Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazlık kokular genelde fresh oldukları için tende kaybolması doğal.gün içinde tazelemek gerekir.kışlık kokular ise genelde şeker içerdikleri için daha kalıcı olurlar.ama sizde kışlık kokular bile fayda etmiyorsa alacağınız parfümlerin intense olan türünü alın.kokuyuda elbiseye değil tene sıkın.özellikle bilek iç tarafına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyyyy13

dior home intense ne dersiniz bu parfüm hakkında orjınal alıcam 300 civarı çok begeni almış

Ben kullanıyorum, memnunum. Yaz ayları için ağır ama.

Saygılar...
  • Arkadaşlar yaz ayları için hafif,kızları etkileyecek bir parfüm arıyorum.Max 100-110TL olmalı.Önerileriniz nelerdir?
  • Mizu için çok fazla negatif yorum var, buranın orjinal parfüm sattığına eminmisiniz? Alışveriş yapacağım çekiniyorum arkadaş.
  • azzaro chrome legend
  • Channel bleu de channel ların hangisini tavsiye edersiniz?
  • biseksenbidoksan kullanıcısına yanıt
    Allure homme sport vad çok güzel , klas bir koku tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe_yakub

Benim farklı bir sorum var,

tenimde hiç bir parfüm kalmıyor, hemen kayboluyor, orjinal bir çok parfümü denedim ama en fazla 30 dk duruyor sonra kayboluyor.

parfümü tenime sıkıyorum ve baya baya sıkıyorum ama 30 dk sonra kokudan eser yok, aynı parfümü oğlum sıkıyor ben neredeyse 10 kez püskürtüyorum oğlum sadece iki kez püskürtüyor ama oğlumda 2-3 metreden gelen koku bende hiç yok.

ben esmer tenliyim, oğlum buğday tenli anneye çekmiş.

bugüne kadar kullandığım parfüm markaları

Snob
    Kenzo
    Versarce
    Hugo Boss
    Armani

bu markaların bir çok farklı parfümünü denedim hepsi orjinal, Tekin Acar ve Sevil mağzalarından alıyorum

öncelikle versace hugo boss bu markaların koku kalıcılıkları yumuşaktır genelde, diğerleri ise de nispeten iyi olsada çok da iyi değil

genelde esmer tenlilerde parfüm daha oturaklı oluyor ancak bu cildinizin nem oranına göre değişir kuru cilt sahibi iseniz parfüm daha az kalır nemli ise cildiniz daha fazla kalır

parfüm sıkışı da önemli tabi, omuz baş ve arkalarına saçlarınızın enseye doğru olan kısmına göğüs kısmına t şeklinde bilek içleri birde

yaz ayları için kalıcı kokular arıyorsanız moschino forever sailing ve joop nightflight ı tavsiye edebilirim
  • hocam Paco Rabanne Black XS hakkında ne diyorsun? ben açık parfüm almıştım onun yanında tester olarak verdiler bunu çok memnun kaldım..

kalıcılık olarak iyi midir?

teşekkürler iyi forumlar..
  • ADMİN ŞURAYA Bİ BAK YA SAYFA 1 AÇILMIYOR OTO ANA SAYFAYA ATIYORRR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlk21 -- 18 Eylül 2014; 22:58:12 >
  • One Million kullanıyordum ama artık farklı birşeyler denemek istiyorum. Onun tarzına yakın daha kalıcı daha iyi önerileriniz var mı? Bütçe olarak sıkıntı yok tabi 500 lirada demeyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: reLo

One Million kullanıyordum ama artık farklı birşeyler denemek istiyorum. Onun tarzına yakın daha kalıcı daha iyi önerileriniz var mı? Bütçe olarak sıkıntı yok tabi 500 lirada demeyin :)

Carolina Herrera 212 VIP deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zolthar

quote:

One Million kullanıyordum ama artık farklı birşeyler denemek istiyorum. Onun tarzına yakın daha kalıcı daha iyi önerileriniz var mı? Bütçe olarak sıkıntı yok tabi 500 lirada demeyin :)

Carolina Herrera 212 VIP deneyebilirsiniz.

Gidip bakıcam teşekkürler
  • quote:

212 vip, victor rolf spicebomb, joop homme wild
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

212 vip, victor rolf spicebomb, joop homme wild

Notumu aldım teşekkürler
  • merhaba, ben de parfüm almak istiyorum ve bayağıdır bakıyorum. özellikleri, çok kişi de raslamayacağım bir bahar kokulu, insanın içini rahatlatan ferah ve kalıcı olan parfüm. fiyatı önemli değil yani bir sınıra kadar, 350 lira sınırım. önerilerinize şimdiden, önermesenizde, teşekkürler.
  • merhaba, ben de parfüm almak istiyorum ve bayağıdır bakıyorum. özellikleri, çok kişi de raslamayacağım bir bahar kokulu, insanın içini rahatlatan ferah ve kalıcı olan parfüm. fiyatı önemli değil yani bir sınıra kadar, 350 lira sınırım. önerilerinize şimdiden, önermesenizde, teşekkürler. bu mesaj iki kere çıkabilir sayfada.
  • Merhaba arkadaşlar daha önce pek parfüm kullanmadım hele orjinal hiç kullanmadım ama artık bir tane almak istiyorum. Bulunduğum yerde sadece bir tana açık parfüm satan bir yer var onun için pek orjinal deneme imkanım yok. Şehir merkezine gittiğimde boynerde invictus, caroline herrare ch ve Jean Paul Gaultier Le Male deneme imkanım oldu,invictus ve ch i begendim. invictus için basit sıradan bir parfüm gibi epey yorum okudum. ch de 2009 da çıkmış bir parfüm.Acaba bu invictus mu yoksa ch mi almalıyım_ Yada invectus ve ch gibi kokulara yakın alabileceğim begeneceğimi düşündüğünüz daha güzel hangi parfümler var?sonuçta aldıktan sonra iade etme imkanı olmadıgı gibi epeyde para vereceğim. Mesela yorumlarda Calvin Klein Euphoria Intense ve Christian Dior Homme Intense ve Paco Rabanne Black XS L' Exces gibi parfümleri de çok övmüşler. Acil tavsiyelerinizi bekliyorum indirim çeki ile alacağım için çarşamba akşamına kadar almam lazım.
  • givenchy pi
    chanel allure home sport
    costume national homme'den yaz kış kullanılabilecek olarak hangisini önerirsiniz?
  • justinne kullanıcısına yanıt
    dostum Givenchy Pi EDT biraz daha oryantal amber havasında şık bir kokudur YSL – La Nuit benzer ama Costume National Homme EDP ise yoğun odunsu ve amber ağırlıklı hatta çam greyfurt havasında bir kokudur. EDP olmasından ötürü de kalıcı ve çok yoğundur. kışın özellikle kullanımları uygundur.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.