Şimdi Ara

Profesyonel takım aranıyor(İstanbul)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar biz 3 arkadaş tr serverinde oyun oynamakdayız ve bu anlamda bize bir profesyonel takımın lazım olduğu kanaatine vardık çünkü biz elbet eğlenmek için oynayan insanlar olsak da aslında tek düşündüğümüz kazanmak bu anlamda profesyonel insanlarla ve bizim gibi bir oyun mentalitesi olan kişilerle birlikte birşeyler yapmak istiyoruz mevkilere gelecek olursak

İsim : Hasan
    Mevki : ADC
    Küme : Diamond 5
    Hakkında : Ben lolü 3. sezondan beri oynuyorum hatta 3. sezonun bitiminden itibaren başladım bile diyebilirim daha öncesinde uzun bir süre dota geçmişim var ve bu oyuna çok çabuk adapte oldum meta kavramından kesinlikle haberdarım ve sürekli bu anlamda araştırmalar yapıyorum

İsim : Mehmet
    Mevki : SUPPORT
    Küme : Gold 5
    Hakkında : Bu arkadaşın benden daha fazla bir dota geçmişi var hatta lolü oynamaya yaklaşık 5 aydır başladı ranked kasmak yerine beraber normal game attığımız için kümesi biraz ikinci planda kaldı ama oyun anlayışı ve oyunculuk bakımından hiçbir eksiği yok tek eksiği tecrübe

İsim : Uğur
    Mevki : JUNGLE
    Küme : Diamond 5
    Hakkında : Bu arkadaş hepimizden daha eski sezon 2 den beri oynuyor gerçi sezon 2 de çok aktif olmadığını söylemişti öncelikle tr serverinde görüp görebileceğiniz en iyi junglerlardan ve bana sorarsanız en büyük artısı biraz daha agresif olan champlarla kopuk farmlar atabilmesi örneğin khazix ile late durumunda jungleye düşen tüm işleri yapmasına rağmen neredeyse ad carry veya mid ile eşit farmda oluyor olması gerçekden şaşırtıcı

Durum bundan ibaret lütfen ciddi ve profesyonel takımlar bizimle irtibat haline geçerse sevinirim bana buradan mesaj atarak ulaşabilirsiniz şimdiden çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khethazad34 -- 5 Ekim 2014; 1:41:09 >

• Ekleyin beyler Adobe InDesign
  • LaMorel kardeşim profesyonel takım arıyoruz oyuncu değil teşekkürler yinede yorumun için
  • Bir takımın üçünüzü birden sırf arkadaşsınız diye transfer etmesini beklemiyorsun değil mi? En iyisi 2 kişi daha bul kendin takım kur.
  • Böyle zor bulursunuz hocam. Üstte arkadaşında dediği gibi 2 kişi daha bulup siz takım kurun takılın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir profesyonel takımın sırf 3 müz arkadaşız diye bizi transfer etmesini elbetteki beklemiyoruz ama sende şunu iyi biliyorsundur ki takım uyumu gerçekden çok önemlidir bu arkadaşlarla biz uzun süredir maç atıyoruz ve gerçekden iyi oynadığımızı da düşünüyorum ha varsa bizi dahil etmek isteyen takımın bir şüphesi dener ve görür çokda iddalıyım bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khethazad34

Bir profesyonel takımın sırf 3 müz arkadaşız diye bizi transfer etmesini elbetteki beklemiyoruz ama sende şunu iyi biliyorsundur ki takım uyumu gerçekden çok önemlidir bu arkadaşlarla biz uzun süredir maç atıyoruz ve gerçekden iyi oynadığımızı da düşünüyorum ha varsa bizi dahil etmek isteyen takımın bir şüphesi dener ve görür çokda iddalıyım bu konuda

