Şimdi Ara

Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
4
Favori
31.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    (tabiki sizi de yanımda döndürücem , çekiliş gelicek cleave kazanırsa. dandik değil güzel itemler vericem )

Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif)
  • ne de güzel kaybettik be. ben oynamasam kesin kazanırdı
  • Elsewiir E kullanıcısına yanıt
    niye oynuyon lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DotacıKURABİYE

niye oynuyon lan

bundan sonraki maclar banko dediniz baktim coast macindada iyi oynadilar gaza geldim 2 key vengeful 5 dolarlik kafaligini bastim pismanim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak bi ben banko dedim mi hiçbirine
  •  Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif)

bugünün hasılatı. rubick itemine bayıldım
  • BUGÜNÜN TAHMİNLERİ

[invasion] vs. Awake

XctN vs. [FD]

XctN vs. [Invasion]

[Arrow] vs. ii

[PR] vs. nvmi

FD vs. [Mski]

[Xgame] vs. Cleave

[Mym] vs. nvmi

[PR] vs. xgame

( hr ) vs. kpg

[fnatic] vs. nvmi

( hr ) vs. albums

dd vs. [navi.us]

ug vs. [cnb]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DotacıKURABİYE -- 4 Eylül 2014; 13:09:10 >
  • DotacıKURABİYE kullanıcısına yanıt
    invasion awake de süpriz bekliyorum ben küçük şeyler yatırılabilir
  • arrow yine throwlar dedim bu kez karşısındaki takım fena throw'ladı
  • xGame'e verdim bo1 belki powerrangerlar troller .d
  • eg vs vici, egye böbreğimi basiyorum beyler
  • yeni maçlar gösterimde d2lounge'da. tahminlerimizi yapalım hemen.

Newbee vs. HGT -> HGT'de her ne kadar ZSMJ oynasa da tek başına bir şey yapamayacağını biliyoruz. Newbee xiao8'in competitive dotaya player olarak vedasından sonra LGD'den Rabbit'i kattı kadrosuna, hem genç hem de yetenekli bir isim. Hao ve takım arkadaşlarının ne kadar üst düzey oyuncular olduğunu hepimiz biliyoruz. Dileyen arkadaşlar HGT deneyip trolleyebilir

EG vs. VG -> kıran kırana geçecek bir mücadele. bir tarafta Black, Iceiceice ile kadrosunu tazelemiş Vici, diğer tarafta yılların emektarı Fear ve North American Hope Arteezy bana sorarsanız EG bo3'de daha avantajlı.

Cloud9 vs. LGD -> bu maç böbrek maç beyler. Ya kazanırsınız ya kaybeder. LGD bir tık daha önde bence bo3 olmasının avantajı var çünkü.

LGD.CDEC vs. Navi.eu -> herkes kimin kazanacığını bo3'de biliyor.

Önemli Not: Bunlar benim tahminlerim sakın ha sakın burada gelip tahminci arkadaşları suçlamayın, istediğiniz seçimi yapmakta özgürsünüz.

• Elsewiir E kullanıcısına yanıt
    sakın yapma viciye az bir şeyler yatırcam ice3 viciye geçti. eg kaybedebilir.

YENİ TAHMİNLERRR

[Newbee] vs. HGT : ZSMJ mi dediniz? Sallayın geçsin önünüzde TI4 şampiyonları var. xiao8 ayrıldı yerine rabbit geldi.Rabbit 10 basar xiao8'e kimse kusura bakmasın xiao8 boktan ravageleriyle ünlü bir offlaner.LGD'ye karşı gayet güzel oynadılar takım uyuşmazlığı problemi de yok. neden newbeeye yatırmayalım?

EG vs. [VG] : Bu riskli bir maç zira tutmama olasılığı da yüksek VG'nin yeni rosterinin uyumu ile alakalı.Fakat EG'ye oynamak için bir neden bulamıyorum ki picklerde sapıttımı oyun gidiyor EG'nin. VG Black^ ve Ice3 ile şov yapacaktır diye umuyorum

C9 vs. [LGD] : Üzgünüm ama FATA- Sing'in yerini dolduramıyor. LGD ise Newbee karşısında gayet güzel mücadele sergiledi.EE bile kurtaramaz bu maçı bence. Sylar da geldi , LGD diyorum

LGD.Cdec vs. [Na'Vi] : Yeni kadrosuyla navi güzel işler başarmaya devam ediyor.LGD Cdec ise LGD'nin altyapısı gibi bir şey.

• hadi beyler yolo zamanı herkes ddye küçük şeyler bassın :DDDDD 0.06'lık 4 tane dandirik boktan item bastım. Tutarsa 0.50 value alıyom
  • kurabiye'ye ne oldu beyler hayırdır
  • tahmin yapan yok mu ya kurabiyeyide çizmişler :/ tinker - virtus pro maçına giresim var napsam kaç gündür oynamıyorum artık kazanmak istiyorum
  • Ti4 zamanında WB vardı, onla bet e başladım.
    Malum takımları vs bilmediğim için bi kaç kez kazanıp kaybettim. O zamanlar da 19 20$ civarında bişeydi.

Sonra küçük küçük başladım, yeri geldi kazanclı trade yaptım, kimi geldi fazladan key aldım vs vs.
    Geçen ay 0ladım, 3 key aldım bete başladım yenıden. 7 arcana vardı 30+ item olarak.
    Sağolsun 3 maçta hepsini kaybettim, underdog günüydü o gün.

Yeniden 3 key ile başladım 2 haftadan beri resmen işimi yaprken maçları dinliyorum, draftları izleyip ona göre bet yapıyorum.
    Şu an 3 arcanam var, bugunkü tahminlerimden bakalım hangileri tutacak?
    Newbee- (Tongfu)
    (Empire) - coL
    (M5) - coL

Diğer maçları izleyip karar vermek lazım.

Şu ana dek izlemediğim takımlara rastgele bu iyidir yaa diyip oynadıklarımın cogunu kaybettım.
    Artık kazanabilceğim aklıma yatanlara gömüyorum itemları.
    Bi kaç tane maç kaybettiğim de kazandığımı da koydum, bi aralar düzenli olarak paylaşıyodum yakın arkadaşlarla.

Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif) Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif) Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp250 -- 9 Eylül 2014; 13:39:30 >

• Bunlar da benim tahminlerim bi dotacikurabiye degilim bastan soyleyeyim de

Fnatic - (xGame) %15 oranla ufak tefek birseyler atilabilir.

VP - (Empire) iki takimda dun berabere kaldi empire alliance la vp tinkerla bu mac empire in alacagini dusunuyorum.

(Navi.us) - HR navi.us takimi son maclarinda iyi performans gosterdi hr takimini pek bilmesemde naviye inaniyorum :)

buraya yazdikta hepsi kaybetmesin simdi

+risk almak isteyen varsa (UG)- EG %15 oran ve bo1 1e 5 kusur veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aktass -- 9 Eylül 2014; 16:24:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • navi - fanatic maçı hakkında tahmini olan var mı ?
  • Album S - Alliance maçında album'un alıcağını biliyordum çok düşük itemler attım kötü oldu be iyi mal kaldırırdık xD
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.