Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jackson

quote:

Orijinalden alıntı: PeLONi

quote:

Bir öneri gelmedi yahu çok tatlı olmayan erkeksi bir koku arıyorum ama yazlık mavi temalı parfümlerden de olmasın 4 mevsime de gidebilecek bir şey arıyorum. Bakıyorum çoğu parfüm ya yazlık sabunsu ya da kışlık şekerli. Ortada bir şeyler arıyorum. Odunsu mu deniyor artık neyse

chanel allure homme sport

Bugün parfüm denemeye gitmiştim mesajınızı sonradan gördüm ben allure homme denemiştim kokusu çok hoşuma gitti baya güzel de aynısı marketlerde deodorant olarak satılıyor bu yüzden alasım gelmedi Sport versiyonu görmüştüm fakat denemeyi unuttum normal allure a benziyor mu nasıl bir kokusu var?

Yazın staj durumum var hem ofiste hem normal zamanlarda kullanacağım sporta alternatif önerebilir misiniz?

Bleu de channel de denedim ne orjinali ne de açığı kokmadı tam alamadım kokuyu. İşte kısaca ne la male kadar tatlı ne de gio, polo blue kadar fresh biraz tatlı biraz odun

allure denemedim acik konusmak gerekirse. gecen gun sevilde ozellikle chanel için deneme yaptım (egoist, egoist platinum, ve homme sport). Senin kriterlerine gore homme sport uyar diye dusunuyorum. Agir degil ve oldukca kalıcı. Temiz kokuyor bence begeneceksin. Bazi bloglarda cok fena elestiri yapanlar var parfümlere cok dikkate almamani tavsiye ederim. Mesela egoist platinum icin neler yazmislar yok platin kokuyor yok sentetik vs.. Aklımı aldı abicim koku o kadar diyorum. Yani ayda bir parfum alan biri icin bunu soylemek zor ama çok başarılı. Zaten yabancı forumlari da arastirdigimizda ayni sonuca variyoruz o bloglardaki elestiriler cok tuhaf. Egoist platinumu da deneyebilirsin her ne kadar kimse almasın istiyorsam da:)) Bu arada sadece egoist olan cok agir gelebilir. mesela parfümerilerde kullanılan kagıda sıktıgım örnek bir gün gectikten sonra tom ford black orchid gibi kokmaya basladi fikir olsun diye soyluyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bir öneri gelmedi yahu çok tatlı olmayan erkeksi bir koku arıyorum ama yazlık mavi temalı parfümlerden de olmasın 4 mevsime de gidebilecek bir şey arıyorum. Bakıyorum çoğu parfüm ya yazlık sabunsu ya da kışlık şekerli. Ortada bir şeyler arıyorum. Odunsu mu deniyor artık neyse

chanel allure homme sport

Bugün parfüm denemeye gitmiştim mesajınızı sonradan gördüm ben allure homme denemiştim kokusu çok hoşuma gitti baya güzel de aynısı marketlerde deodorant olarak satılıyor bu yüzden alasım gelmedi Sport versiyonu görmüştüm fakat denemeyi unuttum normal allure a benziyor mu nasıl bir kokusu var?

Yazın staj durumum var hem ofiste hem normal zamanlarda kullanacağım sporta alternatif önerebilir misiniz?

Bleu de channel de denedim ne orjinali ne de açığı kokmadı tam alamadım kokuyu. İşte kısaca ne la male kadar tatlı ne de gio, polo blue kadar fresh biraz tatlı biraz odun

allure denemedim acik konusmak gerekirse. gecen gun sevilde ozellikle chanel için deneme yaptım (egoist, egoist platinum, ve homme sport). Senin kriterlerine gore homme sport uyar diye dusunuyorum. Agir degil ve oldukca kalıcı. Temiz kokuyor bence begeneceksin. Bazi bloglarda cok fena elestiri yapanlar var parfümlere cok dikkate almamani tavsiye ederim. Mesela egoist platinum icin neler yazmislar yok platin kokuyor yok sentetik vs.. Aklımı aldı abicim koku o kadar diyorum. Yani ayda bir parfum alan biri icin bunu soylemek zor ama çok başarılı. Zaten yabancı forumlari da arastirdigimizda ayni sonuca variyoruz o bloglardaki elestiriler cok tuhaf. Egoist platinumu da deneyebilirsin her ne kadar kimse almasın istiyorsam da:)) Bu arada sadece egoist olan cok agir gelebilir. mesela parfümerilerde kullanılan kagıda sıktıgım örnek bir gün gectikten sonra tom ford black orchid gibi kokmaya basladi fikir olsun diye soyluyorum.

