Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dpden kışlık parfüm almak istiyorum 19 yaşında esmer-beyaz karışımı bi tene sahibim :D ne önerirsiniz şöyle kalıcı
  • Benim sorum şu. Hepsiburadadan one million parfüm fiyatlarına bakıyorum. 100ml +deodorant 159tl iken sadece 100 mil 179tl. 50ml ise yine 159 tl. Bu çelişki neden? 50 ml fiyatı,100+deodorant ile aynı diğer tek 100ml ile 20 tl oynuyor.

Acaba kalıcı koku farkı mı war ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joseph55

Arkadaşlar diesel only the brave kullanıyordum ve bitti. Ben de yeni bir parfüm almaya karar verdim. Şimdi ki sıralayacağım parfümler hakkında kullandığınız veya kullanmışlığınız varsa yorumda bulunabilirseniz çok sevinirim (kalıcılığı, tarzı, yoğunluğu, popülerliği vs.)

1) 212 men

2) 212 vip men

3) yves l'homme

4) yves l'homme intense (yeni çıktı sanırım bilen yok)

5) versace eros

l'homme intense ve eros'u at çöpe

kış için 212 men ve vip men iyidir ama tatlı kokular, eğer tatlı kokulardan hoşlanmıyorsanız muhtemelen beğenmezseniz (gerçi genel beğeniye hitap eden kolay yapıları var)

ysl l'homme da kış olmasa da sonbahar ya da ilkbahar için ideal, tatlı yapıda kalıcılık olarak sorun çıkartmayacak güzel bir koku. bana kalırsa ben önce ysl l'homme sonra 212 men sonra da vip men alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defro

Benim sorum şu. Hepsiburadadan one million parfüm fiyatlarına bakıyorum. 100ml +deodorant 159tl iken sadece 100 mil 179tl. 50ml ise yine 159 tl. Bu çelişki neden? 50 ml fiyatı,100+deodorant ile aynı diğer tek 100ml ile 20 tl oynuyor.

Acaba kalıcı koku farkı mı war ?

50'liği 130 lira olan parfümün 100'lüğünü 80 liraya satanlar da var.

aynı koku sonuçta, büyük boylar her zaman daha avantajlı oluyor, nedeni çok üretilmeleri, çok tedarik edilmeleri ve büyük boy satmak isteyen firmaların o boylarda kampanya yapması. 50 ya da 30 ml'ye doğru gidildikçe ml olarak fiyat artıyor, normali de o zaten.

kutu kolanın (330 ml), 500 ml pet şişe koladan daha pahalı olması gibi düşünebilirsiniz kabaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 27 Kasım 2013; 16:09:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marquin

quote:

Orijinalden alıntı: Joseph55

Arkadaşlar diesel only the brave kullanıyordum ve bitti. Ben de yeni bir parfüm almaya karar verdim. Şimdi ki sıralayacağım parfümler hakkında kullandığınız veya kullanmışlığınız varsa yorumda bulunabilirseniz çok sevinirim (kalıcılığı, tarzı, yoğunluğu, popülerliği vs.)

1) 212 men

2) 212 vip men

3) yves l'homme

4) yves l'homme intense (yeni çıktı sanırım bilen yok)

5) versace eros

l'homme intense ve eros'u at çöpe

kış için 212 men ve vip men iyidir ama tatlı kokular, eğer tatlı kokulardan hoşlanmıyorsanız muhtemelen beğenmezseniz (gerçi genel beğeniye hitap eden kolay yapıları var)

ysl l'homme da kış olmasa da sonbahar ya da ilkbahar için ideal, tatlı yapıda kalıcılık olarak sorun çıkartmayacak güzel bir koku. bana kalırsa ben önce ysl l'homme sonra 212 men sonra da vip men alırdım.

eros la ysl intense yi nasıl değerlendiriyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sesar

Arkadaşlar merhaba;

Prof. olarak parfüm uzmanıyım.

Parfümlerle ilgili aklınıza takılan herşeyi ama herşeyi sorabilir, tartışabilir ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz.
    Bende size mümkün mertebe yardımcı olmaya çalışayım.

Yaz için önerilerim;

CK ONE
    Davidoff Cool Water
    Calvin Klein Eternity Aqua
    Armani GIO
    Lacoste Essential
    Hugo Boss matara
    Kenzo Leaupar
    Carolina Herrera 212

DP açık parfüm;
    Armani Gio
    Lacoste Essential

Bu ürünlerin ortak özelliği yoğun olmamaları ve ferahlık vermeleri. Yaz için parfüm seçimi oldukça önemli olup size olumlu yönde etki edecektir.

