Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seco_74 kullanıcısına yanıt
    HEM YAZLIK HEM KIŞLIK FARKETMEZ BEGENİRSEM İKİSİNİDE ALIRIM 200 LİRA BÜTÇEM VAR
  • dogac-gs kullanıcısına yanıt
    1-chanel2-black xs3-guerlian
  • mustyyyy13 M kullanıcısına yanıt
    yazlık olarak gucci 2 asla pişman olmazsın.165 lira civarı fiyatı var.kışlık içn ise gıvency olay intese 170 civarı fiyatı var.tabiki bunları denemeden alma.
    diorun parfumleri hakkında ne düşünüyorsunuz kalıcılıkları nasıldır sizce ne kadar sürer girdigim yerde parfümün esmesi gerek benim için
    cool water la karıştırmış olmayasın? hot water adından da anlaşılacağı gibi baharat özlü sıcak bir kokudur
  • cool water zaten %100 freshdir.hot water da styrax var.buda yine freshlik sağlıyor kokuya.
    diorun bir sürü parfümü var.siz hangisinden bahsediyorsunuz.ama genel olarak dior iyidir.özellikle özel seri kokuları vardır ki muhteşemdir.yalnız fiyat olarak pahalıdır dior.
    şuan 2 koku belirledim yarın boynere gidip deneyecegim armani black code ile rochas kalıcılık sıkıntısı var o gün sürüp deneyecegim ardındanda kalıcılıgını test edip ertesi gün alacagım benim için parfümün kalıcı olması gerek
    iki kokuda çok eski.rochas 1999 bc ise 2004 çıkışlı.her ikiside tam bir kışlık kokusu.senin için hayırlısı olsun ama yinede bu sıcaklarda sıkma.hem kendine yazık edersin hemde çevrendeki insanlara....
    Peki free shopta 500 ml 72 euro alınır mı ? Yoksa yanlışmı yazmışlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    dior home intense ne dersiniz bu parfüm hakkında orjınal alıcam 300 civarı çok begeni almış
    fresh kokudan kastım limon kolonyası gibi keskin kokular, chrome azzaro, versace man gibi kokuları sevmem. demek istediğimi anlamışsınızdır heralde. baharatlı ve çok olmayacak şekilde biraz şekerli kokuları severim. bu tarz önerebileceğiniz koku var mı?
  • sesar kullanıcısına yanıt
    merhabalar bende 19 yaşındayım kızım buğday tenliyim şimdi dp parfüm türevi yerler çok çoğaldı buralardan alınan parfümler nasıldır sizce bir kaç kez orjinal parfüm aldım lakin bende artık doldurma almaya başladım malum öğrencilik konusu tavsiyeniz nedir desem ? saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mizu dan dolce gabbana almıştım,memunum ama pek kalıcı deği.İlk defa kullandığım için net yorum yapamam..
    Şimdi yine mizu dan Obsession Night ,1881 Pour Homme ve Sculpture Nikos alacağım bakalım..
  • gucci guilty sizin istediğiniz türden bi koku.isterseniz bir deneyin.
    yeryüzünde dior home intense için kötü dyecek birisini ben daha tanımadım.
  • Hocam yaz için 110tlye kadar 3 parfüm söyler misin ?

Edit:Hocam şöyle bir liste yaptım sizce hangisi ?

1- Davidoff Cool Water 40ml 70tl
    2- Kenzo Leaupar Homme 30ml 70tl
    3- Carolina Herrera 212 sexy 30ml 70tl
    4- Issey Miyake Leau Dissey Pour Homme 40ml 80tl
    5- Calvin Klein Ck One 50ml 120tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Sonidito -- 15 Temmuz 2014; 19:59:34 >
  • ıssey miyake cok bilinen bi koku olsada aralarında yaz için ideal olanı...
  • Benim farklı bir sorum var,

tenimde hiç bir parfüm kalmıyor, hemen kayboluyor, orjinal bir çok parfümü denedim ama en fazla 30 dk duruyor sonra kayboluyor.

parfümü tenime sıkıyorum ve baya baya sıkıyorum ama 30 dk sonra kokudan eser yok, aynı parfümü oğlum sıkıyor ben neredeyse 10 kez püskürtüyorum oğlum sadece iki kez püskürtüyor ama oğlumda 2-3 metreden gelen koku bende hiç yok.

ben esmer tenliyim, oğlum buğday tenli anneye çekmiş.

bugüne kadar kullandığım parfüm markaları

Snob
    Kenzo
    Versarce
    Hugo Boss
    Armani

bu markaların bir çok farklı parfümünü denedim hepsi orjinal, Tekin Acar ve Sevil mağzalarından alıyorum
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.