Şimdi Ara

Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
4
Favori
31.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes sıfırlandı belli ki konu kilit + çöp 40 dolar falan çektim 1 haftadır steam dan key çekip maçlara veriyorum hepsi mi yatar deliricem
  • acgozlulukten cok item kaybediliyor aman dikkat.
    kimse tahmin yapmiyor belki ben 1-2 paylasirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler merak etmeyin kazanmaya devam edicez. yeni takımları oyun stillerini bilmiyorum hergün maçları izliyorum 3 5 gün geçsin takımları öğreneyim o zaman görün
  • beyler bu aralar titan'a basabilirsiniz korkmadan çekinmeden. Standin.Mushi
  • CamdanBardak kullanıcısına yanıt
    beni ters köşe yaptırdı mushi geçen gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: DotacıKURABİYE

beni ters köşe yaptırdı mushi geçen gün

sol böbrek kayıp  Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CamdanBardak -- 2 Eylül 2014; 17:10:37 >

• Purone kullanıcısına yanıt
    Aç gözlülük değil o pek, insan elindekinin değerini bilemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TAHMİNLER

[coast]vs. pr: bo2'de 1 maçı alacaklardır

[tinker] vs. m5 : tinker ez

cnb vs. [sna] : sna daha üst düzey bir takım

[sna] vs. dd : söz yok
  • quote:

TAHMİNLER

ixmike88 rulez
  • quote:

TAHMİNLER

İlk iki maç da yatıverdi bea
  • nooluyo be anlamadım bende O.o
  • tinker fena throw yaptı şaşırdım açıkçası
  • [Titan] vs. Mith : Titan Mith'e karşı son 3 maçını hiç el vermeden kazanmış.Bu maçta avantajlı olan , güvenilir taraf titandır.

[MVP] vs. Pokerface : MVP , korenin en iyi takımı. Korede ne zaman MVP görsem sorgusuz sualsiz yatırırım.Adamlar MVP abi

[Awake] vs. Arrow : Böbrek demiyorum fakat küçük bir şeyler yatırabilirsiniz.Sonuçta Arrow her zaman yaptığı gibi throwlayacaktır

MVP vs. [Rave] : işte KDL'de MVP'nin ilk lose alacağına inandığım maç bu. Jeyo belki BO1'de güzel işler yapabilir.MVP her zaman daha güvenilir fakat Rave de denemeye değer.

MsievoGT vs. [Titan]: BO1 , bu maçı pek önermiyorum fakat Muşi ve arkadaşları alacaktır

[Tinker] vs. xGame : Tinkera hala neden güveniyorum bilmiyorum fakat bir süre sonra açılacaklarını ve win streaklere kavuşacaklarını umuyorum. bu maç neden onun başlangıcı olmasın

[PR] vs. Alliance : Allianceye TI4'den sonra güvenemiyorum , çöpleştiler biraz

[Secret] vs. xGame : Kuroki bey carryleyecektir maçı

[Cleave] vs. Alliance : Günün en güzel maçı bence. %17 oran var. Küçük bir şeyler basıcam

PR vs. [Tinker] : Riskli maç. Tinkerin yeneceğine inanıyorum

[NVMI] vs. Coast : Nvmi gerçekten sürpriz bir takım.Küçük oranlarla kaç kişiye güzel itmeler kazandırdı.Coastı ezip geçeceklerine inanıyorum

HR vs. [NVMI] : HR eskiden de kaybederdi hep. NVMI kazanacaktır.

BO1 maçlar riskli fakat risk almayı seviyorsanız dediğim takımlara basabilirsiniz

Herkes kendi sorumluluğunda item yatırsın. Bunlar sadece benim şahsi tahminlerim

• quote:

[Titan] vs. Mith : Titan Mith'e karşı son 3 maçını hiç el vermeden kazanmış.Bu maçta avantajlı olan , güvenilir taraf titandır.

