Şimdi Ara

Prof Tuners | Destek Konusu (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
6
Favori
69.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salagil

9 kasım akşamı verdiğim sipariş bugün dağıtıma çıkmış.
    bu ne hız şaşırdım vallahi.

Hayırlı olsun hocam. Darısı başıma :)

Bende pazartesi prof 7500 sipariş verdim. Salı tracking number girmişler sisteme ama hala hong kong post sitesinde o tracking number bulunamıyor. Sisteme girmemişler hala galiba.
  • sorunsuz izliyorum

Prof Tuners | Destek Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancantürk -- 17 Kasım 2011; 19:56:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CERRAHPAŞALI89

http://store.proftuners.com ' dan prof tuners tv kartı sipariş etmeyi düşünenler için;

%15 indirim kodu: 5352671ghg

Vouchers Code yazan yere; yukarıdaki kodu yazın ve Add'e tıklayın..

Arkadaşlar ekstra gümrük parası alıyor lar mı?Posta masrafı toplam ne kadar,11,92$'a ek ücret ödeniyor mu?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brev -- 17 Kasım 2011; 21:49:57 >

• indirim kodun varsa $76.18.yoksa 75.60+11.92=$87.52 ödersin.başka ekstra ödeme yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

indirim kodun varsa $76.18.yoksa 75.60+11.92=$87.52 ödersin.başka ekstra ödeme yok.

Peki ödeme işlemi bankadan mı yapılıyor?Bankadan yapılıyorsa yabancı bir ülkeye epey para alırlar herhalde...
  • ödemeyi paypal ile yapıyosun.Buraya bak,bütün açıklamalar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancantürk -- 17 Kasım 2011; 23:39:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

ödemeyi paypal ile yapıyosun.Buraya bak,bütün açıklamalar var.

Teşekkürler...
  • arkadaşlar , ben bu işin fazlasıyla acemisiyim..

xp sp3 , ati radeon x1550,2gb ram , core2duo 2,40 ghz işlemcili bir masaüstü bilgisayarım var...
    bu prof dvbs-2 7500 benim bilgisayarda çalışır mı.. verim alabilirmiyim...tv kartı almam lazım..bide çok çok özür dileyerek , bir çanak anten ve ln1 mi almam lazım izleyebilmek için...ne tavsiye edersiniz.. forumu araştırdım biraz bu prof la karşılaştım bir kaç yerde..ne dersiniz...şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: borrano

arkadaşlar , ben bu işin fazlasıyla acemisiyim..

xp sp3 , ati radeon x1550,2gb ram , core2duo 2,40 ghz işlemcili bir masaüstü bilgisayarım var...
    bu prof dvbs-2 7500 benim bilgisayarda çalışır mı.. verim alabilirmiyim...tv kartı almam lazım..bide çok çok özür dileyerek , bir çanak anten ve ln1 mi almam lazım izleyebilmek için...ne tavsiye edersiniz.. forumu araştırdım biraz bu prof la karşılaştım bir kaç yerde..ne dersiniz...şimdiden teşekkürler..

Ekstra TV kartı almana gerek yok.Evinizde şu an uydu hattınız yok mu?eğer yoksa LNB+Çanak anten+Kablo almanız gerekir.Daha sonrada bilgisayarınız için prof dvbs-2 7500 alabilirsiniz.Bunların dışında bir şeye ihtiyacınız olacağını sanmıyorum...
  • öncelikle yanıt için çok teşk ederim ..
    evde merkezi sistem var..hani çanak kısmında korkmuyorum gerekirse alırım da.. bu kartı tavsiye ediyormusunuz..benim pc de çalışırmı.. mesela şifreli kanalları filan izleyebilirmiyim..kumandası vardır sanırım.

bide yurtdışından isteyecez..kaç günde gelir , garanti olayı nedir..almaya değer mi.. yoksa kardeşim hiç uğraşma sen türkiyeden şunu al diyebileceğiniz bir kart var mı... bu konu özellikle dikkatimi çekti..ona göre alayım diyorum..
  • W7 64 bit laptopumda sorunsuz prof 7500 usb kullanıyorum.kumandası var fakat kablosuz mause benim için daha kullanışlı.firmadan bu güne kadar parasını ödeyip ürününü almayan forumları takip ettiğim kadarıyla yok.prof 7500 usb yi kesinlikle tavsiye ederim.sisteminde kullanabilirsin.diyelimki kullanamadın sağlam olduğu sürece rahatlıkla satarsın.şifreli yayınlara gelince; server aboneliği alırsan yabancı şifreli yayınları serverin kapsamı içindeyse izlersin.kargo süresi 10-15 gün arası.garantiye gelince ürün arızalı çıkarsa geri gönderirsin,değiştirirler.ben alalı bir seneden fazla oldu 4-5 defa beton zemine düşürdüm hiçbir sorun çıkarmadı.bana göre gayet sağlam bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancantürk -- 19 Kasım 2011; 0:22:02 >
  • Arkadaşlar ayın 13 ünde verdiğim 7500 usb modeli sabah elime ulaştı. Akşam 8 den itibaren ayarlarla falan uğraştım. Az önce saat 00:30 gibi plugin biss key falan uğraşırken yayın birden gitti,prof 7500 ün ışıkları söndü sadece aralıklarla power ışığı yanıp sönüyor. Bilgisayar cihazı görmüyor device managerden falan. Başk bilgisayara bağladım durum aynı. Bilgisayar cihazı hiç görmüyor. USB girişine bir şey bağlanmamış gibi davranıyor. Prof 7500 ün ise power ışığı ise arada bir yanıp sönüyor :S

Ne yapıcam şimdi ben bunu? Toplamda 5 saat kullanmadım. Bu kadar sürede bozulmaması lazım artık.