Dia 3 e çıkarsanız sizi takımıma alırım Ciddiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Genel olarak oyuncu arıyoruz.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim burada amaç bizim dia olmamız yada ne bileyim challanger olmamız falan değil biz takım oyununu gerçekden iyi oynuyoruz solo ranked kassak zaten büyük ihtimal ya d1 yada challanger olurduk yani oyunculuk kalitemizde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama profesyonel bir takımın zaten bizi deneyerek ne demek istediğimi anlatmış olurum
  • quote:

Kardeşim burada amaç bizim dia olmamız yada ne bileyim challanger olmamız falan değil biz takım oyununu gerçekden iyi oynuyoruz solo ranked kassak zaten büyük ihtimal ya d1 yada challanger olurduk yani oyunculuk kalitemizde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama profesyonel bir takımın zaten bizi deneyerek ne demek istediğimi anlatmış olurum

dia 5 lere karşı ön yargım var .

• quote:

Orijinalden alıntı: Armityle

quote:

Kardeşim burada amaç bizim dia olmamız yada ne bileyim challanger olmamız falan değil biz takım oyununu gerçekden iyi oynuyoruz solo ranked kassak zaten büyük ihtimal ya d1 yada challanger olurduk yani oyunculuk kalitemizde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama profesyonel bir takımın zaten bizi deneyerek ne demek istediğimi anlatmış olurum

Tamamda kardeşim ben mesela dia 3den düşmeyim ki biliyorsundur ki tr serverinde af edersin ama bir tarafını yırtsan oyunu kazanmak için takımın leş ise kaybedersin çok basit bu oyun dota gibi değil sağlam bir mid laner oyunu alsın taşısın mantığı yok kesinlikle takım oyunu 1 kişinin sıçması bana oyun kaybettiriyor daha dün 35dklık oyunda soloq da mid laner swain 80 farm attı allahını seversen benden nasıl yükselmemi bekliyorsun yada benim yükselmem iyi oyuncu olduğumu göstereceğine ben pek inanmıyorum ama şuna kesinlikle inanıyorum şans faktörü şansın varsa iyi takım gelir karşıya kötü oyuncular gelir ve yükselirsin ve bende şans yok en nihayetinde bu yüzden artık işimizi şans faktörüne teslim etmemek için takım arıyoruz bizim gibi oyun anlayışına sahip adamlarla aynı takımda yer almak istiyoruz

• quote:

quote:

quote:

Tamamda kardeşim ben mesela dia 3den düşmeyim ki biliyorsundur ki tr serverinde af edersin ama bir tarafını yırtsan oyunu kazanmak için takımın leş ise kaybedersin çok basit bu oyun dota gibi değil sağlam bir mid laner oyunu alsın taşısın mantığı yok kesinlikle takım oyunu 1 kişinin sıçması bana oyun kaybettiriyor daha dün 35dklık oyunda soloq da mid laner swain 80 farm attı allahını seversen benden nasıl yükselmemi bekliyorsun yada benim yükselmem iyi oyuncu olduğumu göstereceğine ben pek inanmıyorum ama şuna kesinlikle inanıyorum şans faktörü şansın varsa iyi takım gelir karşıya kötü oyuncular gelir ve yükselirsin ve bende şans yok en nihayetinde bu yüzden artık işimizi şans faktörüne teslim etmemek için takım arıyoruz bizim gibi oyun anlayışına sahip adamlarla aynı takımda yer almak istiyoruz

Şu laftan sonra 2 dünya bir araya gelse takım bulamazsın. Proyu boşver amatör takım dahi bulamazsın. Yükselen şansıyla yükseliyor diyorsun resmen.

• lolking linklerini atar mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

quote:

quote:

quote:

Şu laftan sonra 2 dünya bir araya gelse takım bulamazsın. Proyu boşver amatör takım dahi bulamazsın. Yükselen şansıyla yükseliyor diyorsun resmen.

