Şimdi Ara

Profesyonel makine yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze iyigünler..Sizden bir ricam olucak.Profesyonel bir makine almak istiyorum.Çok fazla detay bilmiyorum.Fiyat aralığı 1600'e kadar diye düşünüyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

• Bu fiyat aralığında profesyonel makine bulamazsınız.
    Onun yerine size
    Canon eos 350D-400D
    Sony A100
    Pentax K100D

taysiye edebiliriz.
  • Almak istediğim tip zaten bu tip bir makine..Detay bilmiyorum derken bunu kastedmiştim.Ben bunları profesyonel zannediodum.
  • yeni bir kullanıcı olmanız göz önüne alınırsa canon 400D veya nikon D40 - D40x modelleri sizin için uygun olacaktır. fiyatları 1300 - 1600 arası olması gerekiyor. pentax 100D modeli de düşünülebilir, ama canon veya nikon'u öncelikli olarak düşünmenizi tavsiye ederim
  • çok teşekkür ederim.Bu arada canon'un 40D diye bir modeli gelicekmiş yanılmıyorsam.Beklemekte fayda varmı??Birde Canon'mu??Nikon'mu??Sony pek bunlara yaklaşamıyor yanılmıyorsam bu kategoride?
  • Bekleme onu, gelmesi uzun sürer gelse bile türkiye garantili fiyatı 3000-4000 ytl yi bulur
  • servis ağı ve tecrübelerini düşünürsek canon veya nikon tercih etmek daha iyi olur. sony digital SLR makinalarda daha yeni olduğu için çok da tavsiye etmem açıkçası.
    canon veya nikon tercihine gelirsek, bunu sizin seçmeniz gerek, öncelikle fotoğraf örneklerine bir göz atabilirsiniz ve daha sonra da iki markanın modellerini ayrı ayrı incelersiniz, buna göre hoşunuza gidene karar verirsiniz.

40D modeli büyük ihtimalle eylül ayında veya daha sonraki aylarda açıklanacak, türkiye'ye gelmesi ise 2008'i bulabilir. fiyat olarak yurtdışında 1400$ civarında olacağı söyleniyor, bu makinayı beklemenize gerek yok açıkçası, mevcut modeller sizin için ve birçok kullanıcı için geniş kapasitede özellikler sunuyor zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Profesyonel Bilgisayar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mysteryman

çok teşekkür ederim.Bu arada canon'un 40D diye bir modeli gelicekmiş yanılmıyorsam.Beklemekte fayda varmı??Birde Canon'mu??Nikon'mu??Sony pek bunlara yaklaşamıyor yanılmıyorsam bu kategoride?

Bana sorarsan henüz bu işe yeni heves sarmış biri için CANON D40 ı beklemenin hiç ama hiç faydası olmayacaktır.Çünkü yeni cıkacak olan bu modelin hem fiyatı 'Flywalker' ın sana önerdiği modellere oranla cok daha yüksek olacaktır hemde bu modellere oranla daha üstün özelliklere sahip PROFESYONEL sınıfa girecek bir modele benziyor.
    Dogal olarak böyle bir Fotoğraf makinasını kullanmakta daha önceden pek tecrübesi olmayan biri içinde pek kolay olmayacaktır.
    'Flywalker' ın sana tafsiye etmiş olduğu modeller bence senin ihtiyacını fazlasıyla karşılayacaktır.
    CANON mu,NİKON mu sorusuna gelince...
    Bu sorunun cevabı aslında hiçbirzaman tam olarak verilemedi.Bu tercihi yapmak tamamen sana kalıyor.

• Zaman Aralıklı çekim modu ile belli bir aralıkta ve sizin belirlediğiniz bir kare sayısı kadar arkası arkası çekim yapmak mümkün. Zaman aralıklarını 10, 30 sn, 1, 5, 15, 30 dakika, 1, 3, 6, 12 ve 24 saat olarak belirleyip 2 ila 99 kare arası çekim yapabiliyorsunuz. Özellikle belli zaman aralıklarında otomatik fotoğraf çekmek isteyen kullanıcılar (örneğin astronomi alanında çalışanlar) için önemli bir fonksiyon.
    http://www.uruninceleme.com/incelemedetay.aspx?Id=64