Yaz aylarında koltuk altı deostick ve deodorant kullanmanız şiddetle tavsiye olunur.

NEREDEN PARFÜM ALMALIYIM?

Ykm, boyner, sephora, sevil, tekin acar gibi mağazalardan orjinal ürünler satın alabilirsiniz.

Dp, ixora, bargello, david walker, cem ise açık parfümde lider markalardır.

KESİNLİKLE ORJİNAL ÜRÜNLERİN ÇAKMALARINI ALMAYIN. YANİ ÜRÜNLE KUTUSU ŞİŞESİ BİREBİR OLUP 100 TL ALTINDA OLAN PARFÜMLER SOLUDUĞUNUZDA SİZE ZARAR VERİR. AYRICA SU GİBİDİRLER HİÇ KALMAZLAR. SAĞLIĞINIZLA OYNAMAYIN.

PARFÜM NASIL KALICI OLABİLİR YAYILMASINI İSTİYORUM

Parfümün kalıcı olmasını yayılmasını farkedilmesini istiyorsanız teninize değil kıyafetinize uygulayınız. Bu hem daha sağlıklıdır hem de kalıcılığı artırırsınız.

Parfümü omuz başları ve göğüs kafesine doğru 20 30 cm uzaktan sıkmanız farkedilirliği artıracaktır. Eğer ceket mont kazakla dolaşacaksınız parfümü bu bölgelere sıkabilirsiniz.

ÖZEL MESAJ ATARSANIZ SİZE DAHA ÇABUK YARDIMCI OLABİLİRİM.

Değerli yorumlarınızın için teşekkür ederim.Sırf size danışabilmek için üye oldum foruma.Umarım sorularımı yanıtlarsınız.
    İtiraf edeyim ilk defa orjinal parfüm aldım . İnternetde biraz araştırmıştım giorgio armani acqua di gio ve Davidoff çok popülerdi bunlardan birisini almak için Sevil'e gittim ama ordaki bayan fikrimi değiştirdi ve Tous Man Intense adlı parfümü aldım.Sizce nasıldır? Ayrıca sizden bir kaç tane öneri istiyorum. Mümkünse afrodizyak veya feromonlu farkedirebilirliği ve kalıcılığı iyi olsun.(Kumral ,beyaz tenliyim ve 22 yaşındayım)

Tom-ford-black-orchid i çok övmüşsünüz bunuda ayrıca almayı düşünüyorum Önerirmisiniz? Vericeğiniz yanıtı heyecanla bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Not:Bu konuda gerçekden bilgili arkadaşlarında yorumlarını almak beni mutlu eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeedFul -- 28 Kasım 2013; 20:31:44 >
  • sesar kullanıcısına yanıt
    kalıcı ve farkedilir bir tavsiyeniz var mı? ck euphoria yı beğeniyorum ama çok kalıcı değil...o tarz kokusu olan daha kalıcı bir parfüm tavsiyeniz olur mu? teşekkürler...
    Hocam , benim sorum şu ben yakın zamanda hepsiburada.comdan 212 vıp man parfümünü aldım normal kozmetikçilere göre oldukça uygun olduğundanda(150 tl ye aldım normalde 210 tl ) öncesinden yetkililere mesaj atarak ürünün orjinalliği hakkında bilgi istedim , onlarda ürünün türkiye distribitörü arcon kozmetikten ( en büyük dağıtıcısından ) aldıklarını ve doğan holding bünyasindeki bir kuruluşun orjinal olmayan mal satmasının mümkün olmadığını kaldıki bunun fikri ve sınai haklar bakımından suç olduğunu belirttiler , gelgelelim ürünü aldıktan sonra özellikle kalıcılıığı ve farkedilirliği konusunda beklediğim etkiyi göremdim ürünün kutusuna baktığımdada eaude toilette olduğunu gördüm acaba aynı parfümün yani 212 vıp man in eau de parfum u demi mevcut ?? fiyat farkının sebebi bu olabilirmi ? yani kısaca aynı markanın aynı kokusunun edt ve edp üretimi olabiliyormu?? bu soruya cevap vermeniz halinde sanırım oldukça fazla insan faydalanacak şimdiden teşekkürler @sesar
  • edt parfümleri göğüs hizasında, kazağınıza trikolarınıza sıkın. tene sıktığınızda fazla kalıcı, belirgin olmuyor. tabi iki fıs boyuna sıkarsınız, 3 fısta trikoya sıktığınız zaman iyi bir performans alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 1 Aralık 2013; 13:47:39 >
  • N11 den esime ck europhia parfum aldim.parfum orjinal ama 24may2007 uretimli.bir sakincasi var midir...ozelligini yitirmis midir...

