Şimdi Ara

Prof Tuners | Destek Konusu (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
6
Favori
69.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir bekleyişin sonucunda kart elime ulaştı. Kurulumu yaptım fakat adaptörde sorun var sanırım. Takıp çalıştırdığımda adaptörden aşırı tiz "ciiyyyyykk" şeklinde kulağı aşırı tırmalayan ve bazen tv sesini bastıran bir ses geliyor. Uyumlu bir adaptör bulabilir miyiz yoksa katlanıcaz mı ?
  • Arkadaşlar pc başında duracak fazla vaktim yok O yüzden anlayışınıza sığınıyorum...
    belirttiğim sevepten dolayı forumu araştırma şansım olmadı
    forumda konuyu gördüm benim amacım anakarta takıcağım (PCİ-x olursa mükemmel olur) bi dijital hd destekli tv kartı almak Prof Revolution S2 8000 PCI-E bu modeli buldum siteden aradığım Özellikler :
    Performanslı olmalı
    Uzaktan kumandalı olmalı
    HD desteği sunmalı
    bu özelliklere yukarıdaki kart uygunmudur acaba değilse hangisi uygundur...
    Tavsiyelerinizi pm olarak yollarsanız sevinirim fazla takip etme şansım olmuyor biraz hazırcılık yaptığım için özür diliyorum
    Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum
    İyi forumlar
  • Arkadaşlar okumaktan yoruldum iki gündür kafa patlatıyorum arıyorum tarıyorum ama karar veremedim ben euelsat üzerinden dt hd yayınlarını izlemek istiyorum masa üstü pc de kullanacağım bu server vs. falan kullanabileceğim en ekonomik kart hangisi anlayamadım Prof Red Series DVB-S2 7300 PCI modeli iyi gibi kullananlar bi fikir verebilir mi yada alternatif sunacak olan var mıdır ? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aswere

Arkadaşlar okumaktan yoruldum iki gündür kafa patlatıyorum arıyorum tarıyorum ama karar veremedim ben euelsat üzerinden dt hd yayınlarını izlemek istiyorum masa üstü pc de kullanacağım bu server vs. falan kullanabileceğim en ekonomik kart hangisi anlayamadım Prof Red Series DVB-S2 7300 PCI modeli iyi gibi kullananlar bi fikir verebilir mi yada alternatif sunacak olan var mıdır ? teşekkürler.

Arkadaşım odediğin kartın 7500 USB modeliyle masaüst pc ile sorun yaşamadan yayın alıyorum,dediğin uydudaki hd ler ise alacağın servere bağlı olan birşey,eğer alacağın server iyiyse hd desstekliyse sorun yaşamazsın,bide donanım olarak hd için iyi bir sistem lazım,zaten sitesinde hangi sistemda rahat çalışacağını belirtmişler,benim ekran kart onboart olduğu için yeni ekran kartı almak zorunda kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hssahin65

quote:

Orijinalden alıntı: aswere

Arkadaşlar okumaktan yoruldum iki gündür kafa patlatıyorum arıyorum tarıyorum ama karar veremedim ben euelsat üzerinden dt hd yayınlarını izlemek istiyorum masa üstü pc de kullanacağım bu server vs. falan kullanabileceğim en ekonomik kart hangisi anlayamadım Prof Red Series DVB-S2 7300 PCI modeli iyi gibi kullananlar bi fikir verebilir mi yada alternatif sunacak olan var mıdır ? teşekkürler.

Arkadaşım odediğin kartın 7500 USB modeliyle masaüst pc ile sorun yaşamadan yayın alıyorum,dediğin uydudaki hd ler ise alacağın servere bağlı olan birşey,eğer alacağın server iyiyse hd desstekliyse sorun yaşamazsın,bide donanım olarak hd için iyi bir sistem lazım,zaten sitesinde hangi sistemda rahat çalışacağını belirtmişler,benim ekran kart onboart olduğu için yeni ekran kartı almak zorunda kaldım.

teşekkür ederim sistem gayet iyi sorun olmaz

• Yok arkadaş, ya biz gerçekten bu işi bilmiyoruz, yada bizimle resmen dalga geçiyorlar.

prof 8000 pci-e modelinin bugünlerde yeni çıkan driver'ını siteden indirdim ama sisteme kuramıyorum. sürücü güncellerken bu imzalı bir sürücü değil diyor, gözardı et diyerek kurulumu devam ettiriyorum bu kez de bu sürücü dosyası bu platform için öngörülmemiştir diye hata verip kapanıyor. (win7 64 bit kullanıyorum) Arkadaş 20-30 dolar versem zerrre umrumda olmayacak ama bir avermedia kart fiyatı ödedik bu kalpazanlara. Haram olsun.

Driver adresi:http://www.proftuners.com/driver8000.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi southpaw -- 4 Şubat 2011; 19:48:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: southpaw

Yok arkadaş, ya biz gerçekten bu işi bilmiyoruz, yada bizimle resmen dalga geçiyorlar.

prof 8000 pci-e modelinin bugünlerde yeni çıkan driver'ını siteden indirdim ama sisteme kuramıyorum. sürücü güncellerken bu imzalı bir sürücü değil diyor, gözardı et diyerek kurulumu devam ettiriyorum bu kez de bu sürücü dosyası bu platform için öngörülmemiştir diye hata verip kapanıyor. (win7 64 bit kullanıyorum) Arkadaş 20-30 dolar versem zerrre umrumda olmayacak ama bir avermedia kart fiyatı ödedik bu kalpazanlara. Haram olsun.

