Şimdi Ara

Prof Tuners | Destek Konusu (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
6
Favori
69.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda bi arkadaş chenle konuşuyordu indirim konusunda bir gelişme var mı malum kur iyice yükseldi
    şansıma ne diyeyim paypalın aktif olmasını beklerken indirim tarihi geçmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maccik -- 11 Aralık 2010; 17:45:05 >
  • cccam konusunda msnden bilgilendirebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trbugrapc

quote:

Orijinalden alıntı: trbugrapc

Arkadaşlar Hong Kong posttaki ibare değişti. Adamlar sonunda dün gönderdi.

The item (R--------------) left Hong Kong for its destination on 8-Dec-2010.

Acaba bugün ya da yarın ptt'de görebilir miyim girişi ? Yani kaç günde geliyor ortalama ?

Güncellenir herhalde?

• kurun çok yüksek olduğunu indirim kupon istediğimi beliten mail attım
    ancak le chen üzgün olduğunu indirim olmayacağını söyledi ilgilenenlere duyrulur
  • artık çok satıyorlar, o yüzden eywalllahları yok anladığım kadarıyla
  • Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 3 ay önce aldığım, Prof 7500 usb tv kartını satıyorum. İlgilenenler pm atsın.
    *Fiyat 120 tl olup, İstanbul içi elden teslim edilecektir.Para ihtiyacı dolayısıyla ACİL SATILIKTIR.
    edit: ÜRÜN SATILMIŞTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncrowned king -- 16 Aralık 2010; 6:54:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncrowned king

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 3 ay önce aldığım, Prof 7500 usb tv kartını satıyorum. İlgilenenler pm atsın.
    *Fiyat 120 tl olup, İstanbul içi elden teslim edilecektir.Para ihtiyacı dolayısıyla ACİL SATILIKTIR.

hocam özeline mesaj attım bakar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

cccam konusunda msnden bilgilendirebilecek var mı?

paylaşmak güzeldir.
  • fiyatı artırdılar dolar da yerinde durmuyor ama yinede fiyatı uygun alan kisilerde elinde olan kartı satmakta zorlanmıyor bakalım bıze ne zaman almak nasip olur
  • quote:

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 3 ay önce aldığım, Prof 7500 usb tv kartını satıyorum. İlgilenenler pm atsın.

dostum paraya ihtiyacın var ama sen kaç saattir yoksun? özeline mesaj atmıştım bi bak istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: dravdan

quote:

dostum paraya ihtiyacın var ama sen kaç saattir yoksun? özeline mesaj atmıştım bi bak istersen

hocam gün içerisinde foruma girmediğim için, pm'yi okuyamadım; kusura bakmayın. ilginize teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncrowned king -- 16 Aralık 2010; 6:58:52 >
  • quote:

quote:

quote:

hocam gün içerisinde foruma girmediğim için, pm'yi okuyamadım; kusura bakmayın. ilginize teşekkürler..

rica ederim.. zaten bu gidişle vazgeçicem şu üründen

• quote:

quote:

paylaşmak güzeldir.

problem nedir kardeş, belki elimizden geleni yaparak çözeriz.. yaz m s n ' ni özelden bana
  • quote:

quote:

quote:

paylaşmak güzeldir.

problem nedir kardeş, belki elimizden geleni yaparak çözeriz.. yaz m s n ' ni özelden bana

Problem cccam yapamamak ya da deneyememek bulamamak vs. Profilim açık msn var. Yine de özel mesaj ilettim.
  • Arkadaşlar DM800 HD si olan varmı? DvbS-2 kartla dreambox arasında çok fark varmı cccam konusunda?
  • 7500 ı satıp DM800HD almayı düşünüyorum. Çünkü desteği çok az. Güzel alet, takır takır çalışıyor ama destek olmadıktan sonra bir işe yaramıyor

Dükkanıma koydum beklemek istemeyen, yurtdışından alamayan, bozuk mu gelir, gelir mi düşüncesi olanlar içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunter -- 18 Aralık 2010; 2:04:48 >
  • quote:

7500 ı satıp DM800HD almayı düşünüyorum. Çünkü desteği çok az. Güzel alet, takır takır çalışıyor ama destek olmadıktan sonra bir işe yaramıyor

Dükkanıma koydum beklemek istemeyen, yurtdışından alamayan, bozuk mu gelir, gelir mi düşüncesi olanlar içindir.

Arkadaş hangi destekten söz ediyorsun,bilgilendirirsen memnun kalırım,bildiğim kadarıyla iki tv kartı farklı sistemler için,yani hd800 masa üstü pcler hd7500 usb olduğu için hem masa üstüpcler hemde diz üstülerde kulanılabiliniyor ve kulanan arkadaşlarda bu tür şikayetler(destek) foruma yansımadı.

• Hello. We have added IP-Data Turkish language. Who can check? Thank you.

http://proftuners.com/sites/default/files/ProfIPData.1.06.Setup_.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lin Chen -- 20 Aralık 2010; 21:33:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lin Chen

Hello. We have added IP-Data Turkish language. Who can check? Thank you.

http://proftuners.com/sites/default/files/ProfIPData.1.06.Setup_.exe

be neymişki...
  • Diğer usb kartlarla bunun arasında ne gibi farklar var tevii olsun teknotrend olsun?Sadece fiyattan ibaretmi acaba kıyaslama yapan oldumu hiç.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.