Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SOUNDBACK

Merhaba hocam buğday tenliyim yazlık parfum önerisi yapabilirmisiniz? öncelikle yaşadığım sorunları soylemek istiyorum orjinal parfum kullanıyorum genelde kullandigim parfumler gucci pour homme 2,burbery brit,rochas,dior homme intense,ck shock bunların orijinalini kullandım hepsinden memnun kaldım sanırım orjinalin verdigi temizlik hissi koku güzelliği olsun tatmin edici fiyat olarak tabi orjinal parfumler pahalı geldigi icin sizden istedigim sey boyle ağır olmayan baymayan rahatsız etmeyen yaza gidebilecek ne tur parfum almalıyım bargello kullanmıştım one million ve 212 sexy man aldım fakat okadar ağır ki ilk baslarda üzerime sıktım fakat 2 hafta sonra kokusuna tahammül edemedim bu yuzden bargello ya soğuk bakıyorum cok yağlı parfumleri mı var bana mı kötüsü denk geldi yoksa orjinal kullandigim icin ben mı tat alamadim anlamış degilim oysaki herkes önerilerde bulunmuş burda okudukça merak ettim memnun edici bir koku varsa gercekten iyi olur hocam ağır olmasına kalıcı olmasına gerek bile yok sadece temiz guzel koksun isterse 1 saat sonra uçsun gitsin onemli degil simdiden yardımınız icin cok tesekkur ederim

öncelikle orjinal parfüm tavsiye ediyorum, orjinal olmayan parfümler hakkında bilgim yok malesef

yaz için sana orjinal olarak moschino forever sailing veya fendi acqua önerebilirim
  • ARKADAŞLAR HANGİSİNİ ALIRSINIZ ML LERİDE DİKKATE ALALIM:):)

Hugo Boss YEŞİL OLAN MATARA ŞEKLİNDE
    Erkek Set Edt 75 mL + Stick 75 mL FİYAT:99TL

Calvin Klein
    One Unisex Edt 200 mL FİYAT:99TL

İNDİRİMLERİM VAR HER BİRİNİ 67 TL ye alacağım.

iki kokuyuda bilmiyorum...yorumlarınızı beklıyorum
  • Özel mesaj atmayı beceremedim profilini görüntüleyemediğim için. Beyaz tenli ve sarışınım. Hem yaz için hemde kış için önerebileceğin parfümler var mı ? daha çok hangi kokuları tercih etmeliyim ? cildim biraz hassas onuda ekleyeyim. Ayrıca 20 yaşındayım. Şu markaların şu kokularına bakmalısın diye bir öneride bulunabilir misin acaba ?
  • Selam arkadaslar yaz için parfüm arıyorum.
    Boy 180 kilo 74 esmer tenliyim , saçlarım kısa.ayak numaram 46 ayrıca sol gözümde 0.75 astigmat var.
    Şimdiden vereceğiniz öneriler için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 911carreraS 9 kullanıcısına yanıt
    WTF?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrs.Great

WTF?

Kişiye göre parfüm seçilmiyormu kardeşim ?

• David Walker in gio su çok güzel tavsiye ederim
    Ayrica yine rochas da cok hoş
    Kenzo Leopar sirf su gibi begenmedim
    Armani black denedim kokusu hala aklimdadur

• quote:

Orijinalden alıntı: 911carreraS

Selam arkadaslar yaz için parfüm arıyorum.
    Boy 180 kilo 74 esmer tenliyim , saçlarım kısa.ayak numaram 46 ayrıca sol gözümde 0.75 astigmat var.
    Şimdiden vereceğiniz öneriler için teşekkürler.

HdP Marquis de Sade

• Arkadaşlar yaşım 38 beyaz tenliyim.

Shisiedo Zen
    Terre D'Hermes

arasında kaldım. Zen in kokusunu daha çok beğendim ama yine de yorumlarınızı almak istedim. Alternatife de hayır demem :) Günlük kullanıma uygun yaz-kış ı çıkaracak parfüm tavsiyeniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
  • terre d hermes hakkında ne düşünüyorsunuz esmerim yaş 30
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

terre d hermes hakkında ne düşünüyorsunuz esmerim yaş 30

terre hermes alınacaksa edp olanı alınmalı çeşitli siteler de 300 lira civarı bulunabiliyor

koku genel anlamda beğenilen klas bir parfüm benimde epey sevdiğim kokulardan biri

odunsu ve turunçgil yapısı var kalıcılığı güzel farkedilebilirliği ortalama
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

terre hermes alınacaksa edp olanı alınmalı çeşitli siteler de 300 lira civarı bulunabiliyor

koku genel anlamda beğenilen klas bir parfüm benimde epey sevdiğim kokulardan biri

Zen için ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasces

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

Zen için ne dersiniz ?

zen bayan parfümlerini güzel yapıyor, hatta epey güzel bayan parfümleri

ama erkek parfümlerini ben pek güzel bulmadım
  • cevabın için teşekkür ederim. terre dhermes için kalıcılığı güzel fark edilebilirliği orta demişsiniz. peki bana esmer tene göre kalıcılığı ve fark edilebilirliği yüksek bir parfüm önerebilir misiniz? gözümü kararttım paraya kıyacağım :)

edit: daha önce bulgari blv, notte, armani black code, issey miyake, one million kullandım. hepsi orjinaldi ama hepsinin kalıcılığı ve fark edilebilirliği zayıftı. madem o kadar para veriyorum biraz daha ekleyip güzel bir parfüm istiyorum. esmer yaş 30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 4 Haziran 2014; 14:17:56 >
  • quote:

cevabın için teşekkür ederim. terre dhermes için kalıcılığı güzel fark edilebilirliği orta demişsiniz. peki bana esmer tene göre kalıcılığı ve fark edilebilirliği yüksek bir parfüm önerebilir misiniz? gözümü kararttım paraya kıyacağım :)

edit: daha önce bulgari blv, notte, armani black code, issey miyake, one million kullandım. hepsi orjinaldi ama hepsinin kalıcılığı ve fark edilebilirliği zayıftı. madem o kadar para veriyorum biraz daha ekleyip güzel bir parfüm istiyorum. esmer yaş 30

ben onu ortalama olarak söyledim, parfüm kalıcılık ve farkedilebilirliği tenden tene değişir tenin kuruluk oranına tuzluluk nemlilik oranına göre epey farkeder

belki sizde gayet tatmin edici olacaktır bir parfümeri de deneyin performansına bakın derim

saydıklarınız için de one milion epey kalıcı farkedilebilir bir koku aslında

tom ford black orchid ; kimisi bayılır kimisi beğenmez ama oldukça kalıcı ve farkedilebilir ağır bir koku yaz için ideal değil

chanel antaeus ; güzel klas bir koku ama spor giyime gitmez daha çok akşamları kullanılabilir

dior homme intense ; herkes tarafından beğenilen klas bir koku bu da bende bir ara kullanmıştım kalıcı ve farkedilebilirliği baya iyi

costume national homme for men ; buda olabilir

yalnız bunlar yaz ayları için ağır kaçar denemeden almayın sakıncalı kokular var
  • hocam ilgin için teşekkürler ama bana yazlık lazım. artık esmerim diye mi bilmiyorum one millionu bir kişi bile sormadı ama bulgari notte aralarında en begenilen koku idi lakin o da 1 saat gitmiyordu sadece burnumun dibine kadar girip sokulan fark ediyordu 2-3 saate de bir şey kalmıyordu. deneme imkanım maalesef yok. ya bir ay bekleyeceğim ya da alacağım bu hafta bakalım hala kararsızım bu iki durum arasında. bu arada yazlık bir koku istiyorum önerirsen sevinirim yukarıdaki listeyi kış için saklayacağım :)
  • quote:

hocam ilgin için teşekkürler ama bana yazlık lazım. artık esmerim diye mi bilmiyorum one millionu bir kişi bile sormadı ama bulgari notte aralarında en begenilen koku idi lakin o da 1 saat gitmiyordu sadece burnumun dibine kadar girip sokulan fark ediyordu 2-3 saate de bir şey kalmıyordu. deneme imkanım maalesef yok. ya bir ay bekleyeceğim ya da alacağım bu hafta bakalım hala kararsızım bu iki durum arasında. bu arada yazlık bir koku istiyorum önerirsen sevinirim yukarıdaki listeyi kış için saklayacağım :)

valla ilginç esmerler de aslında daha iyi durur parfüm :)

yaz için ise,

loewe 7 natural, moschino forever sailing, fendi acqua, fahrenheit aqua, birde bulabilirsen issey miyake bleue

hatırlatmak da fayda var yazlık kokular daha fresh oldukları için kışlık kokulara göre daha hafiftir
  • not ettim en iyisi ufak hacimde parfüm satın almak ve begendiğim ile devam etmek :)
  • Abi kesinlikle ama kesinlikle dışarıda gördüğünüz 5 tl'ye kalıcı parfüm dediklerine inanmayın kanmayın onun yerine 1.5 tl'ye san siro'dan parfüm alıyorum 1-1.5 hafta idare ediyor beni.Diğerleri su doldurulmuş resmen.

bu arada orjinal versace eros nereden bulabilirim tekin acar da fiyatını pahalı buldum.

O değilde tekin acar sevil gibi yerlere gittiğimde parfüm denemek istiyorum çalışan geliyor dikiliyor sonra sözde şişleri filan değiştiriyor ben rahatsız olmuyorum ama rahatsız olan müşterilerde vardır muhakkak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webconn -- 4 Haziran 2014; 21:12:55 >
  • Chanel blue de chanel yaz için nasıldır? Kalıcığı yüksek midir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.