Şimdi Ara

Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
4
Favori
31.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir dolardan az bir durumdan bugünlere gelmemin tek sebebi SEA BO1'ler arkadaşlar.Arrow sağolsun,adam gibi bir maç kazanamayarak beni bugünlere getirdi .Bu şekilde yüksek oranlı takımlara trash bet'ler de iyi oluyor,2 tane kazanmışlığım var.Bakalım bu ne olacak...
     Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeFSuH -- 29 Ağustos 2014; 17:08:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutsalizm

Böbreğimi FDye Bastım Bekliyorum

Neyse Bir Tane Daha Var
  • bugün noluyor anlamış değilim. hiçbir maç tutmadı. neyse artık kısmet değilmiş yarına tutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DotacıKURABİYE

bugün noluyor anlamış değilim. hiçbir maç tutmadı. neyse artık kısmet değilmiş yarına tutar

na'vi de olmasa kazanamayacaz
  • Yeni tahminler

Tahminlere başlamadan uyarı : Lütfen kaybedip beni suçlayacaksanız sağ üstteki çarpı butonuna tıklayıp burayı terkedin
    Uyarı 2 : Best of 1 maçların hiçbirine oynamanızı tavsiye etmiyorum.Fakat yine de siz bilirsiniz, ben tahminimi yaparım gerisini size bırakırım

Immunity vs. [FD]: bugün bir bo1'de kaybetti diye fd güçsüz takım mı denilecek? bu maçta kazanabileceklerini umuyorum

[ii] vs. Msievo GT : Bo1 lerde son zamanlarda iyi olan iki takım var karşımızda. fakat ii bana göre bir tık daha önde bir takım. best of 1 ve riskli bir maç. her şey olabilir

mski vs. [Johnny] : JayBimbo mineski'den ayrıldı. büyük ihtimal standinle oynayacaklar.Johnny diyorum.

[mith] vs. invasion: bo1 bir maçta invasionun mith'e kaybetmesini umuyorum ki mith son zamanlarda pek de fena sayılmaz

kpg vs. [tinker] : koca bir throw dışında hiçbir şey tinkerin bu maçı almasını engelleyemez

[secret] vs. cleave : üsttekinin aynısı

[navi] vs. kpg : yeni navi veri sıtrong.

[navi] vs. cleave : yeni navi harika

fazla sürpriz olabilir maçlar bo1. iyi şanslar

• beyler lgd vs. ig maçı var. LGD, DK'den MMY ve VG'den Sylar'ı ve IG'den Faith'i transfer etti. IG ise kadrosunu Çin MMR birincisi June ile güçlendirdi. Avantajlı taraf olarak ben LGD'yi görüyorum ama BO1 olması caydırıcı.
  • CamdanBardak kullanıcısına yanıt
    ne mmr birincileri standin katılıp sıçtı batırdı oyunu , isterse 1000k mmr olsun takımla uyuşmayınca olmuyor
  • quote:

ne mmr birincileri standin katılıp sıçtı batırdı oyunu , isterse 1000k mmr olsun takımla uyuşmayınca olmuyor

bu arada 2de 0 gidiyorsun bugün June iyi player CIS'ten geldi takıma YYF'in yerini doldurmaya çalışacak
  • chuan - faith ikiliside yok ben lgdye girdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsewiir -- 30 Ağustos 2014; 15:49:47 >
    bo1 maçlara oynamayın diyorum zaten , orada oynayan da ben değilim
  • lgd böbrek mod kazandı beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CamdanBardak -- 30 Ağustos 2014; 17:32:43 >
    reis itemlerin degeri güzelde razor hariç çöp be. brewi direk yatır gitsin diyorum tipe bak. böyle item mi olur amk ? (kıskandı)
  • quote:

reis itemlerin degeri güzelde razor hariç çöp be. brewi direk yatır gitsin diyorum tipe bak. böyle item mi olur amk ? (kıskandı)

o brew itemini ne zamandır takas ederek almaya çalışıyordum da bulamamıştım iyi oldu spirit form'dan bir tane daha var geçen eye of avernus'tan düştü bir tane daha vereyim sana çekiliş yap

• Bugünün Hasılatı (Tamam Vurmayın )

• titan vs mvp.phoenix maçında titanda kyx.xy ohaiyo ve net oynicak mı acaba ? mushinin takımında oynamışlardı geçen gün ama hala titan kadrosunda görünüyolar

yolo dedim bastim beyler standinle oynicaklarını açıkladı titan. eski oyuncuları olmadığını umuyorum risk yoksa kazanç yok

edit2: mushi oynuyomuş titanda standin olarak çevirin titana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsewiir -- 31 Ağustos 2014; 14:40:39 >

• Ben bu loungenin ta girecem ama böyle iş olur mu ya istediğim maçlarda botlar bir türlü açılmaz yüklü girip kazanıcağım maçlar gider,gider başka maçlara basarım bide uslanmadım 25 doları çöp ettim,var mı çok iyi bi maç tahmini olan kalan 1 dolarıda basıcam :D
  • Ulan kalan 2 doları c9 a basıcaktım çok acayip aklımdan geçti 9 dolar kazanıcaktım,ulan navinin tinkere 13 dk da gg çektirmesinin gazın gelip naviye bastık ya.
  • konu öldü galiba
  • konuyu diplere göebiliriz
  • beyler geçen gün navi c9da yüklü bir item kaybettim bi iki üç gün ara verdim iki üç gün sonra gelin
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.