Tamamdır platiniuma da bakarım Güzel olduktan sonra sentetik olması benim için fark etmiyor zaten öğrenciyim param belli açık parfüm de kullanıyorum kaliteye çok da alışmak istemiyorum bütçem belli

Fragranticada baya zaman geçirdim ve beğendiğim parfümlere baktığımda "balsamic" listede oluyor genelde sanırım bu tarz kokuları seviyorum allure da balsamic olduğu için hoşuma gitti muhtemelen Benzoin veya tonka fasülyesi de oluyor genelde bu yüzden sonbahar için body kourosu da attım listeye beğenirim sanırım Allure marketlerde deodorant olarak farklı bir isimle satılıyor hatta seneler önce kullanmıştım Equal olabilir ismi

Allure sport sanırım sentetik olması sebebiyle beğenilmiyor ama güzel koksun yeter

Bir de Bvlgari pour homme merak ediyorum dün sevilde denedim sıktıktan sonra pek kokmadı neyse biraz zaman geçsin diye attım cebe orda da Ferrari Essence Oud örneği varmış fark etmedim çıkardığımda ikisi de ferrari kokuyordu anlayamadan döndüm
  • o forumu ben 2 yıldır takip ediyorum ve adam işini cidden bilen birisi. ayda bir parfüm aldığını söylüyorsunuz, o adam ayda en az 10 tane niş parfüm deniyor. bu iş tamamen çıta meselesi. ne kadar kaliteli kokular denersen, çıtan o kadar yükselir. serge lutens, amouage, mfk ya da prive serilerini deneyen çoğu kişi platinium egoiste e dönüp bakmaz bile.
    siz beğenmiş olabilirsiniz, muhtemelen genç bi arkadaşsınız, çünkü o tarz kokuların hedefi sizlersiniz zaten. egoiste gibi kült olmuş bi parfümün platinium modelini çıkarmak, orta yaşa sattığı egoiste le yetinmeyip gençleri de kendilerine çekme düşüncesindendir.
    bana sorarsanız ben bi egoiste hayranı olarak platinium u hiç beğenmedim. hatta blog yazarının dediği gibi sentetik bi koku. ama sentetikliği nasıl anlatabiliriz onu bilmiyorum. tecrübeyle anlaşılabilen bi durum. gerçi ayda bir parfüm alan birisi sentetik kokuları algılamakta güçlük çekmemeli diye düşünüyorum.
    mesela bir gün michael kors for men kullanın, öbür gün joop homme kullanın. işte o zaman sentetiklik kavramını daha net görürsünüz. birinin ne kadar doğal ve nota geçişlerinin belirgin olduğunu, öbürünün ise nasıl baş ağrısı yapan ilaçsı, kimyasal koku olduğunu daha rahat fark edersiniz. böylece sentetik kavramından kastedilen o kimyasal kokuyu parfümlerde daha çabuk ayırt edebilirsiniz.
  • selam beyler,

notasında nane'nin ağır bastığı bir parfüme geçmek istiyorum, chrome ve bvlgari hariç, onları kullandım uzun bir süre.
    givenchy Insense Ultramarine veya jil sander'ı düşünüyorum, farklı tavsiyelerinize de açığım.

tşkler
  • givench insense te nane baskın değil, sabunsu yönü baskın, biraz da şekerli fakat baymayan bi şeker kullanımı var. yaz için gayet kullanılabilir bi koku. nane için jpg le male e bi bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirtytrick.

givench insense te nane baskın değil, sabunsu yönü baskın, biraz da şekerli fakat baymayan bi şeker kullanımı var. yaz için gayet kullanılabilir bi koku. nane için jpg le male e bi bakın derim.

le male kullandım farklı şeyler arıyorum dostm,
    ralph lauren polo big pony green #3 nasıl mesela hiç deneyen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balr0g -- 19 Nisan 2014; 20:50:05 >
  • Elimde hugo boss Esansı var. Parfümün formülünü özelden pm atar mısınız ? Bi de buzdolabında kaç saat bekletmem gerekiyor. Kimi 3 saat kimi 24 saat diyor. Formulü özelden yazarsan sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bvlgari man edt denedim cok hosuma gitti bugun. Yaz icin hanginisi onerirsiniz?

