Bildirim
Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif) (36. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fort degil arkadaslar. Sadece bet mesajlarimizi bir yerde toplayalim.
1 Kasim 2014 20:15 (USA)
[lgd]-Lv : Lv takimini hic duymadim. Bo kac oldugunu da gostermiyor. Throw olabilir. Zaten oran cok dusuk. Cok oynamayin. Dusuk orta oynanir.
Tinker-[Empire] : Tinker acikcasi basarili bulmuyorum. Empire daha basarili. Ben empire oynardim. Ortalama bir seyler oynayin kaybedip uzulmuceginiz. Bo kac goremiyorum ama empire alicagini dusunuyorum
Exe-[Mvp] : blind bet diyebilirim. 2 takimi da cok iyi bilmiyorum. Ama Mvp ile daha once iyi bet kazanmisligim var. Pas gecin derim
mith-malaysia : cok riskli. Bence oynamayin. Mith underrated bir takim ama iyi islet basariyolar. Malaysia daha bir sey yapamadi ama oyunculari oldukca saglam. Throw gelirse sasmam. Hele ki bu orana. 10-90
*** Hicbir tahminime bet oynamadim arkadaslar. Sadece oynasam neye oynucaklarimi ve dusuncelerimi yazdim. Kaybederseniz bana aglamayin.***
Edit: of 0/4 ne guzel betlemisim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balbasur -- 2 Kasım 2014; 17:50:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Balbasur
Fort degil arkadaslar. Sadece bet mesajlarimizi bir yerde toplayalim.
1 Kasim 2014 20:15 (USA)
[lgd]-Lv : Lv takimini hic duymadim. Bo kac oldugunu da gostermiyor. Throw olabilir. Zaten oran cok dusuk. Cok oynamayin. Dusuk orta oynanir.
Tinker-[Empire] : Tinker acikcasi basarili bulmuyorum. Empire daha basarili. Ben empire oynardim. Ortalama bir seyler oynayin kaybedip uzulmuceginiz. Bo kac goremiyorum ama empire alicagini dusunuyorum
Exe-[Mvp] : blind bet diyebilirim. 2 takimi da cok iyi bilmiyorum. Ama Mvp ile daha once iyi bet kazanmisligim var. Pas gecin derim
mith-malaysia : cok riskli. Bence oynamayin. Mith underrated bir takim ama iyi islet basariyolar. Malaysia daha bir sey yapamadi ama oyunculari oldukca saglam. Throw gelirse sasmam. Hele ki bu orana. 10-90
*** Hicbir tahminime bet oynamadim arkadaslar. Sadece oynasam neye oynucaklarimi ve dusuncelerimi yazdim. Kaybederseniz bana aglamayin.***
epic olmuş :D
-
2 Kasim 2014 9:36 (Usa)
[navi]- tinker: Bo5 navi ez. Navi kazanir diyorum. Risk yuksek. 20 dakikasi falan var. Eger mesaji gorurseniz naviye orta birseyler oynayin
[Secret]-Fnatic: Secret ez. Oynamaya bile degmez. Oran 90-10 olunca. Hoc pynamayin derim.
[Alliance]-Vp : alliance oynayin. Alicaktir Bo3. Vp o kadar professional bir takim degil. Ama cok guzel pickler yapiyolar. Bence bu maci kacirmayin izleyin.
[eg]-Fnatic: eg faniyim ben zaten. Hadi bakalim ppd babaaaa. Oynamanizi gerektiricek bir oran yok 90-10. Atin 3-5 de cok birsey beklemeyin.
Vp-[C9]: cloud 9 cok daha istun bir takim. Yine bu mac guzel olucaktir.
edit: 5 maçtan 3'ü oynandı. 2/3 yavaş yavaş alışıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balbasur -- 3 Kasım 2014; 3:06:08 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
2 Kasim 2014 9:36 (Usa)
[navi]- tinker: Bo5 navi ez. Navi kazanir diyorum. Risk yuksek. 20 dakikasi falan var. Eger mesaji gorurseniz naviye orta birseyler oynayin
[Secret]-Fnatic: Secret ez. Oynamaya bile degmez. Oran 90-10 olunca. Hoc pynamayin derim.
[Alliance]-Vp : alliance oynayin. Alicaktir Bo3. Vp o kadar professional bir takim degil. Ama cok guzel pickler yapiyolar. Bence bu maci kacirmayin izleyin.
[eg]-Fnatic: eg faniyim ben zaten. Hadi bakalim ppd babaaaa. Oynamanizi gerektiricek bir oran yok 90-10. Atin 3-5 de cok birsey beklemeyin.
Vp-[C9]: cloud 9 cok daha istun bir takim. Yine bu mac guzel olucaktir.
olum senin 3 te 0 dan sonra navi verdiydim değiştiricem ha :D secret ez demişsin mod -CD belli olmaz yani o oyunda :D
-
Sus sus caktirma . Yani istedigind oynamak srnin ozgurlugun ben sadece oynadaydim neye oynayacagimi yaziyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Sus sus caktirma . Yani istedigind oynamak srnin ozgurlugun ben sadece oynadaydim neye oynayacagimi yaziyorum.
LV ve Fnatici bildim senin 3 lüden bende :D diğerine oynamamıştım
Naviye verdim ama bo 5 kim izleyecek o kadar oyunu :D -
Izlenmez zaten. Midashim sagolsun gerek de kalmiyor. (Youtube.com/midashim)
3 Kasim 2014 10:15
[Sna]-C9 : Sna az birseyler atin. Throw bekliyorum bu orana. 15-85. Bo3 oldugu icin Sna alabilir bence.
[Eg]-col
Vp polar- [eg]
-
-
-
idol csw macında csw'ye yuklu miktarda yatırmayı dusunuyorum.idol önüne gelene yeniliyo bu aralar
johnny de sagı solu belli olmuyor alır diye dusnuyorum. 3-4dolarlık item atcam onlara da
newbee-cdec idol-execration maclarında newbee ve execration banko ama oranları çok dusuk -
Idol konusunda hic bir fikrim yok. Amator takim maclarini izlemiyorum. Yardimci olamicagim.
m5 fnatic macına ne diyosun m5e oynayasım var ama bilemedim. 2 gundur zararım buyuk bugun biyerden kurtarmam lazım. -
Postponed
Yaklasik 3-4 saat sonra yeni bet tahmini yapicam bakalim
-
Hocam eg maçı çok riskli söyleyeyim
Eg-c9 : cok acayip riskli hocam. Keske oynamasaydiniz. (Eg fani)
Denial-hehe: denial alir gibi ama zaten itemler degeri yok. Onemli degil sanki
Leviathan-Swag : bilmiyorum takimlari. Ben oynamazdim bilmedigimden
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X