Şimdi Ara

Prof Tuners | Destek Konusu (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
6
Favori
69.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DVBViewer nerden bulabilirim bi kactane indirdim ama key felan istedi...
  • arkadaşlar 7500 olan yani usb için, bunu mac book pro da kullanabilir miyiz.. snow leopad 10.6.5
  • bendeki DVBviewer lisanslı, diğer türlü nereden bulabilirsin fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 6 Aralık 2010; 11:19:49 >
  • dvbdream ile seyrediyorum. Onboard HD4200 var. SD kanallarda bile %20 cpu kullanımım. Codec ayarlarımda mı sorun vardır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byhasan

DVBViewer nerden bulabilirim bi kactane indirdim ama key felan istedi...

DvbViewer'in normal sürümü yok zaten. böyle bir kart aliyorsan böyle bi programin lisansini almakta gerekli diye düşünüyorum ama ücretsiz olarak dvbDream'de işinizi rahatlikla görür hatta tavsiyede ederim.
  • arkadaşlar bu ürünü hong kong'da nerden aldırabilirim.. şu anda arkadaşımın babası orada ve 1 hafta sonra dönecek.. hong kong da hemen hemen bi çok yerde satışı var mıdır bu ürünün? ya da bu adamların adresine mi direkt yönlendiricez tek çare olarak.. ben zahmet olmaması açısından yani fazla dolaşmadan nasıl temin eder bu aleti
  • @dgnzcn
    hayrılı osun tv kartı inceleme harika özelikle işlemci kullanımı %4 olması cok iyi tabi 2 cekidekli islemci icin bu rakam %8 veya 10 olabilir
  • arkadaşlar benim macbook pro'nun ekran kartı aşağıdaki konfigürasyonlara sahip?

sizce bu cihaz için nasıl? (Prof Revolution DVB-S2 7500 USB)

sistem çift grafik işlemcisine sahip - özel GDDR3 SDRAM 512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT ve ana bellek ile paylaşımlı DDR3 SDRAM 256 MB NVIDIA GeForce 9400M.

bu arada laptopların görüntü özelliklerinin HD olması şart mı?
    yani bu ölçülerde bik ekran zorunlu mudur? (1920x1080)
  •  Prof Tuners | Destek Konusu
    TV Kartını Adobe Flash Media Live Encoder 3.1 device kısımda görüyormu asıga programı verdım 2 dakikanızı alır lütfen sonucu bildiriniz tesekkür ederim

Adobe Flash Media Live Encoder 3.1 dowload
    Adobe Flash Media Live Encoder 3.1 64 bit

Adobe Flash Media Live Encoder 3.1 32 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 7 Aralık 2010; 18:09:16 >

• Arkadaşlar Hong Kong posttaki ibare değişti. Adamlar sonunda dün gönderdi.

The item (R--------------) left Hong Kong for its destination on 8-Dec-2010.

Acaba bugün ya da yarın ptt'de görebilir miyim girişi ? Yani kaç günde geliyor ortalama ?
  • yeni indirim kodu yok mu

http://www.prof-tuners.com/eng/prof8000.html
    bu nedir bilen var mı acaba version 3 müş güya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maccik -- 9 Aralık 2010; 20:01:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maccik

yeni indirim kodu yok mu

http://www.prof-tuners.com/eng/prof8000.html
    bu nedir bilen var mı acaba version 3 müş güya

bu site eski hacklenen sitesi, milleti çeksinler diye yeni versiyon çıkmış gibi göstermişler. Aldanıpta alanların vay haline

benim satn aldığım site bu alet sorunsuz elime geldi..
    http://www.store.proftuners.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 9 Aralık 2010; 20:09:24 >

• Aynen öyle
    O sitedekiler yalan şu an için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

@dgnzcn
    hayrılı osun tv kartı inceleme harika özelikle işlemci kullanımı %4 olması cok iyi tabi 2 cekidekli islemci icin bu rakam %8 veya 10 olabilir

eyvallah teşekkürler.
  • iki gün önce sipariş vermiştim forumdaki indirim kuponunu kabul etti paypal hesabının aktive için bekliyordum indirimi iptal etmişler hatta bana gönderdikleri kindirim kodunu bile kabul etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: trbugrapc

Arkadaşlar Hong Kong posttaki ibare değişti. Adamlar sonunda dün gönderdi.

The item (R--------------) left Hong Kong for its destination on 8-Dec-2010.

Acaba bugün ya da yarın ptt'de görebilir miyim girişi ? Yani kaç günde geliyor ortalama ?

• suresi bitmiş olabilir kodun
    mail atarsanız sanırım verir tekrardan kodu...
  • Hangi email adrese nasıl yazıp atıcaz indirim kodunu almak icin
  • kod işi tırt olmuş
  • we need now voucher code...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.