Şimdi Ara

Profesyonel Olma Düşüncesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba son 2 aydır bunun için çabalıyorum ilk önce kendim hakkında bilgi vereyim ingilizcem orta seviye (altyazısız dizi izleyebiliyorum o anlamda orta),oyunda 2100 saatim var global olduktan sonra faceit geçtim 178 maç 9 lvlim 1.19 kd %42 hs oranı ile günde 8 saat pc ile ilgilenebilme imkanım var bir takımım şimdilik yok arkadaşlarım var ama takım sayılmayız oturup çalışmıyoruz. Kendime göre bir program yaptım hemen hemen 7-8 saat sürüyor her gün uyguluyorum 5 gün önce premium aldım diamond liginde başlattı yaşım 19 benim asıl sorum profesyonellerin hayatlarını okuyorum hepsi en az 10 yıllık cs oyuncusu profesyonel olup bu işten para kazanmak için bundan 2-3 sene sonra bir şeyler elde edemezmiyim ? Bu birazda şans mı ? hiç bilmiyorum en ufak bilgiye bile ihtiyacım var bu konuda teşekkürler

Programım;
    15 Dakika Osu!
    10 Dakika Surf
    15 Dakika Aim Botz
    20 Dakika Training center 1.5
    15 Dakika Bananagaming map ve Aim trial
    30 Dakika training_aim_dark
    15 Dakika Recoil Master
    30 Dakika Pistol FFA
    20 Dakika HS DM
    20 Dakika FFA
    20 Dakika 1v1 arena
    20 Dakika awp_cup
    20 Dakika Grenade Work
    20 Dakika Retake
    40 Dakika Demo
    180 Dakika 3 Faceit Maç

Çalışmama katmam gereken bir şey veya şuna daha çok eğilsem benim için daha faydalı olacağını düşündüğünüz bir şey var mı ?

• Cs olayında geçerli mi olur bilmiyorum da Lol'de takımlara girmek isteyenlerden eu westte master - challenger kümlerinde olan Türkleri takip ediyorlar belki sende devamlı olarak sıralama yaparsan neden olmasın :)
  • Hiç birine gerek yok torpil lazım her yerde olduğu gibi.
  • Üstteki arkadaşın dediği gibi ne kadar yetenekli olursan ol torpil lazım. Profesyonel çalışma ortamıyla amatör çalışma ortamı bir olmuyor. Sen ne kadar iyi bir oyuncu olursan ol "sponsorlu" takımlar seni istemezse kendi başına sürüklenip gidiyorsun bi yerlere.

Benim bir arkadaşım vardı maaşlı oyuncu arıyorlardı 2-3 ay önce İstanbul bakırköy tarafında sanırım istersen pm at akşam işten geldiğimde bir konuşayım kendine güveniyorsan oyunculuk anlamında.
  • türkiye de yaşadığımız için zor malesef.

şimdi sen 1-2 sene daha yaşın ilerleyince sana şöyle diyecekler çünkü "olm kaç yaşına geldin hala oyun mu oynuyosun?" ki yaşın oyuna hala gayet müsait olduğu halde. virtus pronun yaş ortalaması 30 nerdeyse ama anlatamıyoruz.

program konusuna fazla yorum yapamıycam, yukarda saydıklarını sürekli yapıyorsan iyi bence ama her birinden karışık 20dk yapacağına bence aim ağırlıklı olanlara ve maç atmaya daha fazla zaman ayır. çalıştığın her şeyi gösterdiğin tek yer maç ve 180 dk dediğin 3 maç falan yapar. az.

faceitte 10 lvl olduktan sonra oynamaya devam ettikçe zaten muhtemelen dikkat çekersin, bir takım bulursun senin gibi oynayanların kurduğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 12 Temmuz 2017; 9:25:59 >
  • bahsettiğin çoğu oyuncu gibi cs geçmişin yoksa dikkat çekmek için çok yetenekli olman lazım. kendi çevremden viresseyi örnek vereyim csye csgo ile başladı. çok yetenekli birisi neredeyse hiç aim çalışmadan faceit 2800 elo 1.7kd esea 18 rws falan oynuyor. oyunun başlarında beraber oynuyoduk ama ciddi değildi çalışmıyorduk vs. bir tane esl turnuvasında canlı yayında eski zone esportsa(mini kerimhan opcn realzy rip) karşı oynadık. maçtan sonra ikimize profesyonel teklif geldi ben başarılı olamayacağımı bildiğim için kabul etmedim. viresse ordan yürüdü hwa dahil bir sürü takımda oynadı şu an da toa'da oynuyor. yani yetenekli ve şanslı olman lazım. çalışmaya devam et elbet bir gün birisi keşfeder yolunu bulursun. arkadaşlarınla ciddi oynamaya başla ya da iyi kötü ciddi oynayan bir takıma gir ne kadar erken takım oyununa başlarsan o kadar iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 12 Temmuz 2017; 10:11:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7-8 saat mi ? puahhaha