212 men 100ml 150tl
    Bvlgari men 100ml 100tl
    Diesel only the brave
    Davidoff cool water

• dirtytrick. D kullanıcısına yanıt
    Orta yasın ustunde sayilirim. Ben iyi bilirim ben tecrubeliyim olayı degil bu. Zevk meselesi. Senin zevkine uymuyor diye bir kokuya sentetik demek tecrube ile degil lüzumsuz kibirle alakalıdır bence. Bahsettigimiz forumlari ben de uzun zamandir takip ediyorum merak etme. Bunun disinda ozellikle ulke disindaki kullanıcıların yani dunya genelinin goruslerini de degerlendiriyorum ve durum senin bahsettigin gibi degil. İnsanlarin begendigini begenmemek tecrube ise bu sektorde pek tecrubeli olabilirsin. Ama emin oldugum bir konu var, uzun uzadi yazmak istemiyorum bu sosyolojik de bir vakadir aslinda, neyse yani bir seye kolay ulasilabiliyor olmasi, yaygın olmasi ya da ucuz olmasi onu degersiz yapmaz. Deger zamanla anlasilabilecek bir kavramdir. Bana sentetik geldi o yuzden ticari bir hamleydi diye bir sey yok.
  • size ''siz'' diye hitap etmeme rağmen siz bana ''sen'' diye hitap ediyorsanız, zaten egoiste, karakterinize isim olarak ta gayet müsait bi parfüm. ömür boyu kullanmanız dileğiyle...
  • 18 yaşındayım buğday tenliyim 120 lira kadar bütçem var
    yaz kullanımı için bi koku arıyorum seçenek olarak aklımda
    Azzaro Chrome Legend Pour Homme EDT 7
    Davidoff cool water
    Davidoff hot water
    Calvin Klein Eternity Aqua

var.hiçbirini kullanmadım okuduğum,arkadaşlarımdan duyduğum yorumlar vsvs.
    bişeyler önerebilirmisiniz özellik kız tarafını etkliyen,ne güzel kokuyosun dedirten parfüm adı sordurtan ? :D
  • Merhaba,

Azzaro chrome united hakkindaki düşünceleriniz nelerdir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde sorum olcaktı öncelikle bakmayın forumda yeniyim 17 yaşında 1.85 boyunda esmerim çok terliyorum kalıcı bayanların hoşuna giden parfüm öneriniz varsa sevinirim ( fiyat 150 tl yi geçmezse daha uygun olur )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

Merhaba,

ben bir kadın olarak o parfümü pek beğenmemiştim, beğenmemekten kastım kokuda bir sıkıntı yok ama çok sıradan bir koku gibi geldi bana. eğer kadınlar da beğensin amacıyla sıkıyorsanız tercihiniz olmamalı(ha beğeneni de vardır belki bilmiyorum), ama diyorsanız ben kendimi koklasam yeter(bu nasıl bir cümleyse artık :D ) koku olarak ortalama bir erkek kokusu diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.rusen

quote:

Merhaba,

ben bir kadın olarak o parfümü pek beğenmemiştim, beğenmemekten kastım kokuda bir sıkıntı yok ama çok sıradan bir koku gibi geldi bana. eğer kadınlar da beğensin amacıyla sıkıyorsanız tercihiniz olmamalı(ha beğeneni de vardır belki bilmiyorum), ama diyorsanız ben kendimi koklasam yeter(bu nasıl bir cümleyse artık :D ) koku olarak ortalama bir erkek kokusu diyebilirim.

Hangi parfümleri tavsiye edersiniz acaba ona göre alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

quote:

quote:

Merhaba,

Hangi parfümleri tavsiye edersiniz acaba ona göre alalım

benim şimdiye kadar kokladıklarıma göre favorilerim fikstir bayağıdır değişmedi

dior eau de sauvage ( yeşil olan)
    burberry london
    hugo boss (mat üstüne kırmızı yazılı olan)
    michael kors
    terre d'hermes

hem oturaklı, hem etkileyici, hem de sıcak parfümler(terre d'hermes pek sıcak değil ama onun da ayrı bir havası var)

denemenizi tavsiye ederim mutlaka
  • quote:

quote:

Merhaba,

Sanirim kendimi koklamam yetmiyo

United olmayanini denediniz mi?

• Arkadaşlar DUNLOP parfüm satan bir mağaza yada büyük market bilen varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.