[MVP] vs. Pokerface : MVP , korenin en iyi takımı. Korede ne zaman MVP görsem sorgusuz sualsiz yatırırım.Adamlar MVP abi

[Awake] vs. Arrow : Böbrek demiyorum fakat küçük bir şeyler yatırabilirsiniz.Sonuçta Arrow her zaman yaptığı gibi throwlayacaktır

MVP vs. [Rave] : işte KDL'de MVP'nin ilk lose alacağına inandığım maç bu. Jeyo belki BO1'de güzel işler yapabilir.MVP her zaman daha güvenilir fakat Rave de denemeye değer.

MsievoGT vs. [Titan]: BO1 , bu maçı pek önermiyorum fakat Muşi ve arkadaşları alacaktır

[Tinker] vs. xGame : Tinkera hala neden güveniyorum bilmiyorum fakat bir süre sonra açılacaklarını ve win streaklere kavuşacaklarını umuyorum. bu maç neden onun başlangıcı olmasın

[PR] vs. Alliance : Allianceye TI4'den sonra güvenemiyorum , çöpleştiler biraz

[Secret] vs. xGame : Kuroki bey carryleyecektir maçı

[Cleave] vs. Alliance : Günün en güzel maçı bence. %17 oran var. Küçük bir şeyler basıcam

PR vs. [Tinker] : Riskli maç. Tinkerin yeneceğine inanıyorum

[NVMI] vs. Coast : Nvmi gerçekten sürpriz bir takım.Küçük oranlarla kaç kişiye güzel itmeler kazandırdı.Coastı ezip geçeceklerine inanıyorum

HR vs. [NVMI] : HR eskiden de kaybederdi hep. NVMI kazanacaktır.

BO1 maçlar riskli fakat risk almayı seviyorsanız dediğim takımlara basabilirsiniz

Herkes kendi sorumluluğunda item yatırsın. Bunlar sadece benim şahsi tahminlerim

mvp vs rave maçına dikkat beyler bu sene yaptıkları 4 maçın 3ünü mvp kazandı ama denenebilecek bir maç. Alliance kadrosunu ex-hon player Chessie ve ex-mouz player Misery ile güçlendirdiklerini düşünüyorlar ama s4 ve EGM'in yerini asla dolduramayacaklar, Alliance denenmeyecek taraf her zaman. NVMI'da IllidanStormrage ve Goblak gibi iki tane aşırı tecrübeli isim oynuyor bunu yanında DkPhobos gibi ismini duyduğumuz biri var. NVMI sadece Goblak ve IllıdanStr için bile denenebilir. Bol şans beyler şimdiden

• Alliance hala usta egm ve s4 ayrılmış olsa da. Takıma katılan isimler çok tecrübeli alliance hala bir en üst takım. Tinker'a pr ye karşı güvenebilirsiniz o bo2'yi mutlaka alıcaktır. Ama sağlam takımlara karşı ne yapacağı hiç belli olmuyor.

Bence kesin olan maçlar:

tongfu vs *lgd

*navi vs moscow5

pr vs *alliance

pr vs *tinker
  • valla pr hiç belli olmaz tinker dün throwladı bugün de 2 maçı alabilirler belki 1 maç zar zor öbür maç throw olabilir
  • dün itibari ile NVMI Scandal'ı da kadrosuna katmış gözüküyor. Sonraki maçların çoğunda banko NVMI
  • CamdanBardak kullanıcısına yanıt
    ooo böbrekleri basma zamanı
  • abi bu tongfu napıyo ya 2 gündür süpriz sonuçlar dünkini tahmin ettim gerçi küçük itemler yatırmıştım 5dolarlık item kaldırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talha2438 -- 3 Eylül 2014; 17:18:25 >
  • başlığın ismini değiştirdim :D :D millet '' Profesyonel maç tahminleri '' anlamında anlıyormuş. Hay amk gözlerimden yaş geldi
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.