Bildirim
Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif) (33. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kutsalizm
Böbreğimi FDye Bastım Bekliyorum
Neyse Bir Tane Daha Var -
bugün noluyor anlamış değilim. hiçbir maç tutmadı. neyse artık kısmet değilmiş yarına tutar -
quote:
Orijinalden alıntı: DotacıKURABİYE
bugün noluyor anlamış değilim. hiçbir maç tutmadı. neyse artık kısmet değilmiş yarına tutar
na'vi de olmasa kazanamayacaz -
Yeni tahminler
Tahminlere başlamadan uyarı : Lütfen kaybedip beni suçlayacaksanız sağ üstteki çarpı butonuna tıklayıp burayı terkedin
Uyarı 2 : Best of 1 maçların hiçbirine oynamanızı tavsiye etmiyorum.Fakat yine de siz bilirsiniz, ben tahminimi yaparım gerisini size bırakırım
Immunity vs. [FD]: bugün bir bo1'de kaybetti diye fd güçsüz takım mı denilecek? bu maçta kazanabileceklerini umuyorum
[ii] vs. Msievo GT : Bo1 lerde son zamanlarda iyi olan iki takım var karşımızda. fakat ii bana göre bir tık daha önde bir takım. best of 1 ve riskli bir maç. her şey olabilir
mski vs. [Johnny] : JayBimbo mineski'den ayrıldı. büyük ihtimal standinle oynayacaklar.Johnny diyorum.
[mith] vs. invasion: bo1 bir maçta invasionun mith'e kaybetmesini umuyorum ki mith son zamanlarda pek de fena sayılmaz
kpg vs. [tinker] : koca bir throw dışında hiçbir şey tinkerin bu maçı almasını engelleyemez
[secret] vs. cleave : üsttekinin aynısı
[navi] vs. kpg : yeni navi veri sıtrong.
[navi] vs. cleave : yeni navi harika
fazla sürpriz olabilir maçlar bo1. iyi şanslar
-
beyler lgd vs. ig maçı var. LGD, DK'den MMY ve VG'den Sylar'ı ve IG'den Faith'i transfer etti. IG ise kadrosunu Çin MMR birincisi June ile güçlendirdi. Avantajlı taraf olarak ben LGD'yi görüyorum ama BO1 olması caydırıcı. -
ne mmr birincileri standin katılıp sıçtı batırdı oyunu , isterse 1000k mmr olsun takımla uyuşmayınca olmuyor -
quote:
ne mmr birincileri standin katılıp sıçtı batırdı oyunu , isterse 1000k mmr olsun takımla uyuşmayınca olmuyor
bu arada 2de 0 gidiyorsun bugünJune iyi player CIS'ten geldi takıma YYF'in yerini doldurmaya çalışacak
-
chuan - faith ikiliside yok ben lgdye girdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsewiir -- 30 Ağustos 2014; 15:49:47 > -
bo1 maçlara oynamayın diyorum zaten , orada oynayan da ben değilim -
lgd böbrek mod kazandı beyler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CamdanBardak -- 30 Ağustos 2014; 17:32:43 > -
reis itemlerin degeri güzelde razor hariç çöp be. brewi direk yatır gitsin diyorum tipe bak. böyle item mi olur amk ? (kıskandı) -
quote:
reis itemlerin degeri güzelde razor hariç çöp be. brewi direk yatır gitsin diyorum tipe bak. böyle item mi olur amk ? (kıskandı)
o brew itemini ne zamandır takas ederek almaya çalışıyordum da bulamamıştım iyi olduspirit form'dan bir tane daha var geçen eye of avernus'tan düştü bir tane daha vereyim sana çekiliş yap
-
-
titan vs mvp.phoenix maçında titanda kyx.xy ohaiyo ve net oynicak mı acaba ? mushinin takımında oynamışlardı geçen gün ama hala titan kadrosunda görünüyolar
yolo dedim bastim beyler standinle oynicaklarını açıkladı titan. eski oyuncuları olmadığını umuyorum risk yoksa kazanç yok
edit2: mushi oynuyomuş titanda standin olarak çevirin titana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsewiir -- 31 Ağustos 2014; 14:40:39 >
-
Ben bu loungenin ta girecem ama böyle iş olur mu ya istediğim maçlarda botlar bir türlü açılmaz yüklü girip kazanıcağım maçlar gider,gider başka maçlara basarım bide uslanmadım 25 doları çöp ettim,var mı çok iyi bi maç tahmini olan kalan 1 dolarıda basıcam :D -
Ulan kalan 2 doları c9 a basıcaktım çok acayip aklımdan geçti 9 dolar kazanıcaktım,ulan navinin tinkere 13 dk da gg çektirmesinin gazın gelip naviye bastık ya. -
konu öldü galiba -
konuyu diplere göebiliriz -
beyler geçen gün navi c9da yüklü bir item kaybettim bi iki üç gün ara verdim iki üç gün sonra gelin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X