Şimdi Ara

profesyonel fotoğraf makina önerisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
17.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

profesyonel fotoğraf makina önerisi

1.Tek kare
    2.Coklu cekim
    3.Timer
    4.Timer 2 saniye
    5.Wireless
    6.Wireless Timer 3 saniye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spyda -- 15 Ağustos 2008; 22:08:30 >
  • O ben oluyorum sanirim.
    Ben az once de bahsettim, wireless derken cektiginiz fotograflari bilgisayariniza wireless olarak aktarmaktan bahsediyordum. Acik acik yazmama ragmen sizin bunu uzaktan kumanda olarak algilamaniz hos tabi : )
  • sadece uzaktan kumanda değil kullanırsanız ne işe yaradığını ozaman anlarsınız , hala yok diye iddia etmeyinde araştırın gidin kullanın.. foto aktarımını wireless ile yapan var sankide dünyada Allahım yaa nelerle uğraşıyoruz. >Neyse kusura bakma dostum özür dilerim kendi makinemde ne olduğunu kimseden öğrenecek değilim.. biz kullanalım gerisini diğerleri düşünsün..
  • Anlamiyorum, konu ozelligi kullanip kullanmadiginiz mi?
    Yoksa K10D'de bu ozellik var demenize ragmen olmamasi mi?
    Ben bu ozellik Pentaxta yok, almayin cok kotudur demedim ki. Bu ozellik D300'de var ama Pentax'ta yok dedim. Bunu yara edindiniz kendinize. Hala da cocuk gibi ayni seyleri soyleyip duruyorsunuz.
    Hala evet bu ozellik yok demiyorsunuz, kullanin da gorun hem o ozelligi kullanan mi var diye kelime oyunu yapiyorsunuz. Boyle ego gormedim alt tarafi parasini verip makine almissiniz, sanki mimarisini siz yaptiniz aletin.
    Grup olarak emeliniz bilgi paylasimindan ziyade satin aldiginiz makineleri overek tatmin olmak herhalde.
  • İyide abicim o ekran görüntüsünde görünen Wireless değil ki?
    Aynı görüntü benim K100D'dede var.

Drive mode
    Remote Control Unit.

Kablosuz bağlantıyla kontrol etmek için, buda kızılötesiyle oluyor deklanşörün altındaki kırmızı göz.

K10D ve K20D'de wireless olsa bunu var gücüyle duyururdu Pentax eminim sırf Pentax değil tüm firmalar. Yoksa Pentax bi güzellik yapıp duyurmayıp güzel bi özellik mi koymuş bütün Pentax'lara? Zira aynı görüntü benim K100D'dede var yukarıda söylediğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 15 Ağustos 2008; 22:23:45 >
  • ingilizce menüde direk wireless olduğu yazılı K10D ve K20D de diğer alt modellerde olmayabilir. Yok demeyin var olan şeye.. Neyse siz önce kullanın sonra yorum yapın diyorum ama dinleyen yok hala Allahım ya ne arkadaşlar var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ethros

Anlamiyorum, konu ozelligi kullanip kullanmadiginiz mi?
    Ben bu ozellik Pentaxta yok, almayin cok kotudur demedim ki. Bu ozellik D300'de var ama Pentax'ta yok dedim. Bunu yara edindiniz kendinize. Hala da cocuk gibi ayni seyleri soyleyip duruyorsunuz.
    Hala evet bu ozellik yok demiyorsunuz, kullanin da gorun hem o ozelligi kullanan mi var diye kelime oyunu yapiyorsunuz. Boyle ego gormedim alt tarafi parasini verip makine almissiniz, sanki mimarisini siz yaptiniz aletin.
    Grup olarak emeliniz bilgi paylasimindan ziyade satin aldiginiz makineleri overek tatmin olmak herhalde.

ya oyle diyorsun da biz para verdik ve memnunuz.Wireless aktarmak bana mantiksiz geliyor.Kart cikart okut hem aktarma daha hizli olur hem daha guzel.Topic olarak bunu diyorsak diyoruz ki o kaliteli bir urun ayni parasina Nikon yada Canon al.
    Walla boyle tartismalar sonra kimseye ne tavsiye ne de baska birsey demesim geliyor.

• ya bırak alexy sanki kızıl ötesi 10 metre mesafeden çalışıyorda biliyormuş gibi yorum yazıyorlar ukala bir tavırla.. neyse hayırlı geceler.. siz wireless ile aktarmaya devam edin ben çekemiycem daha fazla bu muhabbeti, fotoğraf çekmek varken yazık geçen zamana
  • Ben de pentaximdan memnunum ama sahibi olmadigi ozellikleri birisi soyledigi zaman; "O ozellik var bilmeden konusma" veya "Olsa ne olacak" gibi tavirlar vermiyorum. Birisi farklari sormus soyledim, sizin isinize yaramayabilir ama belki o arkadasin bir sekilde isine yarayacak bir ozellik. Bu ozellik sizin veya benim isime yaramayacak diye, soruldugunda bunu belirtmemezlik yapamayiz bence. Cunku yeri geldiginde islevsel olabilecek bir ozellik. Cok ciddi bir acikhava cekiminde can kurtarici olabilir mesela, studyoda sizi kablo karmasasindan kurtarabilir ayni sekilde. Basit seyler ama zaten bir yerden sonra makinelerde bu gibi lukslere de para oduyorsak, bu detaylari da dusunmeliyiz. Sonucta bunlara para veriyoruz veya bunlara sahip olmayan bir makineye para veriyoruz. Ne aldigimizi bilmeliyiz veya almadigimizi.

