Şimdi Ara

Prof Tuners | Destek Konusu (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
6
Favori
69.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tam benim aradığım kartmış yahu. Fiyatıda uygun. Harici olan ile dahili olan arasında fark var mı acaba ? Birde hd kanalları izlerken güçlü cpu gerekiyor mu ? Hd kanallarda ne kadar cpu harcıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 5 Ekim 2011; 22:16:02 >
  • hocam satmadıysanız 7301 modelini alabilirim. pm atamıyorum.
  • İndirim kodu olsa da alsak..
  • arkadaşlar hd uydu kartı almak istiyorum. daha öncedende bu topic i görmüştüm ama pek ilgilenmemiştim. şimdi prof shop ta gördügüm kadarı ile pcı olarak DVB-S2 7301 ve DVB-S2 7300 var. 7300 48.14 $ iken 7301 72.40 $ arada 24 $ fark var. Bu 2 kart arasında ne fark var. ikiside DVB-S2 .özellik olarak başka ne farklılıkları var. kullanan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum. bide skystar s2 diye bi model çıkartmış. hangi modeli önerirsiniz.
  • 7300 ve 7301 modellerinden SATMAK isteyen arkadaş varsa talibim.
  • Ben de 7500 USB modelini satın almayı düşünüyorum. UYGUN FİYATA satan arkadaş varsa talibim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intensifier

Ben de 7500 USB modelini satın almayı düşünüyorum. UYGUN FİYATA satan arkadaş varsa talibim.

http://forum.donanimhaber.com/m_53024943/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53024943

***SATILIK***Prof 7500 DVB-S2 USB HD Dijital TV KARTI
  • quote:

Orijinalden alıntı: byhasan

quote:

Ben de 7500 USB modelini satın almayı düşünüyorum. UYGUN FİYATA satan arkadaş varsa talibim.

Hocam, hatırlarsan anlaşamamıştık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byhasan

quote:

Hocam, hatırlarsan anlaşamamıştık.

dogru dedin unutmuşum...

• arkadaşlar prof 7500 tv kartım yaklaşık 10 gün içinde yurtdışından bana ulaştı... Kurulumu yaptım , türksat ve hotbird kanallarında sıkıntı yok fakat eutelsatw3a üzerinden digitürk kanallarını bulamıyorum. Yardımcı olurmusunuz ?
  • eutelsat frekans ayarları biraz farklı,diğer forumlarda biraz araştırırsan bulabilirsin ;)
  • quote:

eutelsat frekans ayarları biraz farklı,diğer forumlarda biraz araştırırsan bulabilirsin ;)

dostum bulamıyorum kafayı yemek üzereyim, forumlarda ne gördüysem denedim ama sinyal alamıyorum, bi ipucu versen :)
  • yardım edecek yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm_group

yardım edecek yokmu ?

Öncelikle hangi program kullandığınızı belirtmemişsiniz. Eğer DvbViewer kullanıyorsanız yardımcı olabilirim.
  • Az öncehttp://www.store.proftuners.com 'dan 145 TL'ye Prof Revolution DVB-S2 7500 USB modelini satın aldım.

Alışverişlerinizde %15 indirim sağlayan voucher code: 5352671ghg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intensifier -- 29 Eylül 2011; 18:45:28 >
  • arkadaşlar bu model tv kartı ile şifreli yayınlar kırılabiliyor mu?2 yıl sonra evime geçince bi tane tv kartı alıcam
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.