Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snowZi*

17 yaşındayım arkadaşlar aradığım cins çevremdekilerin ilgisini çekecek bir türden istiyorum kalıcı olsun kış aylarına uygun ve ağır koku olmasın teşekkürler

bütçen ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

17 yaşındayım arkadaşlar aradığım cins çevremdekilerin ilgisini çekecek bir türden istiyorum kalıcı olsun kış aylarına uygun ve ağır koku olmasın teşekkürler

bütçen ne kadar

100 tl dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn003

quote:

quote:

17 yaşındayım kışlık parfüm olarak burberry classic ve rochas arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur rochas ın kokusunu bilmiyorum

joop homme wild öneririm

siparişi geçmiştim hocam teşekkür ederim tavsiyenizden dolayı

keşke ilk önce bi parfümeride deneseydin beğenmezsen beddua etme sonra, benim beğendiğim ve uygun fiyatlı bir koku
  • quote:

quote:

quote:

bütçen ne kadar

100 tl dostum

calvin klein ck one shock önerebilirim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bütçen ne kadar

100 tl dostum

300 tl diyor dostum başka öneriniz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

17 yaşındayım kışlık parfüm olarak burberry classic ve rochas arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur rochas ın kokusunu bilmiyorum

joop homme wild öneririm

siparişi geçmiştim hocam teşekkür ederim tavsiyenizden dolayı

keşke ilk önce bi parfümeride deneseydin beğenmezsen beddua etme sonra, benim beğendiğim ve uygun fiyatlı bir koku

yok sizin söylediğinizi değil virgül yanlış anlaşılmama neden oldu :) siz tavsiye etmeden önce başka parfümleri sipariş ettim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bütçen ne kadar

100 tl dostum

http://www.bellamola.com/productPaging.php?productId=447305

85 lira dostum ne 300 ü
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bütçen ne kadar

100 tl dostum

http://www.bellamola.com/productPaging.php?productId=447305

85 lira dostum ne 300 ü

pardon 200 ml olanmış hepsiburada
  • Hocam Hermes Voyage EDP 125ml doldurma şişe uygun denk geldi aldım ancak kullanabilmem için boş şişesi lazım,yardımcı olabilir misin? DP den boş şişe uydurdum şimdilik ama memnun değilim, orjinal şişesini bulabilirsem sevineceğim..
  • ben gözüme christian Dior homme intensei kestirdim su aralar ama yasim 18 yani bazi yerlerde cok erkeksi öğrenciye olmaz falan diyorlar sizin gorusleriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGreyOne

ben gözüme christian Dior homme intensei kestirdim su aralar ama yasim 18 yani bazi yerlerde cok erkeksi öğrenciye olmaz falan diyorlar sizin gorusleriniz nedir?

biraz da giyimine bağlı çok spor tarzda bi giyimin varsa uygun olmayabilir klasik giyime daha çok gider
  • Yas 19 dun dpden 2 parfum aldim kokulari bana agir geldi bi sure sonra bas agrisi yapti oysa kizlarin siktiği parfümler genellikle çok hoşuma gider ve beni rahatlatirdi. SiZden hafif ama kalici kokusu olan bi parfüm adi istiyorum. Genellikle toplu tasima ve kalabalık ortamlarda ooluyorum çok rahatsiz etmesin insanlari ama dikkat ceksin.

• Yaz tatili boyunca jil sander sun kullandım gerek kalıcılık olsun gerek kokusu olsun çok hoşuma gidiyor buna benzer kışın kullanabileceğim bir koku varmıdır? (armani code, rochas dışındaa) açık parfüm alacağım
  • yıllardık ck ascape kullandım.üretilmiyo artık.
    escape ayarında önereceğin parfüm varmı.
    Teşekkürler.
  • 212 men - hugo boss bottled - armani black code bu üçünden hangisini daha çok beğeniyorsunuz?
  • quote:

quote:

quote:

bütçen ne kadar

100 tl dostum

Burberry Touch

• bu iki parfümü kullanıyorum mavisi windscape turuncusu fullspeed

düşüncelerin nelerdir?ne kadar sıkmalıyım?
  • CK One Shock
    Jean Paul Gaultier Le Male
    Thierry Mugler Amen
    Dior Homme Intense

Kafamdakiler bunlar. Kullanlardan yorum alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

Arkadaşlar merhaba;

Prof. olarak parfüm uzmanıyım.

Parfümlerle ilgili aklınıza takılan herşeyi ama herşeyi sorabilir, tartışabilir ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz.
    Bende size mümkün mertebe yardımcı olmaya çalışayım.

Yaz için önerilerim;

CK ONE
    Davidoff Cool Water
    Calvin Klein Eternity Aqua
    Armani GIO
    Lacoste Essential
    Hugo Boss matara
    Kenzo Leaupar
    Carolina Herrera 212

DP açık parfüm;
    Armani Gio
    Lacoste Essential

Bu ürünlerin ortak özelliği yoğun olmamaları ve ferahlık vermeleri. Yaz için parfüm seçimi oldukça önemli olup size olumlu yönde etki edecektir.

Yaz aylarında koltuk altı deostick ve deodorant kullanmanız şiddetle tavsiye olunur.

NEREDEN PARFÜM ALMALIYIM?

Ykm, boyner, sephora, sevil, tekin acar gibi mağazalardan orjinal ürünler satın alabilirsiniz.

Dp, ixora, bargello, david walker, cem ise açık parfümde lider markalardır.

KESİNLİKLE ORJİNAL ÜRÜNLERİN ÇAKMALARINI ALMAYIN. YANİ ÜRÜNLE KUTUSU ŞİŞESİ BİREBİR OLUP 100 TL ALTINDA OLAN PARFÜMLER SOLUDUĞUNUZDA SİZE ZARAR VERİR. AYRICA SU GİBİDİRLER HİÇ KALMAZLAR. SAĞLIĞINIZLA OYNAMAYIN.

PARFÜM NASIL KALICI OLABİLİR YAYILMASINI İSTİYORUM

Parfümün kalıcı olmasını yayılmasını farkedilmesini istiyorsanız teninize değil kıyafetinize uygulayınız. Bu hem daha sağlıklıdır hem de kalıcılığı artırırsınız.

Parfümü omuz başları ve göğüs kafesine doğru 20 30 cm uzaktan sıkmanız farkedilirliği artıracaktır. Eğer ceket mont kazakla dolaşacaksınız parfümü bu bölgelere sıkabilirsiniz.

ÖZEL MESAJ ATARSANIZ SİZE DAHA ÇABUK YARDIMCI OLABİLİRİM.

Kis için onerlierinizi de alabilir miyim acaba ben şuan gvency pi almak istiyorum doğru tercih midir bilgilendirirseniz sevinirim ek olarak diesel only the braveyi de yorumlaraaniz sevnrm , teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 21 Ocak 2014; 23:06:18 >
  • Merhaba Su parfüm işinden anlıyanlardan yardıma ihtiyacım var cidden. Dp Den parfüm alacagım. 212 men hoşuma gitti acıkcası. Satış danışmanıyım yani insanlarla içli dışlıyım gün boyu. Gelen Kişiyi rahatsız etmeyecek ama aynı derecede kendini farkettirebilecek kalıcı bir koku arıyorum varsa önerileriniz bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.