Ne alakası var kardeşim ben tam olarak öyle birşey demedim ama sen şunu kabul etmiyor olabilirsin bu oyunda şans faktörü çok üst noktalarda yani iyi takımın sana gelmesi ne bileyim kötü takımın karşıya gitmesi bir oyuncunun 2500+ eloda olup lane freeze bilmemesi veya global görevlere hakim olamaması gibi durumlar söz konusu yani bunlarında sana olmadığını söyleyemezsin ve şunu söylemeliyimki bu benim başıma çok sık geliyor ha burada şunuda belirtmek isterim ben insanların emeklerine saygı duyan biriyim yok sen bu lafı dedin diye hayatta takım bulamazsın yok artık şansını kaybettin falan bunlar inan beni çok ırgalamıyor şunu rahatlıkla söyleyebilirimki o bahsetmiş olduğun takımlar bizim gibi oyuncuları kaybeder biz birşey kaybetmeyiz sadece süreç uzar a takımı olmaz b takımı olur

• tr deki çoğu oyuncu gibi kendini fazlasıyla abartıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srht akar

tr deki çoğu oyuncu gibi kendini fazlasıyla abartıyorsun.

Abi ben iyi bir oyuncu olduğuma inanıyorum daha ötesi ise biz 3lü olarak çok çok daha iyi olduğumuzu düşünüyorum bu konudada kendime güvenim sonsuz ha buna megalomanlık diyebilirsiniz saygı duyarım ama yaptığım megalomanlık değil şuana kadar görmüş olduğum turnuvalar oyuncular tr serverinde attığım maçlar falan bunu gösteriyor ve ben kesinlikle kendime ve takım arkadaşlarıma güveniyorum bu bir abartı niteliğinde değil
  • Aynen kanka bende cok şanssizim ya şans olsa çilingirdim fnatic junglerıydım

• takımların facebook sayfalarını takip edin derim oyuncu secmeleri olabiliyor bazen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz yetenekli oyuncular olabilirsiniz ama bu bahsettiğiniz olay çok farklı bir seviye. Neyse bol şans umarım istediğiniz olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: L.J

quote:

quote:

quote:

Ne alakası var kardeşim ben tam olarak öyle birşey demedim ama sen şunu kabul etmiyor olabilirsin bu oyunda şans faktörü çok üst noktalarda yani iyi takımın sana gelmesi ne bileyim kötü takımın karşıya gitmesi bir oyuncunun 2500+ eloda olup lane freeze bilmemesi veya global görevlere hakim olamaması gibi durumlar söz konusu yani bunlarında sana olmadığını söyleyemezsin ve şunu söylemeliyimki bu benim başıma çok sık geliyor ha burada şunuda belirtmek isterim ben insanların emeklerine saygı duyan biriyim yok sen bu lafı dedin diye hayatta takım bulamazsın yok artık şansını kaybettin falan bunlar inan beni çok ırgalamıyor şunu rahatlıkla söyleyebilirimki o bahsetmiş olduğun takımlar bizim gibi oyuncuları kaybeder biz birşey kaybetmeyiz sadece süreç uzar a takımı olmaz b takımı olur

3v3 ranked da bir yerlere gelirsin iyi olduğunu kanıtlarsın sonunda da dersin ki biz takım kuruyoruz 2 kişiye ihtiyacımız var veya takım varsa 3 kişi halinde geçmek istiyoruz. Dia5 soloQ oyuncususun, Gold5 supportunuz var, profesyonel takım arıyorsun. Bak bilmiyorsan söyleyim profesyonel takım dediğin şey büyük turnuvalarda başarı yakalamaya çalışan bu işten para kazanan, sponsorları olan takımlar için kullanılan bir ifade. Sen profesyonel olarak bu "işi" yapabileceğine inanıyorsan zaten forumda bu şekilde takım aramazsın. Senin aradığın şey high elo takım olabilir ama onlar da nihayetinde amatördür. Challanger TR bir arkadaş var pro değilim semiproyum diyor düşün artık. Şansla da hiçkimse Dia1-2 olmaz, bir şey bilmeden yükseleceğin en yüksek yer Plat4-5 olur.

• komik çocuklar sizi görüp görebileceği en iyi junglermış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.