Keşke Avermedia Trinty gibi süper bir kart varken ne oldugu belli olmayan garantisiz driverlerin her sürümü ve kartında sorun olan bir hongkong malını almasaydınız bende trinty var herşeyiyle süper bir kart tek eksisi hd kanalları izleyemiyor olmam.Kendi tv programını kullanmıyorum ama dvbviewer ve progdvb ile sorunsuz izliyorum,kendi programını sevmedim.Proftuners kart alan arkadaşlara sabır diliyorum kolay gelsin

• http://www.store.proftuners.com/ sürücüyü burdan indir şuan piyasanın en kral 2. kartına sahipsin 1. si tbs dir
    memun değilsen alabilirim
    Avermedia Trinity süpermiş çok komik 10 yıllık teknolojinin süperliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maccik -- 9 Şubat 2011; 11:05:06 >
  • bu prof 7300 pci modelini tr de nerede bulabilirim uygun fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

quote:

Orijinalden alıntı: southpaw

Yok arkadaş, ya biz gerçekten bu işi bilmiyoruz, yada bizimle resmen dalga geçiyorlar.

Keşke Avermedia Trinty gibi süper bir kart varken ne oldugu belli olmayan garantisiz driverlerin her sürümü ve kartında sorun olan bir hongkong malını almasaydınız bende trinty var herşeyiyle süper bir kart tek eksisi hd kanalları izleyemiyor olmam.Kendi tv programını kullanmıyorum ama dvbviewer ve progdvb ile sorunsuz izliyorum,kendi programını sevmedim.Proftuners kart alan arkadaşlara sabır diliyorum kolay gelsin

Bu kartı alacağım diye trinity kartımı sattım ben :) Trinity iyi güzel kart ama karasal yayın henüz ülkemizde yapılmıyor, radyo özelliğini de pek kullananı görmedim. Sadece DVBS özelliğini kullanmak için bu karta verilen para fazla gibi. prof pci-e 8000 kartın performansına b*k atmak istemiyorum allah var HD özelliğinin sonuna hakkını veriyor. Ama avermedia'dan ürün desteğine nasıl alıştıysak artık, bunun kutusundan iki satır kitapçık çıkmaması, sürücülerinin doğru düzgün kurulamaması gibi saçmalıklara sinirleniyorum. Siteye koydukları en son sürücüler yüklenmiyor. Şaka gibi. Madem stabil değil niye sürüyorsunuz. aptallık.

• Elimdeki Prof Tuners DVB-S2 7500 USB kartı satmayı düşünüyorum. Almak isteyen varsa özel mesaj atabilir.
    Not: Herhangi bir sorunu yoktur, kutusuyla birlikte gönderilecek.
  • Kaliteli midir urunleri ?
  • Ürünler kaliteli yani çin malı dediğimiz her ürün kalitesiz anlamına gelmiyor. tavsiye ederim.
  • İsteyen varsa elimde prof 7500 usb var arkadaşlar almak isteyen özelden ulaşsın kutulu herşeyi tam hiç kullanılmamış
  • driver yüklemeyi(win7 64bit) kullanıyorum, sitede gösterdigi şekilde yaptıgımızda sorunsuzca tanınıyor. yani şöyleki:
    aygıt yöneticisinde ünlem işaretli olan donanıma tıklayıp güncellme , sürücü yükleme seçtiginizde listedeki aygıtlardan uygun olanını işaretleyip disketi var kısmına sürücüyü işaretledigimizde yükleme işlemi başarılı oluyor. bilgisayarımdaki AYGIT SÜRÜCÜLERİ LİSTESİNDEN seçim yapınız.daha sonra DİSKETİ VAR seçiniz.....
    farklı bir yolla yükleme seçtigimizde driver tanınmıyor malesef.
  • Ortalık kızışacak
    Skystar S2 kart çımış. 150TL kargo ücretsiz.

http://www.kayacenter.org/urun.php?uid=116
  • quote:

Orijinalden alıntı: wosxy

Ortalık kızışacak

ne 150 lirası 170 yapmışlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustacall

quote:

Orijinalden alıntı: wosxy

Ortalık kızışacak

ne 150 lirası 170 yapmışlar...

Bu kart kumandalı ve kumandasız seçenekleriyle satılıyor. Eğer yanlış hatırlamıyorsam bir kaç hafta önce paket içeriğinde kumanda yoktu, şimdi eklenmiş.

• atlanta HDBox almamdan dolayı prof 7500 usb satılıktır. İlgilenenler pmden ulaşsın, lütfen.
  • 2 haftadır skystar s2 kullanıyorum.. windows 7 64 bit desteği tüm dvb player'ların desteği ve şifre çözücülerle tam uyumlu çalışıyor..hd ve hd2 kanalların hiçbirinde problem yaşamıyorum..(codecleri doğru seçmeniz şartıyla) ilk çıktığında kumanda alıcısı olmadan 150 liraydı.şimdi kutu içeriğine kumanda alıcısı dahil edilmiş ve 170 lira olmuş.. abartısız 10 üzerinden tam puan verebilirim..
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.