıtırken veya kanal ararken hiçbir sıkıntı yaşamadım.
    - xp de hiçbir kodek yüklü olmadığı halde bütün kanalları buldu, kodek yüklü olmadığı için kanalları seyredemedim sadece.

- kanal bulamama ile kodekler arasında hiç bir ilişki yok
    - Prof Revolution S2 8000 PCI-E kartını TURKSAT 3D HD TEST kanalında windows 7 64 bit altında ve dvbviewer ile hiçbir kodek yüklemeden sistemin varsayılan kodeğiyle test test ettim işlemci kullanımı en fazla maxsimum %4 olarak gerçekleşti aşağıdaki resimdende anlayacağınız üzere

sonuç olarak kurulum ve kanal arama bulma işlemleri son derece basit bir şekilde gerçekleşti.

çatıdan inen Türksat kablosu 30 metre civarında, receivere girip çıkışı diseq e verdim, diseqde hotbird kablosuyla birleşip ordanda pc ye çıkış yaptım.. bazı arkadaşlar kablo mesafesinden bahsetmiş 30 metrelik kablo ile sıkıntı çekmiyorum. kablo belki 5-8 senelik kablo bu arada

umarım verdiğim bilgiler yararlı olmuştur.
    sormak istedikleriniz varsa elimden geldiğince yardımcı olurum.

saygılar.

DVBviewer pro kanal arama ekran görüntüleri :

Prof Revolution S2 8000 PCI-E kartı HD kanallardabile %4 işlemci kullanımı sunuyor. bunuda kartın üstündeki kendi kod çözücüsüne borçlu.

• skystar 2 140 tl civarı. Prof Revolution DVB-S2 PCI-E 8000 modeli kargo dahil 160 kusur tl indirimsiz fiyatı. hesap ortada.

aldığım kart Prof Revolution DVB-S2 PCI-E 8000 modeli hem HD hemde üstünde kendi ses ve video decoderi var. bu tip bir kartı almaya kalksak türkiyede kimbilir ne kadara buluruz.

Prof Revolution DVB-S2 PCI-E 8000 kartı hardware ( donanımsal hızlandırmalıymış ) bu arada, üzerinde conexant audio video decoder, var.

Prof Revolution DVB-S2 PCI-E 8000 donanımsal ses ve video çözücüsü :

kartın üstündeki ses ve video çözücüsünün özellikleri:

[GOOGLE TRANSLATE ]
    CX23885 PCI Audio / Video Decoder Yayın Express

CX23885 aygıt PCI Express veriyolu mimarileri sağlayan sistemler için ses ve video yakalama çözümleri Conexant uzun mirası getiriyor. Cihazın, kişisel bilgisayar veya elektronik cihazlarda televizyon ve harici A / V yakalama gerçekleştirmek için gerekli tüm fonksiyonlarını bütünleştirir.

Entegre dünya çapında video kod çözücü ve ses çözücü ya da yüksek performans, düşük maliyetli, temel analog televizyon yakalama kullanılabilecek daha karmaşık çoklu tuner yapılandırmaları için üs olarak kullanılabilir. Cihaz iki farklı dijital televizyon nakil yakalama destekleyebilir akışı, eşzamanlı iki analog akarsu veya analog ve dijital çekim bir arada.

Özellikleri:

* PCI Express 1.0a uyumlu
    * Dünya çapında ses ve video çözme
    * Otomatik video ve ses yayını standart algılama ve yapılandırma
    * Esnek video girişi MUX entegre anti-alias filtreleme kompozit, S-Video ve bileşen girişi destek
    04:02 MUX ile * Entegre sigma-delta STERO ses ADC
    tüm giriş ve çıkışları üzerinde * Ses örneği oranı dönüştürücüler
    * İki MPEG Transport Stream port - seri veya paralel arabirimler
    Aşağıdaki ses formatları desteği: STERO, mono, çift dil (mono), üç dil (Trivox)

--------------------------------------------------------------------------
    CX23885 PCI Express Broadcast Audio/Video Decoder

The CX23885 device brings Conexant’s long heritage of audio and video capture solutions to systems that enable PCI Express bus architectures. The device integrates all the functions required to perform television and external A/V capture on personal computers or consumer electronic devices.

The integrated worldwide video decoder and audio decoder can be used for a high-performance, cost-effective, basic analog television capture, or can be used as the base for more complex multiple tuner configurations. The device can support capture of two simultaneous digital television transport streams, two simultaneous analog streams, or a combination of analog and digital capture.

Features:

* PCI Express 1.0a compliant
    * Worldwide audio and video decoding
    * Automatic video and broadcast audio standard detection and configuration
    * Flexible video input MUX supporting composite, S-Video, and component inputs with integrated anti-alias filtering
    * Integrated sigma-delta stero audio ADCs with 4:2 MUX
    * Audio sample-rate converters on all inputs and outputs
    * Two MPEG transport stream ports - serial or parallel interfaces
    * Support for the following audio formats: stero, mono, dual language (mono), tri language (Trivox)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 5 Aralık 2010; 19:30:49 >

• arkadaşlar ben bu Prof Revolution DVB-S2 PCI-E 8000 model kartı aldığım için son derece memnunum. beni hiç üzmedi. HD kanallar olsun normal kanallar olsun DVBViewer ile kullanıyorum daha hiç çökmedi, kitlenmedi, kanal geçişleri filan süper hızlı ve stabil.

windows 7 64 bit te kullanıyom ve HD Pack 2.5 yükledim, hiç sorun kitlenme yok. daha önce hdpack kurmadan önce sistemin kendi kodekleriylede sorunsuz kullandım.

alacak olanlara Prof Revolution DVB-S2 PCI-E 8000 tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 5 Aralık 2010; 19:33:07 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.