Şimdi Ara

Profesyonel anlamda photoshop öğrenmek istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlık gayet açık ve net, eğitim videolarını izle internette bir sürü kaynak var vs. cevaplar verecek olanlar için zaten bunlardan başlayacağım fakat henüz 0 seviyesinde olduğum için belki vereceğiniz ufak tavsiyeler daha hızlı öğrenmeme yarayabilir. Eğitim videoları izlemekten başka ya da bununla eşzamanlı olarak yapmamı önerdiğiniz herhangi bir öneriniz var mı? Bu arada sahip olduğum sürüm photoshop cc 15, cs6 sürümüyle tam olarak ne farkı var hala anlayabilmiş değilim sizce cc 15 yeterli midir? Buna ekleyebileceğim farklı yazılımlar varsa onlara da açığım

• Yukarı...
  • Yukarı...
  • ben de aynı şeyleri yaşadım. sadece spesifik bi konusunu öğrenip ezberlemek istiyosan youtube da çeşitli kanallar mevcut. genel sıfırdan başlayacaksan özge mardi photoshop kitabını almanı öneririm 20-30 tl civarında bi kitap. cc ve cs farkını tam olarak bilmemekle, anladığım kadarıyla cc fotoğrafçılara cs grafik tasarımcılara hitap eden versiyonlar.
  • MyNickname kullanıcısına yanıt
    giriş seviyesinde olduğunuza göre eski sürümleri de rahatlıkla kullanabilirsiniz.
    bütün sürümlerin arasındaki farkı aşağıdaki linkte gönderiyorum.

Ancak buna fazla kafayı takmayın, sonuçta yeni tanıştığınız için her arayüz size zor
    gelecektir. Öğrenim için Lynda'nın youtube'daki videolarına bakabilirsin.
    Elbette bolca örnek takip edip, PSD dosyalarını indirip, kurcalayacaksın.

Burada zaman zaman yardım isteyen arkadaşlara da katkıda bulunarak, kendini ilerletebilirsin...

http://www.adobe.com/products/photoshop/versions.html?PID=2159997

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harris32 -- 12 Ocak 2016; 2:44:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Harris32

giriş seviyesinde olduğunuza göre eski sürümleri de rahatlıkla kullanabilirsiniz.
    bütün sürümlerin arasındaki farkı aşağıdaki linkte gönderiyorum.

Ancak buna fazla kafayı takmayın, sonuçta yeni tanıştığınız için her arayüz size zor
    gelecektir. Öğrenim için Lynda'nın youtube'daki videolarına bakabilirsin.
    Elbette bolca örnek takip edip, PSD dosyalarını indirip, kurcalayacaksın.

Burada zaman zaman yardım isteyen arkadaşlara da katkıda bulunarak, kendini ilerletebilirsin...

http://www.adobe.com/products/photoshop/versions.html?PID=2159997

Lynda sitesini ben yenı gordum..
    Harıka bır sıte umarım ara ara kampanya donemıne gırıyordur..Ayrıca vidobu var ama ona fazla bakmadım..

Lynda mAzzam ama aylık 20 dolar olmasa keske

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Diğer tasarımlardan bakarak sende aynısını yapmaya çalış tabi bu öğrenme aşamasında zaten bir müddet sonra öğrenmiş olacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Photoshop için Macbook Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Ressam

Diğer tasarımlardan bakarak sende aynısını yapmaya çalış tabi bu öğrenme aşamasında zaten bir müddet sonra öğrenmiş olacaksın.

Photoshop çok kolay bir program. Arkadaşın dediği gibi beğendiğiniz çalışmaları taklit ederek çok şey öğrenirsiniz. Photoshop ileri düzey tasarımcılar için zor bir programdır.
  • http://www.sanalogretim.com/Photoshop-CC-34-Saat-359-Video/35/SetDetay
    buradan incelemenizi tavsiye ederim ben çıktığında almıştım ciddi anlamda işime yaradı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.