Şimdi Ara

profesyonel foto .makinesi veya video kamera tavsiyesi istiyorum??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • limitim 1 milyar bu fiayata kadar alabileceğim en iyi profesyonel fotoğraf makinesi isstiyorum video çekimide çok ii olsun veya video kamera tavsiyesi istiyorum onunda foto çekimi de ii olsun??

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhants61

limitim 1 milyar bu fiayata kadar alabileceğim en iyi profesyonel fotoğraf makinesi isstiyorum video çekimide çok ii olsun veya video kamera tavsiyesi istiyorum onunda foto çekimi de ii olsun??

Abıcım sen ne dedıgının farkında mısın ?

Hem PROFESYONEL FOTOFRAF MAKINESI ıstıyorsun

HEM VIDEO Ceksın dıyorsun

ıkısı oldu mu sımdı
  • parasını bilmem de D90 galiba aradığın
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhants61

limitim 1 milyar bu fiayata kadar alabileceğim en iyi profesyonel fotoğraf makinesi isstiyorum video çekimide çok ii olsun veya video kamera tavsiyesi istiyorum onunda foto çekimi de ii olsun??

kolay gelsin deyim vallaha 1 milyara 'profosyonel' ve de video cekimi cok iyi olan fotograf makinesi..bulursaniz bana da haber edin lutfen..
    yanlis anlamayin ama forumda bir ton konu var bir zahmet edip 10 dakikanizi ayirsaydiniz eminin boyle bir istekle boyle bir konu acmazdiniz.
    Profosyonel makine bir milyarin cok uzerindedir.Sizin profosyonelden kastiniz sizin anlayacaginiz bicimde konusursak lensi degisen makinadir diye tahmin ediyorum.O makinalar D-SLR olarak adlandirilirlar ve video cekim ozellikleri Nikon'un son cikardigi D90 modelini saymazsak yoktur.Hatta boyle bir makine aldiginiz zaman fotograf cekmeye calisirken eger liveview ozelligi olmayan bir makina aldiysaniz LCD ekrandan da cekeceginiz goruntuyu goremezsiniz bunu pesin pesin soyleyim de aldiktan sonra hani bunun LCD si calismiyor falan demeyin.
    O yuzden bence siz 'profosyonel' olmayan kompak bir makine bakin ve foruma 10 dakikanizi ayirirsaniz bu konu ile cok sayida konu oldugunu goreceksiniz.

• PRO segment;

profesyonel  foto .makinesi veya video kamera tavsiyesi istiyorum??

1000TL'ye giriş seviyesi anca; o da kit lens ile...

Hem video hem güzel fotoğraf isteniyorsa slr-like sınıfı bi cihaz alınmalı; 600-1000 arasına bulunabilir ama SLR sistem hem de profesyönel sınıf... MİNİMUM 5000TL sadece gövde.
  • Bide kirlileri renklerini karıştırmadan yıkadımı tamamdır :)

Çok şey istiyosun dostum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haydoot -- 12 Eylül 2008; 3:25:50 >
  • "Bilinçli Tüketici" gerek; ne aldığını\istediğini bilmeden alan çok bu aralar...

*Bir mala bu kadar para veriliyorsa en azından araştırılması gerek bi nebze, neyin ne olduğu\olamayacağı bilinmeli en azından. Hani bu elinde 50.000TL ile uçan araba almak istemeye benzedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir haftada butcede %100 artis ve dijitalden profesyonele gecis, arti actigi forumda onerilere cevap vermeyis...

http://forum.donanimhaber.com/m_26264435/mpage_1/key_//tm.htm#26264435
  • tavsiye edeyim madem hasselblad digital back 39 000 euro avrupa satış fiyatı kamera olarakda japon malı ikegami stüdyo tipi kameralar var 3 milyon 300 bin dolar civarında.
  • benim profesyonelden kastım slr -like tipi bi cihazdı normal fotoğraf makinalarının biraz daha gelişmişi galiba..genelde 600 -1000ytl arası oluyolar. yanlış yazdım aslında 1000 ytl ye tab i bulamam o makinlardan profsyonel diye tabir edilen
  • sana kamera olarak ikegami 720p öneririm.sadece 300 000 dolarcık.1280*720 progressive hd kameradır fujinon lens kullanır.
  • olympus 560 veya 570 alabilirsin. veya panasonic fz28. hatta canon g9 tavsiye ederim, zoom'u cok yok ama fotograf kalitesi cok cok iyi ve tum manuel ayarlar var alette
  • Sony CyberShot DSC-H9 Fotoğraf makinesi, yarı profesyonel bir makina. Fakat Carl Zeiss Vario-Tessar objektie sahip ve 8.1 Megapiksel çözünürlükle 3200 ISO hassasiyetinde fotoğraf çekilebiliyor. DSC-H9 yarı profesyonel bir makine olmasa da HD 1080 çıkışının olması bence oldukça güzel bir özellik Fiyatı da 1000 YTL seviyesinde Video özelliği olarak VGA formatında (640x480) saniyede 30 kare çekebiliyor.http://www.gezveal.com/sonycenter/dijital-kompakt-fotograf-makineleri-cyber-shot/sony-cyber-shot-dsc-h9-dijital-fotograf-makinesi/PhotoAndCamera/1/tr-TR/1/Details.aspx

• Canon S5 Fuji 9600fd
  • Bir kere en yii kamerayı almakla iş bitmiyor onu en randımanlı şekilde kullanabilecekmisin?Fotoğrafçılık ve ışık bilgin ne düzeyde.???Param var makina otomatik basarım düğmesine çeker yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackeyesksk

Bir kere en yii kamerayı almakla iş bitmiyor onu en randımanlı şekilde kullanabilecekmisin?Fotoğrafçılık ve ışık bilgin ne düzeyde.???Param var makina otomatik basarım düğmesine çeker yok.

neden yok? slr almiyor ki. tum sayilan modellerin cok guzel otomatik modlari var. 2-3 ay otomatik cekip sonra ogrenir, oldu bitti.
    D3 veya EOS-1 almiyor ki super bilgisi olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haydoot

Bide kirlileri renklerini karıştırmadan yıkadımı tamamdır :)

Çok şey istiyosun dostum...

Bu aralar tavsiye isteyenler iyice fantaziye vurmayi basladi işi..

Video olmazsa olmazinsa 1000ytlye video ceken SLR-like sınıfından bir makina ,kılıf ,hafiza karti falan filan alabilirsin. Cebindede üc-bes birşey kalir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.