Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Versace Eau Fraîche
    calvin klein escape öneririrm. bvlgari auva, tematik bir kokudur, genç yaştaki arkadaşlar beğenecektir bu parfümü ama sonra sıkmaya başlıyor!
  • Arkadaşlar hızlıca bikaç parfüm danışıcam. Yıllardır Givenchy Insense Ultramarine kullanıyodum ama değiştirmek istiyorum artık. Bi kaç öneri geldi çevremden Gucci Guilty - Hermes Un Jardin Sur Le Nil - Mont Blanc Starwalke bu 3 parfüm hakkında yorumlarınızı bekliyorum
  • Arkadaşlar aklımda bleu de chanel var da daha başka önerisi olan var mı ? önümüzdeki aylar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoracle1905 -- 18 Şubat 2014; 17:57:06 >
  • Esmer ten için yazın CK One öneriliyor ancak yorumlara bakıyorum açık tenliler için uygun olduğunu söyleyenler oluyor. Kimisi esmerlere şekerli kokular önerirken kimisi de baharatlı kokular öneriyor. Kokuların notalarına bakıyorum börtü böcekten başka bir şey değil. Kafam ciddi karışmış durumda. Esmer tene yaz için önerisi olan var mı?
  • Beyler 21 yaşındayım üni 3 sınıftayım ve parfümden zerre anlamam.Sınıf mevcudu 65 (60 kız 5 erkek) ve bana sağam bi parfüm lazım tek başıma kaldığım evim falan var herneyse mevzuya gelelim mevzu şu arkadaşlar bana 120 tl ye kadar parfüm alabilceğim önerebileceğiniz (hafif afrodizyak ta olabilir) bir koku varmı ? Yanımdaki kızların ilgisini çekip farkındalık uyandırsın yeter . Araştırdığım kadarıyla şunu bulabildim başka önerisi olan ?

http://www.bellamola.com/productPaging.php?productId=5670
  • erehyan kullanıcısına yanıt
    Bir fikrim yok hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ImmorTaLTurK_ kullanıcısına yanıt
    koku sıkıp çak*** olsa, her niche parfüm kullanan efsane olurdu...

Only The Brave Tattoo Diesel yeterli senin için
  • gucci guilty bayanların hoşlandığı güzel tepkilerin alabileceğin tatlı naif bir koku... etkisini çabuk yitiriyor..

diğer 2 parfümü kullanmadım ancak her ikisi içinde olumlu yorumlar okumuştum, özellikle Hermes Un Jardin Sur Le Ni için
  • gucci guilty bayanların hoşlandığı güzel tepkilerin alabileceğin tatlı naif bir koku... etkisini çabuk yitiriyor..

diğer 2 parfümü kullanmadım ancak her ikisi içinde olumlu yorumlar okumuştum, özellikle Hermes Un Jardin Sur Le Ni için
  • viking46 kullanıcısına yanıt
    paraya kıy > Acqua di Gio Essenza Giorgio Armani ( yaz için )
  • quote:

Orijinalden alıntı: moandor

gucci guilty bayanların hoşlandığı güzel tepkilerin alabileceğin tatlı naif bir koku... etkisini çabuk yitiriyor..

Saol hocam hermes için bende iyi şeyler duydum. Etkisini çabuk yütüren kokuları sevmiyorum çünkü çok aktifim bazen bi iki gün evden uzak kaldığım oluyor gucci yi eledim bu nedenle. Diğerlerinede bakayım
  • sesar kullanıcısına yanıt
    Hocam slm öncelikle çok yararlı bir konu, açtığınız için teşekkür ederiz.
    Hocam ben 19 yaşındayım marmaris te latin dansları yapıyorum ( yakın temaslı danslar;)) orjinal hangi parfümü alabilirim..şu an c.k intense Euphoria kullanıyordum koku dehşet fakat kalıcı deil..bu hafta yeni bi parfüm almayı düşünüyorum, Euphoria ve burberry nin kokusuna benzer veya bana uygun hangi kokular var?. saygılar.. @sesar
  • dior higher olabilir
  • mcornek kullanıcısına yanıt
    Tek secenek oriflame architec bire bir aynı diyebilirim
  • ofiste kullanmak için 8-18 arası kalıcılığını koruyacak fakat milleti baymayacak hafif bir koku tavsiye edebilecek olan var mı?
  • Talbot Lago kullanıcısına yanıt
    dşor higher
    gucci guilty pour homme
    loewe 7 natural
    lanvin homme sport
  • EcheLoN_ kullanıcısına yanıt
    carolina herrera ch nasıldır?
  • menekşe temalı bir parfümdür. forumca tavsiye edilmez.
  • bleu de chanel 300 lira ya :D bellamola da da yok alamıyorum bir türlü dün tekin acara gittim denemek için teko kaldırmış chanel parfümlerini öyle dedi görevli bayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talbot Lago

ofiste kullanmak için 8-18 arası kalıcılığını koruyacak fakat milleti baymayacak hafif bir koku tavsiye edebilecek olan var mı?

fendi acqua önerebilirim veya moschino forever sailing yazlık kokular hafif güzel ama kalıcıkları dediğin saatler kadar sürmeyebilir
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.