Bu farki belirttim diye bu kadar uzerime gelinmesini ve alinganlik yapilmasini anlayamadim.K20D'ye kotu demisim gibi davranildi, alakasi bile yok. Bu gereksiz hassasiyeti ve akabindeki kirici tutumu anlayamadim ve bir bilgi paylasim ortamina yakistiramadim. Daha fazla uzatmiyorum, kendimi yeterince ifade ettigimi dusunuyorum.

Saygilar.

quote:

Orjinalden alıntı: Spyda

quote:

Anlamiyorum, konu ozelligi kullanip kullanmadiginiz mi?

ya oyle diyorsun da biz para verdik ve memnunuz.Wireless aktarmak bana mantiksiz geliyor.Kart cikart okut hem aktarma daha hizli olur hem daha guzel.Topic olarak bunu diyorsak diyoruz ki o kaliteli bir urun ayni parasina Nikon yada Canon al.
    Walla boyle tartismalar sonra kimseye ne tavsiye ne de baska birsey demesim geliyor.

• Arkadaşlar burası karışmış.Wireless kablosuz olarak fotoğraf aktarmak için kullanılır, remote kontrol o d300 dede wireless var o zaman sadece ismi wireless olarak adlandırmış görevini yapıyormu yapmıyor?Ne var bu kadar büyütecek bende wireless var deyince kablosuz bilgisayar bağlantısı zannetmiştim:)
  • ya işte waolan şeye yok diyor makinede yazanamı kullandığınamı yoksa bilmeyenemi inanacak millet şaşırdı.. sanki fotoğraf kalitesini doğrudan etkileyen bir faktör gibi bilmediği halde ısrar ediyorlar. kızıl ötesi o mesafeden hişbişey yapamaz bunuda bilmiyorlar. Neyse uzadı boş yere. Olsa sanki kullanacaklar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Arkadaşlar burası karışmış.Wireless kablosuz olarak fotoğraf aktarmak için kullanılır, remote kontrol o d300 dede wireless var o zaman sadece ismi wireless olarak adlandırmış görevini yapıyormu yapmıyor?Ne var bu kadar büyütecek bende wireless var deyince kablosuz bilgisayar bağlantısı zannetmiştim:)

Ben de ondan bahsediyordum zaten, bu da ucuncu belirtisim oldu.
    Yazdiklarim okunmuyor sanirim.
    Yine belirteyim, wireless derken bilgisayara kablosuz baglamaktan bahsediyorum uc bes dolarlik uzaktan kumandalardan degil.
  • Yani kısaca K10D ve K20D'de Wireless yoktur...
    Remote Control vardır, yani kızılötesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Yani kısaca K10D ve K20D'de Wireless yoktur...

Birinci sayfada bunun aynisini dedim diye buraya geldi konu.
    Basina is aldin anlayacagin : )
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Yani kısaca K10D ve K20D'de Wireless yoktur...

Birinci sayfada bunun aynisini dedim diye buraya geldi konu.
    Basina is aldin anlayacagin : )

Yukarıda Spyda'nın eklediği ekran görüntüsü şu anda elimde olan K100D'dede mevcut... O zaman benim makinedede wireless var
  • ethros a katılıyorum adaletli yaklaşımları var
  • şunu baştan söliyim ben her 2 taraftada değilim

sadece şunu merak ediyorum wireless diye tabir ettiğiniz uzaktan kumanda cihazı mı yoksa kablosuz olarak dosyaları aktarmaya yarayan sistemin/protokolun adı mı??

eğer bahsedilen şey uzaktan kumanda ise ona wireless dememek lazım, yok 2.si ise k20d yi sensöründen öpmek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sepulturgay

şunu baştan söliyim ben her 2 taraftada değilim

sadece şunu merak ediyorum wireless diye tabir ettiğiniz uzaktan kumanda cihazı mı yoksa kablosuz olarak dosyaları aktarmaya yarayan sistemin/protokolun adı mı??

eğer bahsedilen şey uzaktan kumanda ise ona wireless dememek lazım, yok 2.si ise k20d yi sensöründen öpmek lazım

• Valla ben hala K20D de wireless=fotoğrafları kablosoz pc ye aktarma bir nevi Bluetouth varmı yokmu anlayamadım vede merak ediyorum artık

ama sanırım nikon d300de var yokmu yoksa?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.