Şimdi Ara

Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
4
Favori
31.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi kaç arkadaş pm atmış, teşekkür ediyorum öyle çok her maçı biliyorum diye birşey yok.
    Son oynadığım maçlar hakkında paylaşayım tabiiki buyrun;
     Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif)

Bugun için yüklü gireceğim maçlar;
    Idol vs Execration = Execration
    Mski vs Awake = Mineski

Diğer maçlar gereksiz heyecan yapar fakat NVMI scandal ile birlikte baya sağlam oynuyorlar m5 in şimdiki maçına izleyip oynanabilir. (NVMI) - m5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp250 -- 11 Eylül 2014; 11:04:28 >

• Fort degil arkadaslar. Sadece bet mesajlarimizi bir yerde toplayalim.

1 Kasim 2014 20:15 (USA)

[lgd]-Lv : Lv takimini hic duymadim. Bo kac oldugunu da gostermiyor. Throw olabilir. Zaten oran cok dusuk. Cok oynamayin. Dusuk orta oynanir.

Tinker-[Empire] : Tinker acikcasi basarili bulmuyorum. Empire daha basarili. Ben empire oynardim. Ortalama bir seyler oynayin kaybedip uzulmuceginiz. Bo kac goremiyorum ama empire alicagini dusunuyorum

Exe-[Mvp] : blind bet diyebilirim. 2 takimi da cok iyi bilmiyorum. Ama Mvp ile daha once iyi bet kazanmisligim var. Pas gecin derim

mith-malaysia : cok riskli. Bence oynamayin. Mith underrated bir takim ama iyi islet basariyolar. Malaysia daha bir sey yapamadi ama oyunculari oldukca saglam. Throw gelirse sasmam. Hele ki bu orana. 10-90

*** Hicbir tahminime bet oynamadim arkadaslar. Sadece oynasam neye oynucaklarimi ve dusuncelerimi yazdim. Kaybederseniz bana aglamayin.***

Edit: of 0/4 ne guzel betlemisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balbasur -- 2 Kasım 2014; 17:50:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Balbasur

Fort degil arkadaslar. Sadece bet mesajlarimizi bir yerde toplayalim.

1 Kasim 2014 20:15 (USA)

[lgd]-Lv : Lv takimini hic duymadim. Bo kac oldugunu da gostermiyor. Throw olabilir. Zaten oran cok dusuk. Cok oynamayin. Dusuk orta oynanir.

Tinker-[Empire] : Tinker acikcasi basarili bulmuyorum. Empire daha basarili. Ben empire oynardim. Ortalama bir seyler oynayin kaybedip uzulmuceginiz. Bo kac goremiyorum ama empire alicagini dusunuyorum

Exe-[Mvp] : blind bet diyebilirim. 2 takimi da cok iyi bilmiyorum. Ama Mvp ile daha once iyi bet kazanmisligim var. Pas gecin derim

mith-malaysia : cok riskli. Bence oynamayin. Mith underrated bir takim ama iyi islet basariyolar. Malaysia daha bir sey yapamadi ama oyunculari oldukca saglam. Throw gelirse sasmam. Hele ki bu orana. 10-90

*** Hicbir tahminime bet oynamadim arkadaslar. Sadece oynasam neye oynucaklarimi ve dusuncelerimi yazdim. Kaybederseniz bana aglamayin.***

epic olmuş :D

• 2 Kasim 2014 9:36 (Usa)

[navi]- tinker: Bo5 navi ez. Navi kazanir diyorum. Risk yuksek. 20 dakikasi falan var. Eger mesaji gorurseniz naviye orta birseyler oynayin

[Secret]-Fnatic: Secret ez. Oynamaya bile degmez. Oran 90-10 olunca. Hoc pynamayin derim.

[Alliance]-Vp : alliance oynayin. Alicaktir Bo3. Vp o kadar professional bir takim degil. Ama cok guzel pickler yapiyolar. Bence bu maci kacirmayin izleyin.

[eg]-Fnatic: eg faniyim ben zaten. Hadi bakalim ppd babaaaa. Oynamanizi gerektiricek bir oran yok 90-10. Atin 3-5 de cok birsey beklemeyin.

