Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: köle
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam merhabalar bir iki sorum olcak açık parfüm kullanıyorum dpden ,parfüm esansı alıp parfüm ile karıştırsak daha kalıcı olur mu kokuda bozulma olurmu esans değişeceğinden, bu parfüm esansları nerede satılır yada hiç bulaşma diyorsanız kalıcılık arttırmak için dışarıdan ne yapabiliriz ?
  • İzmir.li İ kullanıcısına yanıt
    Sonradan esans atarsaniz koku da degisme olur elbette. Kotu mu olur bilemem ama parfumler belli sicakliklarda belli tepkimelerle esanslat ve kimyasal maddeler yavas yavas karistirilarak yapiliyor. Alt ust ve kalp notalarinin eldesi icin farkli tepkimeler uygulaniyor. Kalicilik icin esansin yuksek alkol oraninin dusuk olmasi lazim. Tabi arti olarak belli kimyasal maddeler de var parfum yapimi sirasinda kalicilik artirmak icin. Ornegin eau de parfumlerde esanslarin orani daha yuksektir daha yogun ve kalicidir. Eau de toilettelerde ise esans orani daha dusuktur ve kalicilik daha zayiftir. Bu fiyata yansir. Bir de l'occitane magazasinda eau de intense diye bir kadin parfumu gormustum. Sakayik cicegi parfumu idi sanirsam. Ve esans icerisinde yuksek miktardaydi ve gayet kalici ve dogal kokusu vardi. Sizin yapabileceginiz kaliciligi arttirmak icin ancak belli noktalara sikarak artirabilirsiniz. tende bilekler, kalbinizin oldugu kisim ve boyun. Kesinlikle kulak arkasi degil ama. Kulak arkasinda yag bezeleri oldugu icin onlarda sicakta belli bi miktar koku salgiladiklari icin parfumle karisimi olumlu bi koku vermeyecektir. Ve bunlarin disinda kiyafetinize sikabilirsiniz ekstra olarak bu kaliciligi artirir. Kiyafette cogunlukla daha uzun sure kalir parfumler. Ve yakinda degil biraz daha uzaktan sikmalisiniz nereye sikacaksaniz. Bu da daha genia alana yayilmasini saglar molekullerin ve daha kalici olabilir. Iyi gunler dilerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba dior homme intense almayı düşünüyorum fakat 100 ml ve 150 ml arasında bir fark var midir bilemedim. İsimleri farklı birinde spray yazıyor. Bilgisi olan varsa bi deyiversin hele...

Dior homme intense edp 100ml
    Dior homme intense edp SPRAY 150ml INT11

Farklimidir bu iki sise?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avon fullspeed adrenaline nasil parfumdur.mavi sisede olan

• Turuncu olani kullandim. Koku müthiş ama kalıcilik cok kötüydü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinqan -- 17 Mart 2014; 15:11:47 >
  • cinqan C kullanıcısına yanıt
    Sık sık sıkarız o zaman

• 17yaşındayım daha önce ixoradan lacoste red ve diesel for only kullandım günümün çoğunu okulda geçiriyorum birazda hareketliyim ne tarz bi parfüm kullanabilirim
  • yaz için 3 dekant aldım ve yorumlara göre içinden birini seçeceğim arkadaşlar yorum bekliyorum

hugo boss matara

Calvin Klein Encounter

davidoff cool water
  • şöyle tam anlamıyla erkek gibi kokmamızı sağlayacak ferah frekanslı birşey önerin nolur ya
  • loewe 7 Natural
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

loewe 7 Natural

ilk fırsatta bakacağım
  • En yakın arkadaşımın üst düzey kozmetik firmasında çalışmasından dolayı elime envai çeşit parfüm geçti... Kullanmadığım parfüm kalmadı desem yalan söylemiş olmam. Yorumlara biraz göz attım :) herkez yazmış one million,212 men,armani blCk code,gio inanın bana bunlar parfüm değil. Benim bugüne kadr kokladığım en güzel erkek parfümü CHRİSTİAN DİOR HOMME dir. Zaten denemediyseniz ilk kokladığınızda bnim parfümüm diyeceksiniz. Bu kokunun üstüne daha elegant bir koku inanın bana yok. Parfümün tek eksik yanı var günlük kullanıma uygun değil. Yani sıradan bir güne uygun olmayan bir koku biraz uygun giyim istiyor şık olmak şart. Artı yönlerini ise say say bitmez.. Bir koku bu kadr şık olabilir mi yahu? Daha kaliteli kokan bir erkek kokusu olduğunu hiç sanmıyorum...Önemli bi iş yemeğinde en büyük destekciniz olacaktır. Bayanları etkilemek için daha iyi bir seçenek düşünemiyorum. NOT: alternatif başka bir kokunuz yoksa almayın elit nezih ortamlarda kullanılacak bir koku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titanpok3r -- 27 Mart 2014; 0:01:14 >
  • Yaz mevsimi için bu 4 parfüm arasında kaldım yardım istiyorum açık parfüm alacağım ama.

Bvlgari - Aqva
    Bvlgari - Aqva Marine
    Nikos - Sculpture
    Issey Miyake - L'eau D'issey
  • Diesel - Only The Brave hakkında görüşleriniz nelerdir arkadaşlar ? Yazlık parfüm olarak kalıcı ve iyi bir parfüm aramaktayım. EDT olduğu için kalıcılık konusunda şüpheliyim ancak EDP yazlık parfüm var mı hiç bilmiyorum.
  • Arkadaşlar bütçem 100-110 tl bella moda sitesinden alıcam parfümü.
    Aklımda bir kaç parfüm var önerilere açığım.Burbury ile fahrenheit kullandım bu kokular çok hoşuma gidiyor.

Aklımdakiler :burbury classic yada london, bqlvarı aqva var ama one million çok öneriliyor bu 4 lü arasında hangisini önerirsiniz yada başka varsa öneriniz yardımcı olursanız teşekkür ederim :)
  • eau de toilette ile eau de parfume arasında ne fark vardır? hangisi daha kaliteli ve kalıcıdır? teşekkürler.
  • ixora e201 alıcam arkadaşlar tavsiye eder misiniz?

• Bargelloada tavsiye ettiğiniz yaz parfümü hangisidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

eau de toilette ile eau de parfume arasında ne fark vardır? hangisi daha kaliteli ve kalıcıdır? teşekkürler.

Edp nin yoğunluğu(koku) daha fazladır.%11 %20 arası
    Diğeri daha azdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

eau de toilette ile eau de parfume arasında ne fark vardır? hangisi daha kaliteli ve kalıcıdır? teşekkürler.

Edp nin yoğunluğu(koku) daha fazladır.%11 %20 arası
    Diğeri daha azdır.

teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.