gençliğini öldürüyorsun boş bir oyun karşısında boş hayallerle

nice life
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar aciz adamsın. Sen gidip konu dışında takılsana

• Yaptığın antreman çok uzun ve saçma. Mesela osu'yu cs'den farklı bir şey olsun hem de aimime yardımcı olsun diye düşünerek oynuyorsan tamam. Ama köpek gibi çalışmaya da gerek yok

20-30 dakika aim botz
    1 saat ffa dm
    20-30 dk only hs ffa pistol veya rifle
    gerisini full pug atarsan çok daha verimli olur

sonuçta iyi oynuyorsan karşına da iyi oynayanlar gelecek, nasıl oynadıklarını, rotasyonları falan her şeyi daha iyi kavrayacaksın. 3 faceit maçıyla nası verim alacaksın. ha fpl seviyesine gelirsin, istersen sadece dm oynayıp antreman yap ama takım bulabilmen için de belirli bir ligde olman gerekiyo, oraya çıkana kadar oyunculara adapte olmak hem daha az yorucu olur hem daha çok maç atarsın

bana kalsa ben 15 dakika dm girip full maç atarım da sen çok çalışmak istiyon herhalde
  • ya çok şey varmış gibi programda.yani yok recoil master yok awp cup falan gerek yok.

aslında çalışma süresi sana bağlı bazıları günde 5 saat çalışıyor diyorum 5 dakika olmasın o (tabiki içimden ) bazıları hacı abi günde 15 dakika yetiyor ya diyor ama iyi oynuyor.

15 dakika aim botz çalışıp 1.5 saat dm atsan yeter gibi geliyor bana, dmden sıkılmış oluyorsun arkadaşlarınla retake oynayarsın.
  • İyi bir arkadas grubun varsa veya solo oynamaktan zevk alıyorsan bu işe zaman ayır, ben cok iyi oynamama ragmen solo girmekten zevk almadigim ve tanimadigim kisilere karsi asiri flamer olmam sebebiyle oyundan zevk alamiyorum. Nasil gelisirim dersen de kısa sureli dm ve retake oyna geri kalan zamanında full match at, turnuvalari takip et ve pov demosuda izleyebilirsin

• Gerçekten konunuzu baltalamak için söylemiyorum umarım en iyi yerlere gelirsiniz ama bence bırak oyunu kafayı dağıtmak keyif almak için oyna diğer o bahsettiğin saatlerde de spor yap kültürel aktiviteler, arkadaşlarınla vakit geçir çok daha başarılı bir insan olacağınızdan eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

bahsettiğin çoğu oyuncu gibi cs geçmişin yoksa dikkat çekmek için çok yetenekli olman lazım. kendi çevremden viresseyi örnek vereyim csye csgo ile başladı. çok yetenekli birisi neredeyse hiç aim çalışmadan faceit 2800 elo 1.7kd esea 18 rws falan oynuyor. oyunun başlarında beraber oynuyoduk ama ciddi değildi çalışmıyorduk vs. bir tane esl turnuvasında canlı yayında eski zone esportsa(mini kerimhan opcn realzy rip) karşı oynadık. maçtan sonra ikimize profesyonel teklif geldi ben başarılı olamayacağımı bildiğim için kabul etmedim. viresse ordan yürüdü hwa dahil bir sürü takımda oynadı şu an da toa'da oynuyor. yani yetenekli ve şanslı olman lazım. çalışmaya devam et elbet bir gün birisi keşfeder yolunu bulursun. arkadaşlarınla ciddi oynamaya başla ya da iyi kötü ciddi oynayan bir takıma gir ne kadar erken takım oyununa başlarsan o kadar iyi

Hocam merhaba, arkadaşınızla hala görüşüyor musunuz bilmiyorum da arkadaşınızın maaşı vs ya da aylık ortalama geliri hakkında bir bilginiz var mı? Meraktan soruyorum herhangi bir amacım yok lowun tekiyim teşekkürler.

