Arkadaşlar Professional Write (PW) diye bir yazı programı vardı devamlı büroda kullandığım. Fakat program bozuldu, bu program çok basit ve şeridi çok iktisatlı kullandığı için tercih ediliyor genelde. Bu programı arşıvinde bulunduran varsa, ya da bulabileceğim bir link bilen varsa yardımlarını bekliyorum.
1995 ten beri kullanmadım yaw.. çok geri kalmışın kardeş ne programlar çıktı ...
boşver PW filan artık fosil oldu
ahaha pw kabus programdır. ne gerek var canım pw ye falan içinde bulunduğumuz 2006 yılı itibariyle =)
Selam ;
Zaman icinde yolculuk yaptirdin bana .. BannerMania da istersin sen simdi :) Hey gidi DOS gunleri .. Neyse, bende PW olacak bi yerlerde ustam .. eger hala bulamadiysan PM atabilirsin, yardimci olurum ..
Arkadaşlar muhasebe bürolarında genellikle sürekli form kağıtları kullanılır, sürekli form kullananlar da iğneli yazıcı kullanırlar. Word ile iğneli yazıcıda yazdığınız zaman; 1. Kağıdın anasını ağlatıyor, 2. Şeridin anasını ağlatıyor, 3. Dilekçeleri falan yazmak uzun zaman alıyor.
Yoksa benim sürekli form kullanmadığım bilgisayarlarımda tabiki pw kullanılmıyor.
Böyle bir editör olduğunu bile unutmuştum... üniversite yıllarına döndüm walla
quote:
Orjinalden alıntı: nadir_en
PW XP'DE çalışıyor mu yaa?!!
pw şu mavi ekranlı yazı progaramı değilmi
Gercekten cok anilarim oldu PW yaa neydi o günler peee heygidi günler PW dersi verdiğim zamanlar geldi aklima :) windows 3.1+dos+PW derslerini ücünü bir arada veriyordum peeeeeh ne günlerdi yaa cocuklar insere basarsaniz silinmez yazılar inserti kullanmaya dikkat edin falanda filen :.) ...
vay be mavi beyaz ekranını hatırladım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme