Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anneler günü için hangi parfümü önerirsiniz ? Max 80 TL
  • merhaba. ben paco rabanne one million , dupont signature ve ermenegildo zegna uomo kullanıyorum. tekin acardan indirim çekim var ve bir parfüm daha alacağım. bana yaz için son derece kalıcı ( esmer tenliyim ) parfüm önerir misiniz ? kullandığım parfümlerden en kalıcı olduğunu düşündüğüm parfümüm dupont. baharatlı bir kokusu var ve esmer tenlerde baharatlı kokuların daha kalıcı olduğunu okumuştum.

birde parfümler hakkında yorum yapabilir miniz ? kalıcılığı , kokusu vs hakkında. Teşekkürler.
  • tenks :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: dysquest

merhaba. ben paco rabanne one million , dupont signature ve ermenegildo zegna uomo kullanıyorum. tekin acardan indirim çekim var ve bir parfüm daha alacağım. bana yaz için son derece kalıcı ( esmer tenliyim ) parfüm önerir misiniz ? kullandığım parfümlerden en kalıcı olduğunu düşündüğüm parfümüm dupont. baharatlı bir kokusu var ve esmer tenlerde baharatlı kokuların daha kalıcı olduğunu okumuştum.

birde parfümler hakkında yorum yapabilir miniz ? kalıcılığı , kokusu vs hakkında. Teşekkürler.

dior fahrenheit aqva, moschino forever sailing, fendi acqua

tavsiye edebilirim
  • 18yaşındayım 185boyunda esmer biraz hareketliyim antalyada yaşıyorum yaz için parfüm önerisinde bulunursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

Arkadaşlar merhaba;

Prof. olarak parfüm uzmanıyım.

Parfümlerle ilgili aklınıza takılan herşeyi ama herşeyi sorabilir, tartışabilir ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz.
    Bende size mümkün mertebe yardımcı olmaya çalışayım.

Yaz için önerilerim;

CK ONE
    Davidoff Cool Water
    Calvin Klein Eternity Aqua
    Armani GIO
    Lacoste Essential
    Hugo Boss matara
    Kenzo Leaupar
    Carolina Herrera 212

DP açık parfüm;
    Armani Gio
    Lacoste Essential

Bu ürünlerin ortak özelliği yoğun olmamaları ve ferahlık vermeleri. Yaz için parfüm seçimi oldukça önemli olup size olumlu yönde etki edecektir.

Yaz aylarında koltuk altı deostick ve deodorant kullanmanız şiddetle tavsiye olunur.

NEREDEN PARFÜM ALMALIYIM?

Ykm, boyner, sephora, sevil, tekin acar gibi mağazalardan orjinal ürünler satın alabilirsiniz.

Dp, ixora, bargello, david walker, cem ise açık parfümde lider markalardır.

KESİNLİKLE ORJİNAL ÜRÜNLERİN ÇAKMALARINI ALMAYIN. YANİ ÜRÜNLE KUTUSU ŞİŞESİ BİREBİR OLUP 100 TL ALTINDA OLAN PARFÜMLER SOLUDUĞUNUZDA SİZE ZARAR VERİR. AYRICA SU GİBİDİRLER HİÇ KALMAZLAR. SAĞLIĞINIZLA OYNAMAYIN.

PARFÜM NASIL KALICI OLABİLİR YAYILMASINI İSTİYORUM

Parfümün kalıcı olmasını yayılmasını farkedilmesini istiyorsanız teninize değil kıyafetinize uygulayınız. Bu hem daha sağlıklıdır hem de kalıcılığı artırırsınız.

Parfümü omuz başları ve göğüs kafesine doğru 20 30 cm uzaktan sıkmanız farkedilirliği artıracaktır. Eğer ceket mont kazakla dolaşacaksınız parfümü bu bölgelere sıkabilirsiniz.

ÖZEL MESAJ ATARSANIZ SİZE DAHA ÇABUK YARDIMCI OLABİLİRİM.

Merhaba,
    bayanlara yaz için önerebileceğin bir parfüm var mı?
    Hafif ve çiçek kokuları olabilir. Şekerli kokular olmamalı, ben baya parfüm baktım ama bulmadım. Bir önerin varsa bakmak isterim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karsiyaka07

18yaşındayım 185boyunda esmer biraz hareketliyim antalyada yaşıyorum yaz için parfüm önerisinde bulunursanız sevinirim

versace man eau fracihe gider o sıcaklarda
  • aradığın koku michael kors michael kors woman
  • peki bunu açık parfüm markalarından birinde bulabilir miyim?
  • Bargellodan hangi parfümü almamı tavsiye edersiniz blue chanel - allure homme sport - aqqua gio essenza bu 3 ünden birini alıcam hangisi iyidir yazlık fresh

• quote:

Orijinalden alıntı: tatlum27

peki bunu açık parfüm markalarından birinde bulabilir miyim?

bilemiyorum açık parfümlerle ilgili pek bilgim yok
  • 2 kere yazılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loves_ -- 14 Mayıs 2014; 15:24:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatlum27

2 kere yazılan

http://www.sevil.com.tr/michael-kors-woman-edp-bayan-parfum.html

buradaki
  • teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loves_ -- 14 Mayıs 2014; 15:27:09 >
  • Arkadaşlar prada luna rossa ile prada luna rossa collector arasında bir fark varmı fiyat konusunda epeyi fark var ama koku konusunda varmı acaba ona göre alacağimda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcold1907 -- 14 Mayıs 2014; 21:35:38 >
  • buğday tenliyim 16 yaşındayım sonbahar kış için parfüm önerebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcdnz

buğday tenliyim 16 yaşındayım sonbahar kış için parfüm önerebilirmisiniz?

bütçe ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

bütçe ne kadar

200

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

bütçe ne kadar

200

givenchy xeryus rouge, viktor rolf spicebomb, issey miyake pour homme intense

bunları denemeni tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.