Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yazlık mı kışlık mı?yazın mı kışın mı?full speed yorum yapılacak bir marka değil..
  • Paco rabane one millione on numara parfum hocam 1 aydır kullanıyorum 200ml aldık sabah sıkıyorum akşam hala aynı koku üstelik kafamı çevirmem yetiyor kokuyu almama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzhan_007 -- 1 Temmuz 2014; 8:26:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco_74

yazlık mı kışlık mı?yazın mı kışın mı?full speed yorum yapılacak bir marka değil..

hem yaz hemde kış için ayrı ayrı da olabilir. önerinzi
  • black xs nasıl kalıcı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

black xs nasıl kalıcı mı ?

Değil bir iki saat sonra uçuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan_007

Paco rabane one millione on numara parfum hocam 1 aydır kullanıyorum 200ml aldık sabah sıkıyorum akşam hala aynı koku üstelik kafamı çevirmem yetiyor kokuyu almama

çok pahalı 200 lira falan verilir mi okadar bilmiyorum
  • Hugo Boss Dark Blue???

• quote:

Orijinalden alıntı: asım2

quote:

Orijinalden alıntı: seco_74

hem yaz hemde kış için ayrı ayrı da olabilir. önerinzi

yaz için bvlgari aqua marine güzel ve fiyat uygundur.kis için diesel only brave tatoo.bunlar fiyati uygun olanlar. tabi bütçe sorun değilse. isler değişir.

• Ck ın2u for men nasıldır ? Tavsiye eder misiniz ?
  • Açıkcası bir çok koku birbirini andırıyor. İçlerinde farklı diyebileceğim özgün bir tek Terre d'Hermes var. Bununda Edt si ve Edp sini çıkarmışlar. Ben direkt Edt olanını alıcaktım ama bazılarıda Edp yi almamı öneriyor. Kafam karıştı açıkcası kaldı ki Edp baya pahalı Edt ye göre ne yapsam ne etsem bilemedim.
  • Pazartesi channel allure homme sport alıyorum nasıl bir koku acaba

• sesar kullanıcısına yanıt
    profesyonel bir parfüm uzmanı bulduğuma çok sevidnim :)

ben bu parfümü bir kez aldım,aşık oldum ve bir daha da bulamadım.parfüm konusunda takıntılı biri değilim.beğendiğim kokuları kullanırım bir daha bulamazsam yerine başka bir koku bulurum.ama hayatımda bundan iyi bir parfüm daha koklamadım.hiç bir parfüm karakterimle bu kadar özdeşleşmemişti.parfümü sıkmayı bırakın içesim geliyordu :) ama ne yazıkki bu parfümün bir benzerini bulmaya çalışıyorum.notalarında hangi kokular olduğunu bilmediğim için benzerini bulamıyorum.sağolsun parfümcülerinde parfümler hakkında hiç bir bilgisi yok ! bu güne kadarki bilgilerinize dayanarak bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?

http://makeupstyler.blogspot.com.tr/2013/01/zara-for-her-eau-de-toilette.html parfüm bu
  • Versace Man Eau Fraiche

Allure Homme Sport Cologne

Givenchy – Insense Ultramarine

Chanel – Allure Homme Edition Blanche

Guerlain – Guerlain Homme

Chrome Sport Azzaro

Essential Lacoste

Paco Rabanne – Black XS

Carolina Herrera – 212 Men

Bu 9 parfümden hangisi yada hangi üçünü tavsiye edersiniz? Açık parfüm alacağım eğer kokuyu beğenirsem daha sonra orjinal alabilirim.
  • seco_74 kullanıcısına yanıt
    bende ıssey miyake 125 milim 270 lira almayı düşünüyorum bu fiayata deger mi sizce esmer tenliyim 27 yasındayım kalıcılıgı nasıldır önemli olan o 2 saatte ucacak kokuyada para vermek istemiyorum bunun yanında alternatif sunacagınız koku var mı
  • hocam merhaba tavsiyelerinizi baya bi okudum sonra gittim ykm ye parfüm denemeye ama kafam biraz karıştı
    öncelikle kolonya gibi keskin kokulardan hoşlanmam. daha önceden kullandığım ck euphoria ve nikos sculpture hoşuma giden parfümlerden. bugün hot water denedim iyiydi aslında, bir de davidoff the game denedim tenimde şekerli bir koku var ama o mu emin olamıyorum. çok güzel kokuyor ama sence yaz için bu koku ya da hot water gider mi? sanırım benim zevkimi anlamışsındır çok fresh kokulardan hoşlanmıyorum bana tavsiye edebileceğin keskin olmayan yaz kokusu var mıdır?
  • Le male lerin hangisini tavsiye edersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustyyyy13 M kullanıcısına yanıt
    merhaba.kokuyu yazlık olarak düşünüyosanız issey iyidir ama hen çok bilinen hemde kalıcılıkta pekte iddası olmayan kokudur.
  • seco_74 kullanıcısına yanıt
    BANA TAVSİYE EDEBİLECEGİNİZ BAŞTAN ÇIKARICI 3 KOKU İSTİYORUM SİZDEN DENEYİP BİRİNİ ALICAM ARTIK
  • mustyyyy13 M kullanıcısına yanıt
    bütçe?yazlık mı kşlık mı?
  • hot water beğendim diyosun ama fresh koku istemiyorum diyosun.burda bi gariplik var...
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.