Şimdi Ara

Professional bi ark. resimli olarak gercek pre almayi anlatabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir suru topic varda en önemli olan konu bu ;

sahşen ben pre alcamm deye knight cash aldim 35 euro saglık olsun artık para boşuna gitmedide

nereye tıklayacaz nereye ne yazacaz kredi kartındaki numaralari nereye yazicaz filan güzel bir şekilde

anlatabilirmi bi arkadaşımız ole gidip sacma msg ler yazmayın lütfen ..

NOT:((resimli anlatım olsa iyi olur))

Teşekkürler

• aramadan bulabilirsin.
  • tmm
  • yokki arkadaşımm...

cok fazla aradım ve olsada "sabir konu" bölümünde olurdu tahminim
  • arkadasım ınt sıtesınden al ıste de o dedıgın prog. nne ıse yarıo senın yanlıslıkla aldıgın
  • bıde bana forum acmayı soolermısınız orada resımlı felan yapcam ben pls
  • Ankarada oturuyorsan "Knight Online" dan yetkili bayi ünvanı almış cafeler var. Örneğin "ChatLack" cafe. Gidersin öyle bi yere 15 milyon verirsin. Adam sana bi şifre veriyo bide güvenlik numarası. Eve gelince girer siteden 2-3 tıkla yüklersin. Bu kadar :) ben böyle yapıyorum...
  • knight cash program degil;

oyun icinde "P" harfi bulunan power up story adli bir bolum var

oraya giriyosun orda knight itemleri war...

Mesela : buff scroll swift scroll ac scroll trina gibi

İşte oradan euro olarak aliyosun kredi karti ile real türk parasiyla 35milyon ediyo

1 buff scroll 17 knight cash .. o 35milyona 2600 knight cash geliyo anladın?

trina tabi 1500 knight cash o pahali trina iteminin %75 upgrate olmasini kolaylaştirir raptor shard gibi

itemlerde kullanilir yani gereksiz bi item degil..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: possion_tr

Ankarada oturuyorsan "Knight Online" dan yetkili bayi ünvanı almış cafeler var. Örneğin "ChatLack" cafe. Gidersin öyle bi yere 15 milyon verirsin. Adam sana bi şifre veriyo bide güvenlik numarası. Eve gelince girer siteden 2-3 tıkla yüklersin. Bu kadar :) ben böyle yapıyorum...

Eskişehir de oturuyorum 1

Adama bedavaya char veriyim demi 2

Clickandbuy sitesinden aldigin icin telefonuna activasyon kodu geliyor ve e-mail adresine info lar yani gizli

sorularin filan geliyor cok fazla char hediye edeceksen bizede sole :D 15milyon icin char vermeyi istiyosan
  • quote:

Orjinalden alıntı: handosm3

bıde bana forum acmayı soolermısınız orada resımlı felan yapcam ben pls

sende ister post kasmayi birakda git onun hakkındaki topic lere göz at..

diger arka soluyorum..

bence o dedigin cafe lerden filan pre almayin gercekten ilerde oyununuz hacklebilir..

• quote:

Orjinalden alıntı: WannaGoHeLL

quote:

Orjinalden alıntı: possion_tr

Ankarada oturuyorsan "Knight Online" dan yetkili bayi ünvanı almış cafeler var. Örneğin "ChatLack" cafe. Gidersin öyle bi yere 15 milyon verirsin. Adam sana bi şifre veriyo bide güvenlik numarası. Eve gelince girer siteden 2-3 tıkla yüklersin. Bu kadar :) ben böyle yapıyorum...

Eskişehir de oturuyorum 1

Adama bedavaya char veriyim demi 2

Clickandbuy sitesinden aldigin icin telefonuna activasyon kodu geliyor ve e-mail adresine info lar yani gizli

sorularin filan geliyor cok fazla char hediye edeceksen bizede sole :D 15milyon icin char vermeyi istiyosan

KESN yöntemini söylüyor en güvenlisi bu zaten kontor yüKlemek gibi, sana bi kart veriyo sonra eve gidip kendi bilgisayarından oyuna girip Power up storeden kartda yazan kodları giriyosun pre gelio en güvenli yöntem bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 8 Ocak 2007; 23:54:24 >

• abi bırakın konuyu dagıtmayıda bi arkadaş koysun artik su pre alimini

2 saattir elimde kart bekliyom simdi uydurmayayim diyomda rast gele

biliyosan koy yaaa ..

elimde degilki msg'nizi silim
  • üst konu war zaten
  • hehheheh
  • PREMIUM ALIMINDA - ACCOUNT BILGILERI ID PASS GIZLI SORU KESINLIKLE ISTENMICEK BU SORUNLA KARSI KARSIYA GELIRSENIZ CAFE ADI ILE PM DEN ULASIN...
    YARARLARI NELER ...
    1.......... clıck and buy yuzunden kredı kartı calınma kullanılma gıbı sorun kalktı ban yeme sorunu kalktı ...

2.......... s

atın aldıgınızda sıze avea turkcell kazı kartları gıbı GOLD SIFRESI PREMIUM KNIGHT PUAN sıfresı verılcek POWERDE BUY BRONZE DEDIGIMIZDE k-esn sarı cercevelı yere tıklıcaz ve kodu gırcez...

3......... umarım olmaz ama diyelim hacklendiniz yada GİZLİ SORU DEĞİŞTİRMEK İSTEDİNİZ kredı kartı son 4 hane vs gıbı bı bılgı ıstendı bu bılgıye 2 MADDEDE YUKLEDINIZ KODU GIRDIKTEN SONRA SIZE 4 HANELI BIR KOD VERILCEKTIR BU KODU KESINLIKLE BIR YERE YAZCAZ VE ASLA CAFE SAHIPLERI ILE PAYLASMICAZ...

4....... clıck buy 40 euro lımıt verdı ama bızım gıbı pk oyuncularına yetmıyor bu durumda bu kartlardan yukleyebılırız yada tatılde herhangı bı yere gıderken gıttıgınız yerde olmayacagını dusunerek toplu KOD ALIMI YAPABILIRSINIZ...

5........ şifrenizi orda girmek zorunda değilsiniz passınızı alıp evde gırebılırsınız cafeden hacklenme gıbı bır sorun tamamen ortadan kalkmıs olur ISRAR OLSA DAHI ASLA GIRMEK ZORUNDA DEGILSINIZ O CAFEDEN KOD YUKLEMEK ICIN ... ( cafelerde hack oldugu için yazmadım aklınızda soru kalmasın ıcınız rahat olsun dıye benım gorusum bılmedıgınız bır yerse evden gırmenız sıfrenızı )

6....... FIYATLAR SABIT olup YETKILI TUM CAFELERDE FIYAT ACIKLAMASINI BURDAN YAZCAM YETKILI CAFEDEN ALIP 2. 3. elden satanlar kesınlıkle fıyatlarda oynama yapar dıkkatlı olun alırken anlasmalı yerlerden alın ...

resımlı gosterıyorum sımdı ...

ALIONTIDIR RESİMLERİDE WARDI AMA BULAMADIM İSİNE YARARSA BAK

• hadi be abi su oyunda girerek screan shot fln yapin adamcana biri yapsin ya lutfen

güzelcene yapim sunu gosterin paint modify yapin suraya sunu yaz filan deye :S

hadi amaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.