Şimdi Ara

Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
4
Favori
31.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben dediydim ama. son maçlarında navi güzel çevirdi leş gibi takım değil sağlık olsun
  • alliance fanboylarına geçmiş olsun
  • best of 1 diye oynamıyorum maçlara best of 3 ler başlasada kazanmaya başlasam
  • Elsewiir E kullanıcısına yanıt
    korkma çekinme yok kanka yatır bo1lere hayDeEEeeeeeEeeEee x---DDDDddddddddddddddd
  • quote:

Orijinalden alıntı: köpekkedifare

Nadir kalmadığı için seyrek ve yaygın basıyorum. Bastığımın karşılığında 0.01 değerinde item almam lazım. D2lde böyle yazıyor ama kazandığım halde bana bu itemi vermiyor :D 0.01 değerinde itemler var ama :D

şunun çözümü yokmu ya :D
  • köpekkedifare K kullanıcısına yanıt
  • Arrow vs Idol maçı ne olur?Idole Basmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CouchLock -- 28 Ağustos 2014; 4:31:00 >
  • arrow maçlarına yüklü girmeyin bence ddz'ye tinker ya da invoker bırakmazlarsa genelde kaybediyolar bide throwlamakla meşhur bi takim kendileri. idol'e ufak basicam ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

arrow maçlarına yüklü girmeyin bence ddz'ye tinker ya da invoker bırakmazlarsa genelde kaybediyolar bide throwlamakla meşhur bi takim kendileri. idol'e ufak basicam ben.

Haklısın hocam arrow'un maçları sakat oluyor.Ama idol'un performansına da güveniyorum açıkçası.Ne yapsam bilemedim.
  • NVMI Vs VP Maçında NVMI Ya Bastım Gitti. Bir Öncekinde NVMI Tokatladı. Yine Tokatlar
  • cs go da o kadar oynadım bi türlü tutturamadım dotadada şeytan dürtüyor ama cesaret edemiyorum
  • [arrow] vs. ii : bo1 de ii'nin şansı var fakat bu maçta her türlü arrow güvenilir seçim olacaktır. Yeni üyeleriyle uyum sağlamış ve TI4'ün etkisinden kurtulmuş , oyuna odaklanan bir arrow bekliyorum bugün

[fd] vs. johnny : bu maçı geçin diyorum bo1 ve iki takım da güzel takımlar. fakat birini seçmek istiyorsanız kesinlikle fd derim. son zamanlardaki performansları harika

invasion vs. [mski] : mineski son maçlarını kaybetmiş olabilir fakat ben nedense invasiona '' güzel takım '' diyemiyorum, bunun nedeni kazandıkları maçların çoğu karşının throwu olması. bilemiyorum, bana kalırsa bu maç çok riskli ve bo1. fakat mineski diyorum

NVMI vs. VP : Bu maçta berabere bekliyorum.Fakat yatırmak istiyorsanız her iki takımı da deneyebilirsiniz.iki takım da 1 oyun alabilecek güçte

[pr] vs. kpg : pr bence kpgden daha iyi bir takım.pr kazanacaktır diye düşünüyorum

nvmi vs. [navi] : yeni navi gayet harika oynuyor. puppey ve kuroky gitmişte bilmem navi kaka olmuş falan filan geçin bunları. vanskor görüp görebileceğiniz en iyi suplardan rakibe ilk maçtan dazzle banı yaptırdı.navi bu maçta daha güvenilir bir seçim olacaktır

c9 vs. [secret] : riskli bir maç fakat bu maçta secret alacaktır diyorum

coast vs. [navi] : bo2 bir maçta navi 2 maçtan birini yüzde yüz alır gibime geliyor

[vp] vs. relax : relax son zamanlarda gözükmüyor,paslanmışlardır diye umuyorum

• Böbreğimi FDye Bastım Bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunzee

cs go da o kadar oynadım bi türlü tutturamadım dotadada şeytan dürtüyor ama cesaret edemiyorum

cs go'da 1 tane silahım vardı yatırdım kaybettim orada çok zor da burada kolay ya
  • haydi beyler cumaya bugün maçların tutması için dua edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: CamdanBardak

quote:

cs go da o kadar oynadım bi türlü tutturamadım dotadada şeytan dürtüyor ama cesaret edemiyorum

cs go'da 1 tane silahım vardı yatırdım kaybettim orada çok zor da burada kolay ya

NASIL KOLAY HACI TI3 TE PUCKUN SADECE 1 HAREKETİYLE OYUN VERDİ NAVİ YA
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CamdanBardak

quote:

NASIL KOLAY HACI TI3 TE PUCKUN SADECE 1 HAREKETİYLE OYUN VERDİ NAVİ YA

Onlar hard maçlar cs go da her maç zor favori kaybediyor falan herkes favori orada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bugün tahminler tutmadı, bo1 maçlara yatırmayın yazıyor zaten geçin bo1leri
  • gaza geldim iki maca oynim dedim onlarda da yattik iyimi :D rip 4 key

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elsewiir E kullanıcısına yanıt
    rip in pepperoni
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.