Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • davidoff hotwater kullandım güzel ama bir iki kişide gördüm başka bir şey denmeye karar verdim

öncelikle kışlık olacak ve ağır olmayacak. davidoff the game ve gucci giulty nasıldır? veya vaşka öneriniz var mı
  • merhaba

35 yaş sarışın beyaz tenli erkeğim kokusu kalıcı olan ve tenime uyum sağlayacak kış ve yaz için parfüm önerinizi bekliyorum. daha önce dp den lacste burrbry roschas kullandım ama kalıcı olmadı ne yazıkkı ayrıca özelden de iletebilirmısnız fiyat aralığı max 100 tl
  • arkadaşlar birazdan parfüm siparişi vericem internetten acil yardımınız gerekli. 30 ml alacağım denemek için 29 tl ye sadece bu üçü var hangisini alıyım sizce? kış için kalıcı olmalı hafif olmamalı hangisi daha ağır kokudur?

• En garantili güzel koku lacoste essetial..
    Bunu al bahara yaza da kullanırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dior homme intense ne diyorsunuz? koku çok hoş da bazı yorumlarda gençler kullanmasın denmiş?
  • 20 yaşındayım ve ağır abi bir tipim yok. (kirli sakal bıyık vs) Açık tenliyim.

Özellikle bahar aylarında kullanılabilecek fresh diye nitelendirebileceğimiz birkaç koku önerebilir misiniz? Sağda solda herkeste duyulan kokulardan olmaması önemle rica olunur. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 18 Aralık 2013; 23:02:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

Arkadaşlar merhaba;

Prof. olarak parfüm uzmanıyım.

Parfümlerle ilgili aklınıza takılan herşeyi ama herşeyi sorabilir, tartışabilir ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz.
    Bende size mümkün mertebe yardımcı olmaya çalışayım.

Yaz için önerilerim;

CK ONE
    Davidoff Cool Water
    Calvin Klein Eternity Aqua
    Armani GIO
    Lacoste Essential
    Hugo Boss matara
    Kenzo Leaupar
    Carolina Herrera 212

DP açık parfüm;
    Armani Gio
    Lacoste Essential

Bu ürünlerin ortak özelliği yoğun olmamaları ve ferahlık vermeleri. Yaz için parfüm seçimi oldukça önemli olup size olumlu yönde etki edecektir.

Yaz aylarında koltuk altı deostick ve deodorant kullanmanız şiddetle tavsiye olunur.

NEREDEN PARFÜM ALMALIYIM?

Ykm, boyner, sephora, sevil, tekin acar gibi mağazalardan orjinal ürünler satın alabilirsiniz.

Dp, ixora, bargello, david walker, cem ise açık parfümde lider markalardır.

KESİNLİKLE ORJİNAL ÜRÜNLERİN ÇAKMALARINI ALMAYIN. YANİ ÜRÜNLE KUTUSU ŞİŞESİ BİREBİR OLUP 100 TL ALTINDA OLAN PARFÜMLER SOLUDUĞUNUZDA SİZE ZARAR VERİR. AYRICA SU GİBİDİRLER HİÇ KALMAZLAR. SAĞLIĞINIZLA OYNAMAYIN.

PARFÜM NASIL KALICI OLABİLİR YAYILMASINI İSTİYORUM

Parfümün kalıcı olmasını yayılmasını farkedilmesini istiyorsanız teninize değil kıyafetinize uygulayınız. Bu hem daha sağlıklıdır hem de kalıcılığı artırırsınız.

Parfümü omuz başları ve göğüs kafesine doğru 20 30 cm uzaktan sıkmanız farkedilirliği artıracaktır. Eğer ceket mont kazakla dolaşacaksınız parfümü bu bölgelere sıkabilirsiniz.

