Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kokusu uzun süre gitmeyen, başarılı diyeceğiniz öneriler varsa alırım
  • Bvlgari Men Extrem yada biraz daha ucuz ben beyendim byada kalıcı Azzaro Club Men.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paco rabbane invictus nasıldır ? Yaz için uygun mu? Kalıcılığı olan yaz kokusu tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.F.O

Paco rabbane invictus nasıldır ? Yaz için uygun mu? Kalıcılığı olan yaz kokusu tavsiye eder misiniz?

Hocam yukarıdada yazdïm ben pazar gûnû babalar günû diye boyner'de indirim vardı 220 tl'ye 100 ml+15ml Bvlgari Man Extrem aldım gerçekten kalıcı ve buram buram kalite kokuyor koku ama birde Azzaro Club Man vardı tester sıktım oda ianılmaz kalıcıve ferah bir kokusu vardı biraz daha uygun fiyattı oyüzden onuda kesinlikle tavsiye ederim ama şu var burada kim ne derse desin mutlaka gidip tester deneyin zevkiniz bambaşka olabilir.Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: rammo

quote:

Orijinalden alıntı: U.F.O

Paco rabbane invictus nasıldır ? Yaz için uygun mu? Kalıcılığı olan yaz kokusu tavsiye eder misiniz?

Hocam yukarıdada yazdïm ben pazar gûnû babalar günû diye boyner'de indirim vardı 220 tl'ye 100 ml+15ml Bvlgari Man Extrem aldım gerçekten kalıcı ve buram buram kalite kokuyor koku ama birde Azzaro Club Man vardı tester sıktım oda ianılmaz kalıcıve ferah bir kokusu vardı biraz daha uygun fiyattı oyüzden onuda kesinlikle tavsiye ederim ama şu var burada kim ne derse desin mutlaka gidip tester deneyin zevkiniz bambaşka olabilir.Saygılar.

hocam paco rabbane invictus nasıl önerir misiniz
  • öyle bi parfüm olsun ki,kokusu her zaman insanı mest etsin.bir kaç gün sonra her kullandığım parfüm kötü geliyor.ilk aldığım gibi güzel bi koku gelmiyor yani.alıştığım için mi yoksa parfümün markasından mı.
  • Arkadaşlar hugo boss bottled edt nasıldır yaz için kalıcı ve ferah oldugunu okumuştm daha önce , daha iyi bir tavsiyeniz varmı buna kıyasla?
  • Davidoff hot water nasildir kullanan var mi

• Lacoste sıkıldıktan sonra sigara isi gibi bi bana mı kokuyo ya
  • U.F.O kullanıcısına yanıt
    invictus paconun sıradan bi kokusudur.yazada uygun değildir.
  • Eser- kullanıcısına yanıt
    hugo boss botled fresh ve yaz için orta halli bi kokudur.nigt versiyonu bence daha etkili.daha kalıcı.
  • Swonz kullanıcısına yanıt
    gucci 2.harika bir yaz kokusudur yalnız biraz kalıcılık konusunda sıkıntılıdır.bol bol sıkman lazım.
  • 1 sene öncesine kadar sadece deodarant ve roll on kullanıyordum. maddi durumun iyileşmesinden sonra güzel parfümlere geçtim ama halen daha karar veremedim. evde black orcid ve one million var. zaten bunları da tavsiye üzerine aldım. parfüm konusundan hiç anlamam ama galiba bunlar kış parfümü, ağır geldiler.

size sorum şu olacak. yaz parfümü seçmede neye dikkat etmeliyiz? kriter ne olmalı? mağazaya gidince deneye deneye mi bulacaz? birçok parfümü kullanıp, çevremizdeki insanların yorumlarına göre mi tercihimizi yapacaz? siz tercihlerinizde neyi dikkate alıyorsunuz?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethe_57

1 sene öncesine kadar sadece deodarant ve roll on kullanıyordum. maddi durumun iyileşmesinden sonra güzel parfümlere geçtim ama halen daha karar veremedim. evde black orcid ve one million var. zaten bunları da tavsiye üzerine aldım. parfüm konusundan hiç anlamam ama galiba bunlar kış parfümü, ağır geldiler.

size sorum şu olacak. yaz parfümü seçmede neye dikkat etmeliyiz? kriter ne olmalı? mağazaya gidince deneye deneye mi bulacaz? birçok parfümü kullanıp, çevremizdeki insanların yorumlarına göre mi tercihimizi yapacaz? siz tercihlerinizde neyi dikkate alıyorsunuz?

teşekkürler

bence en iyi yol deneyerek almak tabi denediğin yerlerde (boyner,tekin acar vs) parfüm daha pahalı olacaktır en iyisi orada dene trendyol mizu en uygun nerde ise oradan sipariş vermek
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethe_57

1 sene öncesine kadar sadece deodarant ve roll on kullanıyordum. maddi durumun iyileşmesinden sonra güzel parfümlere geçtim ama halen daha karar veremedim. evde black orcid ve one million var. zaten bunları da tavsiye üzerine aldım. parfüm konusundan hiç anlamam ama galiba bunlar kış parfümü, ağır geldiler.

teşekkürler

yazın genel olarak fresh kokular tercih edilmelidir,

nası anlıyacağın konusuna gelirsek genelde mavi açık mavi tonda olan şişelerde ki parfümler yaza uygun olabiliyor (hepsi böyle olacak diye bişey yok tabi)

fragrantica.com dan parfümlerin yorumları hangi mevsime uygun olduğu hangi notaları içerdi gayet açık bi şekilde gösteriliyor oradan da takip edebilirsin

mesela moschino forever sailing yaz için güzel bir parfüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

Parfüm konusunda sıfırım arkadaşlar.

Kokusu uzun süre gitmeyen, başarılı diyeceğiniz öneriler varsa alırım

yaz ayına uygun olarak joop nightflight, azzaro chrome legend, fendi acqua olabilir, yada fiyatı biraz daha yüksek olan solo loewe 7
  • Hocam 25 26 yaş esmer tenli bay için yaz-kış parfüm öneriniz nedir ?

Burberry klasik ve 212 gibi kokular çok hoşuma gidiyor. Biraz araştırdım bu parfümlerin ortak noktaları bergamot lavanta gibi kokuları barındırması acaba beni cezbeden bunlar mı ? Burdan yola çıkarak hangi parfümler bana göre acaba beni etkileyen ortak noktayı bulmaya çalışıyorum ordan yola çıkarak parfümü mü bulacağım :)
  • güzel konu 16 yaşa parfüm önerisi
  • 1. sorum önerebileceğiniz en iyi parfüm hangisi?
    2. siz hangi parfümü kullanıyorsunuz.?
    3. full speed hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.