Edit:
    Prof tunere mail attım.Durumu anlattım. Lin chen döndü hemen, chinaya yollayabilirsin diyor. En azından ilgilendi sağolsunda bunun çine gidip gelmesi 1 ayı geçicek gibi. Birde çine yollama ücreti ne kadar tutar acaba? Aslı astarını geçmesin.

Edit2:
    Lin Chen, eğer hata kendilerine aitse benim kargo yollama ücretimi de karşılayacaklarını söyledi. Eğer hata bendense (pek sanmıyorum, 4 saat kullandım topu topu) ben sadece gönderme kargo ücretini karşılayacağım(15 lira kadar tutuyor sanırım) ücretsiz tamir ve geri göndermesini de onlar karşılayacaklarmış.

@Lin Chen
    I have to sent my special thanks to Lin Chen for his attention, fastly feedbacks and friendly offers.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 24 Kasım 2011; 14:07:23 >

• Bir tane 2 yıldır bir de 1 yıldır kullandığım var ikisi de gayet sorunsuz ve sağlam. Seninkisi şans işte en iyi markanın bile elektroniği bunu yapabiliyor. Bence büyük ihtimal senin adaptörün ölmüştür, profun arıza yapabileceğiniz düşünemiyorum. Ayrıca sorun olsa bile her türlü ilgilenip değişim yaparlar. Hele ki kendi sitesinden aldıysan. Senden kaynaklı sorun bile olsa halledip yolluyorlar. Geçmişte üzerine su döken birisi olmuştu, onunkini bile değişim yapmışlardı.
  • intel core i7-740qm processor (1,73ghz, 6mb)
    win 7 home premium
    x64
    nvidia geforce gt 420m 2gb
    4gb ram
    500 gb hdd
    arkadaslar prof 7500 ü media center de kullanamadım. progdvb ve dvbdream kullanıyordum görüntü kalitesi süper. bu programlar demo oldugu için medıa center da ızlemek ıstıyorum sinyal gücü 1/5 2/5 gösteriyor fakat kanal aramasında bulamıyor. media centerda nasıl izleriz?
  • arkadaşlar türksatta bazı tplerde sinyal alamıyorum,, tamire göndersem nasıl gönderirim yardımcı olurmusunuz
    prof 7500 usb cihaz,adaptör gevşemiş ,yerine oturturken oldu ne olduysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekrem01 -- 12 Aralık 2011; 19:57:22 >
  • ya arkadaşlar ben paypala kaydoldum hesabımdan 3 tane 1.91 1 tane 3.15 çektiler paypal hesabımda 3 tl gözüküyo prof 8000 almaya çalışıyorum yeni banka yada kart ekleyin diyo anlamadım nasıl alıcaz bu kartı paypala üye olduktan sonra bir kaç saat zaman geçmek zorundamı yoksa bi yerde hatamı yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: trtamer

ya arkadaşlar ben paypala kaydoldum hesabımdan 3 tane 1.91 1 tane 3.15 çektiler paypal hesabımda 3 tl gözüküyo prof 8000 almaya çalışıyorum yeni banka yada kart ekleyin diyo anlamadım nasıl alıcaz bu kartı paypala üye olduktan sonra bir kaç saat zaman geçmek zorundamı yoksa bi yerde hatamı yapıyorum

Sanıyorum kredi kartınızı veya bu kartınıza bağlı sanal kartınızı pay-pal hesabınıza eklemeniz gerekiyor...
  • Kargo ücretiyle birlikte 86.60$ ye, inidirmle 75.60$ ye gelir. Gümrük sınırı 75 $ değil miydi, gümrükte bir sıkıntı çıkar mı?

Bir de kargonun Ankara ya ulaşması max. kaç gün sürer, bu TV kartından almayı düşünüyorum cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: welt91

Kargo ücretiyle birlikte 86.60$ ye, inidirmle 75.60$ ye gelir. Gümrük sınırı 75 $ değil miydi, gümrükte bir sıkıntı çıkar mı?

Bir de kargonun Ankara ya ulaşması max. kaç gün sürer, bu TV kartından almayı düşünüyorum cidden.

gümrük sınırı; 75 Euro. gümrükte sorun olmaz, merak etmeyin.

ortalama 2 haftada elinize ulaşır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CERRAHPAŞALI89

quote:

Orijinalden alıntı: welt91

Kargo ücretiyle birlikte 86.60$ ye, inidirmle 75.60$ ye gelir. Gümrük sınırı 75 $ değil miydi, gümrükte bir sıkıntı çıkar mı?

gümrük sınırı; 75 Euro. gümrükte sorun olmaz, merak etmeyin.

ortalama 2 haftada elinize ulaşır.

Hmm, teşekkürler. Aklımda 150$ dan 75 e düştüğü kalmış nedense, Euro olması daha iyiymiş.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.