Şimdi Ara

Profesyonel takım aranıyor(İstanbul) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tr serverinde görüp görebileceğiniz en iyi junglerlardan

ok
  • Trde diamondsınız ve pro. team arıyosunuz ve bunu dhde arıyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • profesyonellik için önce yüksek bi ligde olmanız lazım d5'i kimse almaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

Trde diamondsınız ve pro. team arıyosunuz ve bunu dhde arıyosunuz

+1
  • Takım arıcanıza 2 kişi daha bulup takım kurun tr dereceli elemlerine katılın profesyonel bi takıma girme şansınız çok düşük trde dia 5 adamı kimse almaz takıma söyleyeyim
  • best jungle ever is that u
  • Bence dediğiz gibi bunu dhde aramak gerçekden çok saçma oldu profesyonel bir takım arıyorum çünkü bu ''işi'' ciddiye alıyorum profesyonel bir takım arıyorum çünkü eğlenmekden ziyade kazanmak istiyorum ve yine profesyonel bir takım arıyorum işi şansa kalmış soloq oyuncularından olmak istemiyorum ilgilenen veya ilgilenmeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim lütfen bir durum olduğunda pm yoluyla bağlantıya geçin çünkü saçma sapan tipler sadece yazmak için yazı yazıyor açtığınız başlığa gerçekden büyük bir hata ettim yardımcı olan her arkadaşa teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagetane Hiruko

komik çocuklar sizi görüp görebileceği en iyi junglermış.

Bu arada görüp görebileceğin en iyi jungler demedim görüp görebileceğiniz en iyi jungle'lardan dedim ikisi arasındaki farkı göremeyecek türkçeye sahipsen sana türkçe dersi verebilirim boş zamanlarımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khethazad34

quote:

Orijinalden alıntı: Kagetane Hiruko

komik çocuklar sizi görüp görebileceği en iyi junglermış.

Bu arada görüp görebileceğin en iyi jungler demedim görüp görebileceğiniz en iyi jungle'lardan dedim ikisi arasındaki farkı göremeyecek türkçeye sahipsen sana türkçe dersi verebilirim boş zamanlarımda

görüp görebileceğin senli bir hitap görebileceğiniz sizli hadi görüşürüz bebem.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.