Şimdi Ara

Profesyonel slayt programı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eklediğim videlardaki gibi slayt yapabilceğim bir proğram önerirmisiniz

• Fazla profesyonel bir soru oldu sanırım:)
  • Bulunmuştur.
    adobe after effect
  • Sony Vegas Pro da kullanabilirsiniz video şeklinde introlar falan yapmıştım zamanında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

Sony Vegas Pro da kullanabilirsiniz video şeklinde introlar falan yapmıştım zamanında.

Sanırım Vegasta hazır projeler yok,adobe proje kaynağı olarak daha geniş ama inceleyeyim kardeşim sağolasın..
  • terimler karışmış biraz sanki. ben olayda slayt göremedim. bildiğin video düzenlemesi yapılmış.

belki bir şablon belki de çekim yapılan çift için özel hazırlanmış bir video var. o video içindeki bazı alanlara çiftin fotoğrafları eklenmiş/montajlanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpug

terimler karışmış biraz sanki. ben olayda slayt göremedim. bildiğin video düzenlemesi yapılmış.

belki bir şablon belki de çekim yapılan çift için özel hazırlanmış bir video var. o video içindeki bazı alanlara çiftin fotoğrafları eklenmiş/montajlanmış.

Bunu yapanlar slide show diyor ben de türkçeye böyle çevirdim.Videodan nasıl yapıldığına ve ne dendiğine bakabilirsin,hazır video projesinin üzerine fotoğraflar konularak slay gösterisi yapılmış.
    http://www.youtube.com/watch?v=H-dJMuX9X2A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panelci -- 20 Ocak 2014; 1:03:25 >

• panelci kullanıcısına yanıt
    Şuan işteyim, burada youtube açılmıyor.videoya bakamadım. adına ne diyorlarsa desinler. paylaştığın videolardan, özellikle kumsalda yapılandan güzel fikirler arakladım fırsat bulursam uygulayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpug

Şuan işteyim, burada youtube açılmıyor.videoya bakamadım. adına ne diyorlarsa desinler. paylaştığın videolardan, özellikle kumsalda yapılandan güzel fikirler arakladım fırsat bulursam uygulayacağım

Paylaştığım projeyi indirdim, fotoğrafları ekleyip paylaşırım slaytı basit ama projeleri bulması zor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.