• Fırsatı ve zamanı var. Kendisine güveniyor, gelişime açık, balon bir egosu yok ki fikir soruyor.

Saygı duy!
  • Mesela bu oyunda herkesin en iyi diye kabul ettiği ayarlar vardır. Ekipmanın kalitesine, sağlamlılığına, kendi refleksine, oyun tarzına vs bakmadan 400 DPI oynamak ister ama asla oynayamaz. Bu yüzden en iyi antreman ve en iyi ayarlar, sürekli gelişme sağlayandır. Bunda da önemli olan bakış açısı...

Bende G300 vardı, fare 1300 DPI'dan önce kalkmıyordu, alan olsun diye ADDISON RAMPAGE marka büyük bir mouse pad aldım. Fare iyice gidince, Razer Lancehead aldım. Bu oyunda en önemlisi ekipman, özelliklede, fare, mouse pad ve monitör. Öncelikle bunlar sağlanmalı.

Ben daha iyi bir monitör veya mouse pad alabilirim ama... Silver başladım, silver troll oynadım. Sonra DMG'ye kastım, her maç 30 civarı vurup, kazanma garantisi olmamasından saldım. Sonra NOVA 1-2 civarına çektim, bir daha MGE oldu, 10 maçta 1 kere kazanıyorum anca ve şu an NOVA 3'e düşmek üzereyim. Çünkü sürekli RUSlar ve coğrafyası geliyor.

Antremanlarını eksiltme, yapabiliyorsan ESEA'da oyna. Kendine en az iki-üç arkadaş bul, takım olarak veya kişisel olarak sürekli turnuvalara katıl. Kompakt bir oyuncu olmaya ve takım oyuncusu olmaya özen göster. Entry fraggersın diyelim, yeri geldiğinde lurker ve supportta oyna. Scream'in çok iyi bir eğimi var ama zamanında sis-flaş atmaz, genelde söz dinlemez, takımın kimyasını bozar. Bunun tam tersi Coldzera, O'nu da tarif etmeye gerek yok. Birde heyacanlanmamak, sakin kalmak ve asla moral bozmamak çok önemli. Bir IGL kadar olmasada, oyunu okumak ve taktik yaratmakta, önemli bir artı olur.

Ülkemizde her ne kadar torpil herşeyin anahtarıda olsa, azmederek ve inanarak yapılan birşeyin karşısında hiçbirşey duramaz.

Her zaman şunu söylerim, insan ne olursa olsun, hayallerinin peşinden koşmalı. Hiçbirşey olmuyorsa, geriye dönüp baktığınızda içinizde keşke diye birşey kalmaz. Bu hayatta öyle amaçlar vardır ki, bu amaçlar için başarısız olmak bile bir başarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 13 Temmuz 2017; 16:49:49 >

• Yasadigin ulkeyle alakasi yok obur ulkelerde yasi buyuyene "aferin oyun oynamaya devam et oglum, bu oyunda gelecek var" mi diyorlar saniyorsun dunyanin her yerinde bu yasta ne oyunu derler.

Hayaline gelince. İstersen basarirsin. Misal su anki en iyi futbolcularla gecmisteki efsaneleri en iyi olduklari halleriyle kapistirsan efsaneler diz coker tovbe ister. Yeni gelen her zaman daha iyidir. Calisma programi vs 100 yillik birikimin sonucu hazirlanmistir.

Takimlara girmek zorsa, torpil istiyosa ve sen gercekten ordakilerden cok hakediyorsan; acarsin yt kanali kendi kitleni yaratirsin. O kadar iyi oynuyorsan emin ol millet izler. Gider kendi takimini kurarsin. Ustune kendi turnuvani duzenler(ufak capli tr lan mesela) kendi kendini yaratmis olursun. En sonunda gercekten hak eden adam majora da cikar, digerlerinden 10 yil sonra baslamis olsa dunyanin en iyi oyuncusu da olur.

• Maksimum çift keleş olan kişilerin fikir vermesi kadar saçma bu hayat.
    Yani çok fazla takmaya gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.