• evet ben de tarihi olayini soracaktim ))

• Buğday tenli erkekler için kış ve yaz kullanımı için ayrı ayrı kalıcı ve sexy parfumleri belirtir misiniz?
  • HEDİYE PARFÜM

BLOG,A ÜYE OLAN OKUYUCULARIM ARASINDAN YAPILACAK ÇEKİLİŞLE 1 KİŞİYE
    100ML BOYUTUNDA SADECE DENEME AMAÇLI BİR KAÇ FIS KULLANMIŞ OLDUĞUM ORJİNAL KUTUSUNDA
    KESKİN VE KUVVETLİ BİR KIŞ PARFÜMÜ OLAN TED LAPİDUS BLACK EXTREME PARFÜMÜ HEDİYE OLARAK ÜCRETSİZ GÖNDERECEĞİM

ÇEKİLİŞE KATILIM ÇOK BASİT BLOGUMA ÜYE OLMAK VE YORUM KISMINDA BU PARFÜMÜ İSTEDİĞİNİZİ BELİRTMEK DİĞER DETAYLAR BLOG,DA
    hakan-parfum.blogspot.com

armani white üretimden kalktı bana onun ayarında bi parfüm soylebilirmisin ?
  • Merhaba. Öncelikle bu yararlı konu için teşekkürler.
    22 yaşında, erkek, esmer, yağlı cilde sahip birisi olarak bir parfüm arayışı içerisindeyim.
    Yurt dışından alamam sadece türk internet sitelerinden alışveriş yapabilirim.
    Çok maskülen, seksi, iddiali vs. kesinlikle istemiyorum.Ama kolonya gibi de olmasın :) Öyle 30 m ileriden de duyulmasın mümkünse. Sadece yanına yaklaştığım insanların duyabileceği hoş bir koku istiyorum. Birde çok yaygın olanlardan uzak durmak istiyorum. 1 million ı kullanırken sevmiştim fakat aşırı popülaritesinden sıkıldım.
    150 tl civarı verebilirim. Teşekkürler.
  • yanlış mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resiprokale -- 10 Aralık 2013; 16:24:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meatat

Merhaba. Öncelikle bu yararlı konu için teşekkürler.
    22 yaşında, erkek, esmer, yağlı cilde sahip birisi olarak bir parfüm arayışı içerisindeyim.
    Yurt dışından alamam sadece türk internet sitelerinden alışveriş yapabilirim.
    Çok maskülen, seksi, iddiali vs. kesinlikle istemiyorum.Ama kolonya gibi de olmasın :) Öyle 30 m ileriden de duyulmasın mümkünse. Sadece yanına yaklaştığım insanların duyabileceği hoş bir koku istiyorum. Birde çok yaygın olanlardan uzak durmak istiyorum. 1 million ı kullanırken sevmiştim fakat aşırı popülaritesinden sıkıldım.
    150 tl civarı verebilirim. Teşekkürler.

black xs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artech5

Buğday tenli erkekler için kış ve yaz kullanımı için ayrı ayrı kalıcı ve sexy parfumleri belirtir misiniz?

lancome hypnose kış ve bahar için
  • lacoste parfüm alıcam beyaz şişemi siyah şişemi yoksa essentialmi alayım kalıcılık çoook önemli
  • Arkadaşlar özellikle Ankara'da bulunanlar Gama İş Merkezi'ndeki mor parfümeriyi deneyebilirler. Benim aldığım parfümler tom ford black orcid 212 vip euohori intense gucci ph hepsi mükemmel özellikle blac orcid harika Fatoş Hanım'ın tavsşiyesi ile aldım sabah gömleğe sıktığım koku akşam atlatimin üzerinden hala farkediliyor. İnanılmaz Kalıcı .. Üstelik Fato Hanım da çok ilgili ve parfüm konusunda deneyimli biri. Önerilerini değerlendirebilirsiniz Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.