ÖZEL MESAJ ATARSANIZ SİZE DAHA ÇABUK YARDIMCI OLABİLİRİM.

hocam jean paul alayım diyorum ama bu morhipo markafoni gibi sitelere güvenilir mi?bayat koku yollamasınlar.Ayrıca hermes terre diye bir parfüm de duydum?bana vurucu farkedilirliği yüksek özgün bir koku önerir misiniz?tabi bütçem kısıtlı biraz.bu jean paulun 40 ml olanını 69tl ye buldum fiyat nasıldı sizce?bir de bu var Calvin Klein Euphoria Intense Men 100ml 100 TL ?iyice allak bullak oldu aklım...
  • sesar kullanıcısına yanıt
    D&P parfümde D1 kodlu parfüm erkek parfümümü kadın parfümü mü bi bilgin varsa söylermisin .
  • Merhaba ben 21 yaşında bir bayanım.
    Son 2 senedir sürekli parfüm değişikliği yaparak değişik kokular kesfetmeye çalışıyorum. Baharatlı kokular çok fazla tercih etmiyorum. Daha çok çiçeksi ve pudralılar tercihim.
    Daha önceden chanel chance,lady million,armani sensi,212 vip,burberry the beat,gucci flora,gucci envy me, guilty,versace crystal noir,bvlgari jasmin gibi parfümler kullandım ve bir çoğundanda olumlu yorumlar aldım çevremdeki insanlardan. Şimdi yeni parfümler arıyorum ve sizinde onerilerinizi almak istedim. Şimdiden tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrs selen

Merhaba ben 21 yaşında bir bayanım.
    Son 2 senedir sürekli parfüm değişikliği yaparak değişik kokular kesfetmeye çalışıyorum. Baharatlı kokular çok fazla tercih etmiyorum. Daha çok çiçeksi ve pudralılar tercihim.
    Daha önceden chanel chance,lady million,armani sensi,212 vip,burberry the beat,gucci flora,gucci envy me, guilty,versace crystal noir,bvlgari jasmin gibi parfümler kullandım ve bir çoğundanda olumlu yorumlar aldım çevremdeki insanlardan. Şimdi yeni parfümler arıyorum ve sizinde onerilerinizi almak istedim. Şimdiden tesekkurler.

michael michael kors woman

aradığınız koku olabilir en kısa zamanda deneyin
  • Beyler avon instinct nasıl?Kullanan varmı?
  • International kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiye etmem. Farkli gozuktu aldim bi anlik hevesle ama kalicilik sifir kokusuda oyle ahim sahim bisey degil vasat bi koku tabi zevkler tartisilmaz ama yinede bilgilendiriyim istedim.

• Selamlar,

Yeni parfüm alıcam, öneri yapabilir misiniz acaba?

Şu anda Davidoff The Game kullanıyorum ve çok memnunum fakat bitmek üzere ve bir değişiklik olsun diye yeni parfüm alıyorum.

Nasıl bir koku aradığımı bilmiyorum ama şöyle takım elbiseli kaslı birini (ben değilim ama kafamdaki benim) düşün ona uydurabildiğiniz bir parfüm var mı acaba?

Teşekkürler.
  • merhaba arkadaşlar.herkese mutlu yıllar.benimde yeni başladı sayılır bu parfüm meraki.genelde orjinal parfümlerden almaya calisiyorum.önceden açık aliyordum.ama acik parfümler biraz alerjik etki yapiyor bende.gecenlerde tester parfüm satan bir mağazadan thierry mugler angel men aldim.fiyatları uygun diger orjinal parfümlere göre.ancak kalıcılığı ve farkederligi pek beni tatmin etmedi.normalde kalıcılıyla bilinir a-men.bende cok cabuk ucuyor.belkide benim sansima böyle cikti,diger parfümleri nasil bilmiyorum.acaba bu tester parfümler hakkinda bilgilendirebilirmisiniz?orjinallikleri hakkında ne düşünüyorsunuz eger kullananiz varsa önceden.benim diger kullandigim parfümler: one million,joop pour homme,drakkar noir ve eternity.şu an elimdekileri kullanirim.yaza dogru bir parfüm daha almayi düşünüyorum. L'Eau D'Issey ve ya versace eau fraiche seceneklerim arasinda. biraz daha paraya kıyıp terre d'hermes ve ya dior intense den birini de alabilirim.netten parfüm alacak arkadaşlara mizu ,bellamola gibi siteleri tavsiye edebilirim.ben genelde bu sitelerden aliyorum.ayrıca markafoni ve trendyollardaki parfüm kampanyalarini da takip edebilirsiniz.n11de de fiyatlar uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ♛TR