Bu özellikler kodak p712'ye ait.Ve bu özellik benim almak istediğim makinede olması şart..
  • o zaman sizin fotoğraf makinasını ne amaçlar için kullanacağınızı ve ne tür özellikler istediğinizi belirlemeniz gerekiyor,
    bunları belirtirseniz isteğinize göre daha uygun öneriler yapılır.
  • Bu istediğim özellik ne olarak geçiyor beni onu öğrenmek istiyorum.Onun dışında önermiş olduğunuz makineler bana göre olan makineler onlardan birini alıcam zaten..ama bu özellike olsun istiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mysteryman

Herkeze iyigünler..Sizden bir ricam olucak.Profesyonel bir makine almak istiyorum.Çok fazla detay bilmiyorum.Fiyat aralığı 1600'e kadar diye düşünüyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

bu fiyat aralığında bir makine bulabilmen normal; sana şöyle bir fiyat verebiliirim; 1,680 YTL ye Canon 400D'yi satan yer biliyorum ayrıca bu fiyata tüm kartlara 10 ay taksit imkanı ve Ayrıca nakit alımlarda da %10 indirim yapıyorlar.. Ayrıca yanında Tripotunu ve Orjinal Çantasını hediye olarak veriyorlar.

Ki, Canon 400D alabileceğin ve profesyonele başlayabileceğin en iyi makinelerden biri..

10.1 megapixel
    Kendinden toz temizleme özelliği olması çok büyük bir avantaj sağlıyor rakiplerine göre..
    üzerinde 18*55 standart lens ile birlikte geliyor.

Zaten Canon biliyorsun yuklarıda arkadaşların vermiş olduğu markalara bakarsan Canonla kıyaslanması mümkün bile dğeil, çünkü Canon sadece fotoğrafçı ve kendi lenslerini kendiinin üretiyor olması ve dünyada ki şuan en iyi üreticilerden biri olması diğerlerinin şansını azaltıyor.

Daha fazla konuda da yardımcı olurum seve seve..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teamarks -- 28 Temmuz 2007; 16:30:51 >

• BEN panasonicte jvc de sonyde conan da kullandım
    EN İYİSİ SONY ÇÜNKÜ NEDENCARL ZEİSS VARİO SONNAR MERCEK MESELA TESSAR ONUN KADAR İYİ DEĞİL ŞUANDA FX-1 SONY 7,5 MİLYAR VARİO SONNAR VAR ÜZERİNDE SONY GÜZEL OLMASININ SIRRI BU TABİ SONYNİN KENDİ MERCEKLERİ VAR ODA Hİ8DE KULLANILIR ZATEN ONUN İÇİN Hİ8LER UCUZ AMA TABİKİ MATRİX CANONUN BİR MODELİYLE ÇEKİLDİ O DA TABİKİ ODA CARL ZEİSS OLMASADA ZÜPERRRRRRRR Bİ MAKİNE
  • Flywalker ve Teamarks arkadaşlar güzel bi şekilde açıklamışlar kardeşim.
    ben de derim ki Canon 400D ile Nikon D40x modelleri aynı sınıftalar. ve özellikleri tamamen aynı desek pek yanlış olmaz. ikisi de tartışmasız marka ve modeller.üreticileri tam senin gibi profesyonele yeni adım atan kullanıcıları hedefleyerek üretmişler bu modelleri. yani hangisini alırsan pişman olmazsın. bence ikisi arasında karar ver ve al. zaten biraz inceledikten ve kullandıktan sonra bir markanın fanatiği oluyosun. bu da çok güzel bişey bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasarvideo

BEN panasonicte jvc de sonyde conan da kullandım
    EN İYİSİ SONY ÇÜNKÜ NEDENCARL ZEİSS VARİO SONNAR MERCEK MESELA TESSAR ONUN KADAR İYİ DEĞİL ŞUANDA FX-1 SONY 7,5 MİLYAR VARİO SONNAR VAR ÜZERİNDE SONY GÜZEL OLMASININ SIRRI BU TABİ SONYNİN KENDİ MERCEKLERİ VAR ODA Hİ8DE KULLANILIR ZATEN ONUN İÇİN Hİ8LER UCUZ AMA TABİKİ MATRİX CANONUN BİR MODELİYLE ÇEKİLDİ O DA TABİKİ ODA CARL ZEİSS OLMASADA ZÜPERRRRRRRR Bİ MAKİNE

İlginç bir yorum olmuş.
    Birde ne için yapıldığını anlayabilseydik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.