Vp-[C9]: cloud 9 cok daha istun bir takim. Yine bu mac guzel olucaktir.

edit: 5 maçtan 3'ü oynandı. 2/3 yavaş yavaş alışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balbasur -- 3 Kasım 2014; 3:06:08 >

• quote:

2 Kasim 2014 9:36 (Usa)

[navi]- tinker: Bo5 navi ez. Navi kazanir diyorum. Risk yuksek. 20 dakikasi falan var. Eger mesaji gorurseniz naviye orta birseyler oynayin

[Secret]-Fnatic: Secret ez. Oynamaya bile degmez. Oran 90-10 olunca. Hoc pynamayin derim.

[Alliance]-Vp : alliance oynayin. Alicaktir Bo3. Vp o kadar professional bir takim degil. Ama cok guzel pickler yapiyolar. Bence bu maci kacirmayin izleyin.

[eg]-Fnatic: eg faniyim ben zaten. Hadi bakalim ppd babaaaa. Oynamanizi gerektiricek bir oran yok 90-10. Atin 3-5 de cok birsey beklemeyin.

Vp-[C9]: cloud 9 cok daha istun bir takim. Yine bu mac guzel olucaktir.

olum senin 3 te 0 dan sonra navi verdiydim değiştiricem ha :D secret ez demişsin mod -CD belli olmaz yani o oyunda :D

• SirCourage kullanıcısına yanıt
    Sus sus caktirma . Yani istedigind oynamak srnin ozgurlugun ben sadece oynadaydim neye oynayacagimi yaziyorum.

• quote:

Sus sus caktirma . Yani istedigind oynamak srnin ozgurlugun ben sadece oynadaydim neye oynayacagimi yaziyorum.

LV ve Fnatici bildim senin 3 lüden bende :D diğerine oynamamıştım

Naviye verdim ama bo 5 kim izleyecek o kadar oyunu :D
  • SirCourage kullanıcısına yanıt
    Izlenmez zaten. Midashim sagolsun gerek de kalmiyor. (Youtube.com/midashim)

• 3 Kasim 2014 10:15

[Sna]-C9 : Sna az birseyler atin. Throw bekliyorum bu orana. 15-85. Bo3 oldugu icin Sna alabilir bence.

[Eg]-col

Vp polar- [eg]

• 4 Kasım 2014 21:04

Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif) Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balbasur -- 5 Kasım 2014; 5:15:45 >

• quote:

4 Kasım 2014 21:04

Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif) Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif)

Dk nın lgdyi yenişi üstüne tf nun lv yi yenişi kaçtı gene yolo lar :D

• 5 kasim 2014 20:50
  • idol csw macında csw'ye yuklu miktarda yatırmayı dusunuyorum.idol önüne gelene yeniliyo bu aralar
    johnny de sagı solu belli olmuyor alır diye dusnuyorum. 3-4dolarlık item atcam onlara da
    newbee-cdec idol-execration maclarında newbee ve execration banko ama oranları çok dusuk
  • ozmen_bey kullanıcısına yanıt
    Idol konusunda hic bir fikrim yok. Amator takim maclarini izlemiyorum. Yardimci olamicagim.

• Balbasur kullanıcısına yanıt
    m5 fnatic macına ne diyosun m5e oynayasım var ama bilemedim. 2 gundur zararım buyuk bugun biyerden kurtarmam lazım.
  • ozmen_bey kullanıcısına yanıt
    Postponed

Yaklasik 3-4 saat sonra yeni bet tahmini yapicam bakalim

•  Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif)

Buda benim tahminlerim
  • Hocam eg maçı çok riskli söyleyeyim

• Eg-c9 : cok acayip riskli hocam. Keske oynamasaydiniz. (Eg fani)

Denial-hehe: denial alir gibi ama zaten itemler degeri yok. Onemli degil sanki

Leviathan-Swag : bilmiyorum takimlari. Ben oynamazdim bilmedigimden

• 6 Kasim 2014 13:08

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balbasur -- 6 Kasım 2014; 21:09:00 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.