Selamlar,

Şu anda Davidoff The Game kullanıyorum ve çok memnunum fakat bitmek üzere ve bir değişiklik olsun diye yeni parfüm alıyorum.

Nasıl bir koku aradığımı bilmiyorum ama şöyle takım elbiseli kaslı birini (ben değilim ama kafamdaki benim) düşün ona uydurabildiğiniz bir parfüm var mı acaba?

Teşekkürler.

dior homme intense
  • quote:

Orijinalden alıntı: ken2727

merhaba arkadaşlar.herkese mutlu yıllar.benimde yeni başladı sayılır bu parfüm meraki.genelde orjinal parfümlerden almaya calisiyorum.önceden açık aliyordum.ama acik parfümler biraz alerjik etki yapiyor bende.gecenlerde tester parfüm satan bir mağazadan thierry mugler angel men aldim.fiyatları uygun diger orjinal parfümlere göre.ancak kalıcılığı ve farkederligi pek beni tatmin etmedi.normalde kalıcılıyla bilinir a-men.bende cok cabuk ucuyor.belkide benim sansima böyle cikti,diger parfümleri nasil bilmiyorum.acaba bu tester parfümler hakkinda bilgilendirebilirmisiniz?orjinallikleri hakkında ne düşünüyorsunuz eger kullananiz varsa önceden.benim diger kullandigim parfümler: one million,joop pour homme,drakkar noir ve eternity.şu an elimdekileri kullanirim.yaza dogru bir parfüm daha almayi düşünüyorum. L'Eau D'Issey ve ya versace eau fraiche seceneklerim arasinda. biraz daha paraya kıyıp terre d'hermes ve ya dior intense den birini de alabilirim.netten parfüm alacak arkadaşlara mizu ,bellamola gibi siteleri tavsiye edebilirim.ben genelde bu sitelerden aliyorum.ayrıca markafoni ve trendyollardaki parfüm kampanyalarini da takip edebilirsiniz.n11de de fiyatlar uygun.

thierry mugler a men, kalıcı olmadıysa senin tene sırf esans döksek yine uçar gider

şaka bir yana o parfüm bayatlamış olabilir etkisini yitirmiş olabilir kokuyu pek sevmem ama kalıcılığı uzun ömürlülüğü çok iyidir

tester parfümler normal bildiğin parfüm orjinalliğinden eminsen bir farkı yok
  • merhaba yaşım 17 açık parfüm alacağım ve aklımda 4 tane parfüm adı var sizce hangisi
    black xs
    black code
    one million
    hugo boss
    veya baska bir öneriniz varsa alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhn003 -- 2 Ocak 2014; 18:12:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

Orijinalden alıntı: ♛TR

Selamlar,

Teşekkürler.

dior homme intense

Teşekkürleer
    Edit: Hocam önerebileceğin başka parfüm var mı acaba? denemeye gitmişken onlarada bakarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ♛TR -- 2 Ocak 2014; 18:20:55 >
  • Tom ford black orchid kullaniyorum ama kesinlikle gunluk kullanim icin tavsiye etmiyorum
    1 fistan fazlasi bogucu ve etrafa rahatsizlik veriyor
    Hem biraz beklemek lazim evden cikmadan once alt notalara gecmesi icin

Ucuz fiyata gunluk kullanim parfum tavsiyesi bekliyorum

• Merhaba. Kış için portakal ve sıcak şarabı andıran bir erkek parfümü arıyorum, pek parfümden anlamam, ancak aradığım koku renk olsaydı "turuncu" olurdu sanırım. Böyle bir öneriniz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.